Industrilakering

Industrilakering

Industrilakering – ​Der findes flere former for lakering såsom vådlakering, pulverlakering, sandblæsning og slyngrens med mere. Store emner er som regel ikke noget problem i forbindelse med industrilakeringen, dog afhængigt af, hvilken form for industrilakering der er tale om

Leverandører af og viden om Industrilakering:

ALCUMATIC A/S

Rønsdam 4, Ragebøl
6400 Sønderborg
Tlf.: 74 48 57 50

www.alcumatic.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Brandts Industrilakering A/S

Formervej 1
6800 Varde
Tlf.: 75211600
E-mail: brandt@brandt-as.dk

www.brandt-as.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Elektrokul A/S

Snedkervej 2A
4600 Køge
Telf.: 70 20 78 26
E-mail: info@elektrokul.dk

www.elektrokul.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Gardit A/S

Krogsgårdsvej 6
8620 Kjellerup
Tlf.: +45 86 62 44 99
E-mail: gardit@gardit.dk

www.gardit.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

John Bjerrum Nielsen A/S

Industrivej 5
6470 Bramming
Tlf: 75 17 44 88
E-mail: order@bjerrum-nielsen.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Laduco Industrilakereri A/S

Baldersbækvej 20
2635 Ishøj
Tlf.: 43 71 04 11
E-mail: Laduco@laduco.dk

www.laduco.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Mekoprint A/S

Hermesvej 2
9530 Støvring
Telf.: 99 36 56 00
E-mail: info@mekoprint.dk

www.mekoprint.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Wagner 

Viborgvej 100A
8600 Silkeborg
Tlf.: 70 20 02 45

Linkedin

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Industrilakeringen er en proces, der anvendes til at påføre en beskyttende og dekorativ overfladebehandling på forskellige materialer og komponenter inden for industrien. Det indebærer anvendelse af en lakeringsmateriale, såsom maling, pulverbelægning eller anden type belægning, på overfladen af genstande.

Formålet med industrilakeringen kan være at beskytte overfladen mod korrosion, slitage, kemiske angreb eller andre skader. Samtidig kan det også tilføre en æstetisk værdi ved at give overfladen en ønsket farve, glans eller tekstur.

Industrilakeringen udføres normalt ved hjælp af specialiserede udstyr og teknikker, såsom sprøjtepistoler, elektrostatisk opladning eller dyppelakering. Processen kan variere afhængigt af typen af materiale, der skal lakeres, og den ønskede finish.

Anvendelsesområderne for lakering er brede og omfatter forskellige brancher som bilproduktion, møbelindustri, metalbearbejdning, elektronik, bygge- og konstruktionssektoren og mange andre.

Fordelene ved industrilakering inkluderer forbedret æstetik, øget levetid for komponenter og bedre modstandsdygtighed over for miljømæssige påvirkninger. Det kan også give specielle egenskaber, såsom varmebestandighed, elektrisk isolering eller anti-slip egenskaber.

Ulemperne kan omfatte høje omkostninger, især for specialiserede belægninger, og behovet for omfattende forberedelse og efterbehandling. Derudover kan nogle lakeringsteknikker være miljøskadelige, hvilket kræver strenge sikkerhedsforanstaltninger og korrekt affaldshåndtering.

Samlet set er industrilakering en vigtig proces, der bidrager til kvaliteten og holdbarheden af mange produkter i forskellige industrier. Det tilbyder alsidige løsninger til både beskyttelse og æstetisk forbedring af materialer.

Cookie-indstillinger