Karruseldrejning

Karruseldrejning er en drejeteknik, der anvendes til at bearbejde store cylindriske emner eller komponenter. Det er en form for drejning, der bruger en karruseldrejebænk, også kendt som en vertikal drejebænk eller en karrusel.

Leverandører af og viden om karruseldrejning:

lpm production a/s

Energivej 34
6870 Ølgod
Tlf.: 76 98 22 55
E-mail: lpm@lpm.dk

web

Læs mere omLpm production a/s og se den fulde firmaprofi

Mikroprecision

Åkærvej 2
43330 Gørløse
Tlf.: 42 75 75 80
E-mail: info@mikroprecision.dk

web

Læs mere omMikroprecision og se den fulde firmaprofi

Vestjysk Modelsnedkeri ApS

Isefjordsvej 5
6715 Esbjerg N
Tlf.: 26412563
E-mail: pbo@vestjyskmodelsnedkeri.dk

www.vestjyskmodelsnedkeri.dk

Læs mere omVestjysk Modelsnedkeri ApS og se den fulde firmaprofi


Mere viden om karruseldrejning:

I karruseldrejning er emnet monteret vandret på drejebænken og roterer om en lodret akse. Værktøjer, såsom skærende værktøjer eller slibeværktøjer, holdes fast i en tværskrue, som bevæger sig vandret og vertikalt for at skære eller forme emnet.

Fordelen ved karruseldrejning er, at den kan håndtere store og tunge emner, der ikke kan bearbejdes på traditionelle drejebænke på grund af deres størrelse og vægt. Det kan bruges til at fremstille komponenter som skiver, flanger, tromler, valser og lignende dele.

Karruseldrejning anvendes ofte i industrier som olie- og gasindustrien, kraftværker, skibsbygning, tunge maskiner og lignende, hvor store komponenter er nødvendige. Det muliggør præcis bearbejdning af store emner og er velegnet til at opnå høj præcision og overfladekvalitet på cylindriske dele.

Cookie-indstillinger