Notstikning

Notstikning

Notstikning er en bearbejdningsmetode, der anvendes til at skabe en præcis og gentagelig sammenføjning mellem to materialer, typisk træ. Notstikning involverer at skære en not eller rille i et stykke materiale, hvor et andet stykke materiale passer ind for at danne en forbindelse.

Leverandører af Notstikning:

Lars Broe Rustfri stål A/S

Herluf Trolles Vej 20
5220 Odense SØ
Tlf.:63 15 09 09
Email: larsbroe@larsbroe.dk

www.larsbroe.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Thorsteds Maskinværksted

Oldenvej 1 A
3490 Kvistgaard
Tlf.: 49 13 90 15
E-mail: info@thorsteds.dk

www.thorsteds.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden:

Processen indebærer normalt brug af et værktøj som en sav eller en fræser. Dette til at skabe den ønskede not eller rille i materialet. Den nøjagtige form og dimensioner af noten kan variere. Det er afhængigt af den specifikke applikation og sammenføjningstype, men det er typisk en lige eller rektangulær udskæring.

Når noten er skåret i det ene stykke materiale, passer det andet stykke materiale ind i noten. Det skaber en tæt og stabil forbindelse mellem de to dele. Lim eller andre fastgørelsesmidler kan anvendes til at styrke sammenføjningen og sikre, at den holder sammen.

Notstikning bruges ofte i træbearbejdning til at skabe stærke og holdbare sammenføjninger, især når det er vigtigt at undgå synlige samlinger eller fastgørelsesmidler som søm eller skruer. Det kan anvendes til at lave hjørnesamlinger, fuge samlinger, rammesamlinger og meget mere.

Notstikning kan udføres manuelt med håndværktøj eller ved hjælp af maskiner som en sav eller en fræser. Nøjagtighed og præcision er vigtige for at opnå en passende sammenføjning og sikre, at de to dele passer sammen korrekt og sikkert.


Lars Broe Rustfri Stål – NOT-arbejde op til 50 x 500mm
Lars Broe Rustfri stål A/S har opkøbt samtlige not-maskiner af (KKB) A.P. Smede & Maskinfabrik, og vi har ansat Mike Bech, som har været ansat ved A.P. Smede og Maskinfabrik i 30 år med ansvar for notstikning.

Vi kan derfor som noget nyt hos Lars Broe Rustfri stål tilbyde not-arbejde i høj kvalitet med attraktive leveringstider, og vi udfører følgende opgaver:

– Not-trækning med nål op til 20 x 1300mm

– Stikning af not i bundhuller op til 39 x 300mm

– Stikning af koniske noter

– Trækning af noter op til 50 x 500mm

– Udlægning af noter i deling / mange not trækning

Brug for bronzerør? så se her

Hos‌ Lars‌ Broe‌ Rustfri‌ stål‌ A/S‌ i‌ Odense‌ er‌ vi‌ et‌ kreativt‌ maskinværksted,‌ der‌ tilbyder‌ notstik‌ til‌ virksomheder‌ og‌ producenter‌ af‌ maskiner.‌ Vi‌ har‌ tilegnet‌ os‌ en‌ masse‌ viden‌ og‌ erfaring‌ inden‌ for‌ produktion‌ af‌ notstik,‌ derfor‌ får‌ du‌ top‌kvalitet som kunde‌ hos‌ os.

Som noget unikt tilbyder vi notstik helt op til 50mm i bredden og 500mm længde.

Notstik i mange størrelser fra 3-50mm og‌ flere‌ ad‌ gangen,‌ og‌ vi‌ kan‌ lave‌ det‌ inklusiv‌ i‌ bundhuller.‌ 

Vores nye maskiner til notstikning

Blandt maskinerne som vi har erhvervet gennem opkøbet, har vi tilføjet følgende til maskinværkstedet ved Lars Broe Rustfri stål A/S:

– Gierth CNC HNZ 50/500 

– Rausch trækmaskine til nål

– TOS til stikning

– TWG til trækning

Kvalitet frem for alt

Det vigtigste for os er, at vi formår at levere et robust og driftssikkert notstik, som holder i mange år. Vil du være sikker på, at du får en stabil og slidstærk løsning, er du velkommen til at tage kontakt til os, så vi sammen kan finde en løsning, der passer til dit formål.

Vi arbejder i materialerne:

Stål,‌ rustfri‌ stål,‌ duplex‌stål (kræver speciel bearbejdning),‌ messing,‌ bronze,‌ kobber,‌ plastmaterialer‌ og‌ kompositmaterialer.

Kontakt os på telefon 2810 4215 eller send din forespørgsel til pr@larsbroe.dkCookie-indstillinger