Værktøjsfremstilling

Værktøjsfremstilling produceres generelt efter kundens specifikke ønsker og krav

Da værktøjet som regel skal anvendes til specifik opgave. Værktøjsfremstilling  kan for eksempel være snit- og stanseværktøj, lokkeværktøj, bukkeværktøj, eller andet. Værktøjsfremstilling inden for industrien er en vigtig del af produktionsprocessen, da den involverer design, produktion og vedligeholdelse af forskellige værktøjer og forme, der bruges til at fremstille forskellige produkter.

Disse værktøjer kan omfatte stansværktøjer, støbeforme, skæreværktøjer, formværktøjer og meget mere. Værktøjsfremstilling spiller en afgørende rolle i at sikre præcision, effektivitet og kvalitet i produktionsprocessen.

VærktøjsfremstillingVærktøjsfremstilling

Leverandører af Værktøjsfremstilling:

3K Værktøj A/S

Meteorvej 6
DK-8700 Horsens
Tlf.: 75 62 41 44
E-mail: info@3ktools.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

GK Trådgnist ApS

Engtoften 13, Vorgod
6920 Videbæk
Tlf.: 96 94 55 00
E-mail: info@gk-traadgnist.dk

www.gk-traadgnist.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

JM Trådgnist

Grønsmøllevej 4, Nees
7660 Bækmarskbro
Mobil +45 20287701
E-mail: jm@jmtraadgnist.dk

www.jmtraadgnist.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

LEIF HARDING MADSEN


Haraldsborgvej 93
4000 Roskilde
Tlf.: 46 36 33 00
E-mail: leif.harding@mail.dk

www.lhmtools.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

OSG Scandinavia a/s


Langebjergvænget 16
4000 Roskilde
Tlf.: 46 75 65 55
E-mail: osg@osg-scandinavia.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Scherers Elektro ApS

Valhøjs Alle 171
2610 Rødovre
Tlf.: 44 84 37 38
E-mail: steffen@scel.dk

www.scherers-elektro.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Stansomatic A/S

Kornmarken 25
7190 Billund
Tlf.:+45 75 33 83 00
E-mail:

www.stansomatic.com

Se hele vores produktprogram og profil her

Termax A/S

Industrivej 10
4683 Rønnede
Tlf.: 56 71 18 53
E-mail: service@termax.dk

www.termax.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Værktøjsfremstilling:

Her er nogle vigtige punkter om værktøjsfremstilling inden for industrien:

  1. Design og udvikling: Processen begynder med designet af værktøjet eller formen, der skal bruges i produktionen. Dette indebærer at skabe detaljerede tekniske tegninger og specifikationer for værktøjet for at sikre, at det opfylder de ønskede krav og tolerancer.
  2. Materialer og bearbejdning: Værktøjer og forme fremstilles normalt af højstyrke materialer som stål eller specielle legeringer. Bearbejdningsteknikker som drejning, fræsning, slibning, elektroerosion og andre avancerede metoder anvendes til at forme og skabe de ønskede konturer og dimensioner.
  3. Præcision og kvalitetskontrol: Det indebærer en streng kvalitetskontrol for at sikre, at værktøjerne opfylder de nødvendige tolerancer og specifikationer. Dette er afgørende for at sikre, at de resulterende produkter også opfylder de ønskede kvalitetsstandarder.
  4. Vedligeholdelse og reparation: Efter værktøjerne er i drift, kræver de regelmæssig vedligeholdelse og muligvis reparation. Dette kan omfatte slibning, skarphed eller udskiftning af sliddele for at forlænge værktøjets levetid og opretholde produktionens effektivitet.
  5. Automatisering: Med fremskridt inden for automatisering og computerteknologi er der en stigende tendens til at automatisere værktøjsfremstillingsprocessen. Dette kan omfatte brug af CNC-maskiner (Computer Numerical Control) og robotteknologi for at forbedre præcision og produktionshastighed.
  6. Branchespecifikke anvendelser: Værktøjsfremstilling varierer afhængigt af den specifikke industri. For eksempel kræver fremstilling af værktøjer til metalstøbning eller plaststøbning forskellige teknikker og materialer i forhold til værktøjer til metalstansning eller skæring.

Værktøjsfremstilling spiller en afgørende rolle i næsten alle produktionssektorer, herunder bilindustrien, elektronikindustrien, luftfartsindustrien, fødevareindustrien og mange andre. Det bidrager til produktionsprocessens præcision, effektivitet og kvalitet, hvilket gør det til en uundværlig del af industrien.

Cookie-indstillinger