Stansomatic A/S


Kornmarken 25
7190 Billund
Tlf.:+45 75 33 83 00
E-mail:

www.stansomatic.com

Kompetencer: Stansning, Konstruktion, Prototyper, Værktøjsfremstilling, Udvikling, Totalleverandør

Stansomatic er en moderne, dansk stansevirksomhed, som producerer ca. 200 mio. stanseemner om året i fuldautomatiske stansemaskiner. Vi har alle processer in-house og arbejder tæt sammen på tværs af afdelingerne, så du får glæde af vores samlede ekspertise i udformningen af dit produkt – og forkorter din time to market.

Din strategiske samarbejdspartner

Er du ved at udvikle et nyt produkt? Kom godt fra start med Stansomatic som din strategiske samarbejdspartner. Vi tænker hele vejen rundt om dit produkt og bidrager med teknisk ekspertise og nye vinkler på udviklingen af dine emner. Lige fra ideudvikling, konstruktion, værktøjsfremstilling til produktion, pakning og levering.

Dokumenteret kvalitet

Vi er ISO 9001:2015 og vi arbejder med kvalitetssikringsmetoder som FMEA, PPAP, APQP og proceskontrol. Vi har løbende audits med vores kunder, så de og vi kan være sikre på, at vi opnår de aftalte kvalitetsmål til tiden. I vores kvalitetsstyringssystem håndterer vi al dokumentation, så vi kan spore procedurer og processer – vi kan dokumentere et emnes livscyklus lige fra design og produktion til levering.

Stansning af komplekse metal- og hybridemner

Vores produkter er ofte skjult for det blotte øje, men spiller en vigtig rolle i kundernes produkt. Vi producerer fx komponenter til bilantenner, høreapparater, mobiltelefoner, barberskrabere, termostater, medicinsk udstyr, høretelefoner, mikrofoner, fjernbetjeninger, bilmotorer, vindmøller og mange andre produkter.

I mere end 50 år har vi leveret stanseemner til kunder indenfor medico, elektronik, automobil og energisektoren i mere end 14 lande – komponenter, der alle kræver høj præcision, små tolerancer, dokumentation og sporbarhed.

Cookie-indstillinger