5 grunde til at vælge Stansomatic til produktion af medicinsk udstyr

5 grunde til at vælge Stansomatic til produktion af medicinsk udstyr

Det kan være afgørende for produktionen af medicinsk udstyr at man vælger den rigtige partner til stansning af metal- og hybridemner. I dette blogindlæg kommer vi nærmere ind på top 5 grunde til, hvorfor medico-virksomheder bør overveje Stansomatic som deres foretrukne samarbejdspartner.

Stansomatic er en pålidelig leverandør til medicoindustrien. Med flere års industrispecifik know-how og ekspertise har vi en god forståelse af kravene og udfordringerne forbundet med produktion af medicinsk udstyr. Vi er en familieejet virksomhed, som værdsætter kvalitetsservice og fortrolighed i et partnerskab. Vores mere end 50 års erfaring med præcisionsstansning gør, at vi kan håndtere komplekse projekter og levere emner, der overholder de små tolerancer og strikse industrikrav.

  1. Faglighed og erfaring
  2. Kvalitetssikring og kvalitetskontrol
  3. Avanceret stansning
  4. Materialeforståelse
  5. Din samarbejdspartner til holistisk produktudvikling

Der er flere grunde til at vælge Stansomatic som jeres partner til stansning af medicinsk udstyr. Du kan drage nytte af vores ekspertise og ressourcer til at opnå høj kvalitet og præcision i produktionen af metalemner til jeres produkt. Vores kvalitetsteam følger anerkendte og etablerede procedurer i forhold til, hvordan valideringer og godkendelser skal planlægges, udføres og dokumenteres.

Læs mere om de 5 grunde til at vælge Stansomatic til produktion af medicinsk udstyr på vores hjemmeside.

LÆS også: Stansomatic deltager på Zuliefermessen og Medical Technology UK 2023
Stansomatic A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger