Vandpolering

Vandpolering er en særdeles effektiv og skånsom metode til rengøring af bl.a. maskindele - selve poleringen foregår under relativt lavt tryk. Vandpolering kan foretages på en lang række materialer, som ex. Aluminium, Bronze, Kobber, Messing, Rustfrit stål og en del flere

Leverandører af og viden om Vandpolering:


AquaNife ApS

Peder Wessels vej 21
5220 Odense SØ
Tlf.: 40 34 13 25
E-mail: st@aquanife.com

www.aquanife.com - webshop

Kompetencer: Polering, Vandpolering

Læs mere om AquaNife ApS


Stansomatic A/S

Kornmarken 25
7190 Billund
Tlf.:+45 75 33 83 00
E-mail:

www.stansomatic.dk

Kompetencer: Stansning, Konstruktion, Prototyper, Værktøjsfremstilling, Udvikling, Totalleverandør

Læs mere om Stansomatic A/S


Smilet var stort hos MS Performance da AquaNife kom forbi med deres vandpoleringskabine!


09.okt 2021


Så kom AquaNife vandpolering også forbi MS Performance, og fik leveret dem deres nye kabine.

De skal benytte deres nye AquaNife vandpoleringskabine til forskellige opgaver i dagligdagen, såsom alm. service, restaurering og rengøringsopgaver.

De kan nu glæde sig til at kunne løse alle de opgaver på ingen tid, og helt uden gener af støv eller støj! Endvidere foregår alt med AquaNife vandpoleringskabiner helt miljøvenligt!

Skal du være den næste vi leverer en kabine til? Så kontakt os i dag til en uforpligtende snak på + 45 40 34 13 25, og husk vi har kabiner både forskellige størrelser, og kan komme ud og demonstrerer kabiner hos jer!


Så var det Paws Auto værksted der fik leveret en AquaNife vandpoleringskabine


23.sep 2021


Så kom AquaNife bilen forbi Paws Auto værksted med deres nye vandpoleringskabine.

De skal blandt andet benytte kabinen til bremseservice og restaurering af knallerter! Med en vandpoleringskabine fra AquaNife kan man optimere sin hverdag, da det med den er muligt at rengøre ellers besværlige ting som bremse åg på bare 20 sekunder og være efterladt med en fantastisk finish! Selvom AquaNife vandpolering er super effektiv fjerner den intet materiale fra delen eller ændre ved delens dimensioner, hvilket skaber uendelige anvendelsesmuligheder. Så ønsker i en hverdag uden gener af støv og kemi, så hjælper vi gerne med at inspirere til hvordan i kan gøre jeres hverdag både nemmere og sjovere med en AquaNife vandpoleringskabine

Kontakt os på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak, eller hvis i ønsker besøg af demobussen.


Hele holdet var klar ved Ford Bjarne Nielsen i Birkerød til modtagelse af AquaNife


07.sep 2021


Hele holdet ved Ford Bjarne Nielsen i Birkerød var klar da vi kom og monterede deres nye AquaNife vandpoleringskabine.

De skal benytte kabinen til bremseservice og forskellige rengøringsopgaver, men AquaNife vandpoleringskabiner kan benyttes til meget mere! Nogle af fordelene ved en AquaNife vandpoleringskabine er:– Helt miljøvenligt og STØVFRIT– Kan rengøre mange forskellige slags overflader– Kan give en professionel satin finish– Meget støjsvagVi kunne blive ved og ved, men er det ikke bare nemmere i selv prøver teknikken ved besøg af vores demobus til demonstration af kabiner.

Kontakt os på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak, eller hvis du ønsker besøg af demobussen!


Stor begejstring hos BS autoopret da de fik deres nye AquaNife vandpoleringskabine


31.aug 2021


Så gik turen til BS Autoopret, hvor begejstringen ingen ende ville tage da de fik leveret deres nye AquaNife vandpoleringskabine. Med en AquaNife vandpoleringskabine kan man nemt og lynhurtigt løse hverdagens rengøringsopgaver såsom rensning af bremseåg, der kan gøres på bare 20 sekunder. Alt dette foregår helt miljøvenligt og endda helt uden gener af støv!

Har du stadig en lille tvivl om en vandpoleringskabine er det rigtige for jer, så kan du får besøg af vores demobus og prøve teknikken af på egne dele-

AquaNife vandpolering er super alsidig, så står du med en problematik du ønsker at løse, så kontakt os på + 45 40 34 13 25 til en snak om hvordan vi kan hjælpe jer.


Fantastisk finish med AquaNife vandpolering


14.apr 2021


Wow, se lige finishen på dette topstykke efter en gang i en AquaNife vandpoleringskabine, i videoen herunder! Den fabriksnye finish topstykket har fået, kan nemt og hurtigt opnås med vandpolering, og det er samtidig helt uden at fjerne materiale eller ændre dens dimensioner.

Endnu en kæmpe fordel ved AquaNIfe vandpoleringskabiner, er at alt foregår 100% støvfrit, uden kemi og er meget støjsvagt, og kabinerne kan benyttes med forskellige typer medier, alt efter hvilken finish man ønsker. Dette er blot en anvendelsesmulighed af AquaNife vandpoleringskabinerne, og det er kun fantasien der sætter grænser for hvad man kan benytte den til, en anden meget populær anvendelse er rengøring af bremseåg på bare 20 sekunder! Kontakt os gerne på + 45 40 34 13 25, hvis du ønsker besøg af demobussen til demonstration af kabiner på egne dele, eller hvis du har nogle spørgsmål.

https://www.youtube.com/watch?v=CKc7q_wPxG8

Uendelig anvendelsesmuligheder med en kabine fra AquaNife


08.feb 2021


Står du med rengøring, restaurering eller ønsker du bare en lidt sjovere hverdag? Så er en kabine fra AquaNife løsningen til jer!

Vidste du, at en vandpoleringskabine fra AquaNife kan udglatte 3D printede dele? Dette er blot en anvendelsesmulighed, hvor de mest anvendte er bremseservice, og restauration af motorcykler og biler. Fælles for alle anvendelsesmuligheder af vandpoleringskabinerne er, at det er en hurtig og effektiv proces, der foregår helt uden støv og kemi. Endvidere giver en vandpoleringskabine fra AquaNife en helt fantastisk finish, og til kabinen fås forskellige typer medie, så lige netop den finish du ønsker kan imødekommes.

Ønsker du at prøve teknikken på egen dele, så kan du få besøg af demobussen til demonstration af kabiner, kontakt os på + 45 40 34 13 25 i dag, til en uforpligtende snak.


AquaNife vandpolering fjerner svejsefarve og slagger


25.jan 2021


EBC Maskinfabrik fik leveret deres nye vandpoleringskabine

Det var til stor glæde for EBC Maskinfabrik da de fik leveret deres nye AquaNife vandpoleringskabine! De skal benytte kabinen til rengøring og fjernelse af svejsefarve og slagger på rustfrie komponenter, hvor de vil nyde godt af at kunne arbjede støvfrit og uden kemi.

Ønsker du også at få besøg af demobussen til demonstration af vandpoleringskabiner fra AquaNife? Så kontakt os i dag på + 45 40 34 13 25 til en uforpligende snak.


Udglat overflader med AquaNife


14.jan 2021


AquaNife vandpoleringskabiner er eminente til at udglatte overflader, og give en fantastisk finish. Dette sker uden, at delen bliver skjoldet, ændrer dimensioner eller får fjernet materiale, helt støvfrit og miljøvenligt. En anden fordel er, at mediet ikke bliver indlejret i blødere metaller såsom, aluminimum, messing og bronze.

AquaNife vandpoleringskabiner findes i forskellige størrelser, alt efter hvad der skal vandpoleres og hvad problematikken er, så ønsker du at få inspiration til, hvordan i kan effektivisere jeres hverdag med en vandpoleringskabine? Så kontakt os i dag på + 45 40 34 13 25 til en uforpligtende snak.

AquaNife ApS

Peder Wessels vej 21
5220 Odense SØ
Tlf.: 40 34 13 25
E-mail: st@aquanife.com

www.aquanife.com – webshop