Gittervægge

Gittervægge – Beskyt dit område med sikkerhed

Gittervægge, også kendt som gitterpaneler eller gitterhegn, refererer til en type vægkonstruktion, der er lavet af gitterlignende paneler eller sektioner. Disse paneler består normalt af metaltråde eller stænger, der er svejset eller samlet på en måde, der danner et gittermønster af åbninger.

Gitter-vægge anvendes ofte i forskellige indendørs og udendørs applikationer, hvor der er behov for afskærmning, sikring eller afgrænsning af et område.

Leverandører af Gittervægge:

Axelent

Kävsjövägen 17
SE-335 73 Hillerstorp
Tlf.: +46 370 37 37 30 - E-mail: sales@axelent.se

Kontakt i Danmark:
Tlf.: +46(0)370-37 37 37 - E-mail: Nordicsales@axelent.com

www.axelent.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Troax Denmark A/S

Elektronvej 6
2670 Greve
Tlf.: +45 43710233
E-mail: info@troax.dk

www.troax.com/dk

Se hele vores produktprogram og profil her

WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Gittervægge:

Gittervægge er ofte modulopbygget som kan tilpasses dine specifikke ønsker og krav. Grundet de fleksible standardkomponenter der fås i forskellige højder og bredder, er det muligt at få en skræddersyet løsning i bedste kvalitet. Gittervægge er oftest nemme at montere og kan enkelt flyttes eller ombygges hvis behovene skulle ændre sig.

Nogle almindelige anvendelser af gittervægge inkluderer:

  1. Hegn og sikkerhed: Gittervægge bruges ofte til at opbygge sikkerhedshegn omkring industrianlæg, byggepladser og lufthavne. Men også sportsfaciliteter, offentlige områder og boligområder. De giver en synlig barriere, der hjælper med at forhindre uautoriseret adgang og sikre området.
  2. Lager og opbevaring: Gittervægge bruges i lagerrum, forsyningsrum eller andre opbevaringsfaciliteter til at adskille og organisere genstande på en visuel og sikker måde. De giver mulighed for ventilation og synlighed af indholdet samtidig med, at de opretholder sikkerhed og adgangskontrol.
  3. Indretning og design: Gittervægge bruges også som en del af indretning og designelementer i kommercielle og private rum. De kan anvendes som skærme, afskærmninger eller rumopdelere og kan bidrage til et moderne og åbent udseende.
  4. Planter og landskabspleje: Gittervægge bruges i have- og landskabsdesign til at understøtte klatreplanter, oprette vertikale haver eller skabe afgrænsede områder til planter og blomsterbede.

Gittervægge fås i forskellige materialer, herunder stål, aluminium eller rustfrit stål, og de kan have forskellige gittermønstre. Men også størrelser afhængigt af den ønskede æstetik og anvendelse. De kan være permanente eller flytbare og kan tilpasses til at opfylde specifikke behov og målinger.

Det er vigtigt at vælge den rette type gittervæg baseret på det ønskede formål, kravene til sikkerhed, holdbarhed, vedligeholdelse og æstetik. Installationen af gittervægge skal følge relevante bygningsreguleringer og sikkerhedsstandarder.

Cookie-indstillinger