Kobberrør

Kobberrør – Fremragende egenskaber og anvendelse

Kobberrør anvendes blandt andet i køle- og varmesystemer og i vandinstallationer for brugsvand, der ikke optager kobber fra rørene, og hvor korrosionsbestandigheden gør det muligt at anvende meget mindre dimensioner end i for eksempel i stålrør.

Kobberrør er rør, der er lavet af kobbermateriale. De er almindeligt anvendt i VVS-systemer og industrien på grund af kobberets fremragende egenskaber, såsom korrosionsbestandighed, holdbarhed og god termisk og elektrisk ledningsevne.

Leverandører af Kobberrør:

A/S Metalcentret

Ejby Industrivej 100
2600 Glostrup
Tlf.: (+45) 43 63 21 22
E-mail: mail@metalcentret.dk

www.metalcentret.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

PURUS A/S

purus logo

Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Telf.: 46 16 19 19

www.purus.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Toft Kobber A/S

Strandpromenaden 6
4040 Jyllinge
Tlf.: 47 10 04 70/ Mobil tlf. 40 62 18 48

Email: info@toftkobber.dk

www.toftkobber.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

VETA Industry ApS

Marielundvej 33
2730 Herlev
Tlf.: 44 84 11 33
E-mail: info@veta.dk

www.veta.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Kobberrør:

Nogle af de vigtigste anvendelser af kobber-rør inkluderer:

  1. VVS-systemer: Kobber-rør bruges til at lede vandforsyning og afløb i boliger, kommercielle bygninger og industrielle faciliteter. De er pålidelige og holdbare og anvendes ofte til rørinstallationer i badeværelser, køkkener og andre områder.
  2. Køling og aircondition: Kobber-rør anvendes i kølesystemer og airconditionenheder til transport af kølemidler og varmeoverførsel. Kobberets høje termiske ledningsevne gør det ideelt til effektiv varmeudveksling.
  3. Industrielle anvendelser: Kobberr-ør anvendes i forskellige industrielle applikationer som f.eks. kølevæske- og varmevekslingssystemer, procesudstyr, raffinering og kemisk produktion.
  4. Gasdistribution: Kobber-rør bruges til gasdistributionssystemer til transport af naturgas eller andre gasser. Kobberrørene sikrer sikker og pålidelig gasforsyning til boliger og kommercielle bygninger.
  5. Solenergi: Kobber-rør anvendes i solvarmeanlæg til at transportere varmebæreren mellem solpaneler og opbevaringstanken.

Kobberrør er tilgængelige i forskellige størrelser og tykkelser afhængigt af den ønskede vandstrøm og tryk i VVS-systemet eller applikationen. De kan nemt loddes eller samles ved hjælp af kobberfittings eller svejsningsteknikker.

Det er vigtigt at bemærke, at korrekt installation og vedligeholdelse af kobberrør er afgørende for at sikre optimal ydeevne og undgå lækager. Det anbefales at følge relevante VVS-standarder og best practices vedrørende installation og rørpleje for at opretholde lang levetid og effektivitet af kobberrørsystemer.

Cookie-indstillinger