Kobberplader

Kobberplader er flade plader eller ark, der er fremstillet af kobber. Disse plader er typisk fremstillet ved at valsning eller trækning af kobberlegeringer for at opnå den ønskede tykkelse og størrelse. Kobberplader bruges i forskellige industrier og applikationer på grund af kobberets unikke egenskaber.

Leverandører af og viden om Kobberplader:

A/S Metalcentret

Ejby Industrivej 100
2600 Glostrup
Tlf.: (+45) 43 63 21 22
E-mail: mail@metalcentret.dk

www.metalcentret.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Toft Kobber A/S

Strandpromenaden 6
4040 Jyllinge
Tlf.: 47 10 04 70/ Mobil tlf. 40 62 18 48

Email: info@toftkobber.dk

www.toftkobber.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Kobberplader:

Kobberplader - det meste af kobberet anvendes til ledningsformål, heraf størsteparten som elektriske ledere i kabler og højspændingsledninger, elmotorer og -generatorer, transformatorer, elforsyningsnet, telekommunikation, elektriske apparater, signaler og styresystemer samt elektronik. Hertil bruges det reneste kobber.

Nogle af de almindelige anvendelser af kobberplader inkluderer:

  1. Elektriske og elektroniske applikationer: Kobberplader bruges til fremstilling af printkort, elektriske forbindelser og ledere på grund af kobberets høje elektriske ledningsevne.
  2. Varmevekslere: Kobberplader bruges i varmevekslere til effektiv varmeoverførsel i kølesystemer, airconditionenheder og varmtvandsbeholdere.
  3. Blikkenslagerarbejde: Kobberplader anvendes i blikkenslagerarbejde, herunder tagdækning, nedløbsrør, tagrender og facader. Kobberplader er korrosionsbestandige og kan give en æstetisk appel til bygningsfacader.
  4. Kunst og håndværk: Kobberplader bruges i kunst- og håndværksprojekter som gravering, ætsning, kunstværker og metaludskæringer.
  5. Marineapplikationer: Kobberplader bruges i marineindustrien på grund af deres korrosionsbestandighed. De kan bruges til skibsbeklædning, rørledninger, kølesystemer og andre maritime applikationer.
  6. Forskellige industrielle applikationer: Kobberplader anvendes i en bred vifte af industrielle applikationer såsom maskinbygning, værktøjsfremstilling, præcisionskomponenter, gaskølere og meget mere.

Kobberplader fås i forskellige tykkelser, størrelser og legeringer afhængigt af den specifikke anvendelse og kravene til styrke, korrosionsbestandighed og bearbejdelighed. De kan skæres, formes og bearbejdes efter behov for at opfylde specifikke projektkrav.

Det er vigtigt at bemærke, at kobberplader skal opbevares tørt og beskyttes mod korrosion for at opretholde deres egenskaber og holdbarhed.

Cookie-indstillinger