Kobberstænger

Kobberstænger fås både som runde stænger og firkantede stænger. Kobberstænger er massive cylindriske eller firkantede stænger, der er lavet af kobbermateriale. De er fremstillet ved at ekstrudere, valse eller trække kobber til den ønskede form og størrelse. Kobberstænger bruges i forskellige applikationer på grund af kobberets fremragende elektriske ledningsevne, varmeledningsevne, formbarhed og korrosionsbestandighed. Kobber, Få indblik i hvordan du tester kobber på den rigtige måde - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af og viden om Kobberstænger:


A/S Metalcentret

Ejby Industrivej 100
2600 Glostrup
Tlf.: (+45) 43 63 21 22
E-mail: mail@metalcentret.dk

www.metalcentret.dk

Kompetencer: Aluminium, Bronze, Kobber, Messing, Rustfrit stål, Nysølv, Bly, Zink

Læs mere om A/S Metalcentret


Toft Kobber A/S

Strandpromenaden 6
4040 Jyllinge
Tlf.: 47 10 04 70/ Mobil tlf. 40 62 18 48

Email: info@toftkobber.dk

www.toftkobber.dk

Kompetencer: Kobber, zink, messing, facadedækning, tagarbejde, kunsthåndværk, skilte, logo

Læs mere om Toft Kobber A/S


VETA Industry ApS

Marielundvej 33
2730 Herlev
Tlf.: 44 84 11 33
E-mail: info@veta.dk

www.veta.dk

Kompetencer: Pladebearbejdning, smedearbejde, overfladebehandling, pulverlakering, vådlakering, galvanisering, eloxering, kromatering, rustfrit, aluminium, kobber, messing, stansning, laserskæring, valsning, spåntagning, drejning, gravering, afgratning, glasblæsning, klip og buk, kantbukning, 3D modellering

Læs mere om VETA Industry ApS


Mere viden om Kobberstænger:

Nogle af de almindelige anvendelser af kobberstænger inkluderer:

  1. Elektriske ledninger og kabler: Kobberstænger anvendes til fremstilling af ledninger, kabler og strømskinner på grund af kobberets høje elektriske ledningsevne.
  2. Elektronikkomponenter: Kobberstænger bruges i elektroniske komponenter, såsom kontaktstifter, strømstik og elektriske forbindelser på grund af kobberets gode elektriske egenskaber og formbarhed.
  3. Varmeproduktion og varmeveksling: Kobberstænger anvendes i varmevekslere, kølerør og varmelegemer på grund af kobberets fremragende termiske ledningsevne. Det muliggør effektiv overførsel af varme og er nyttigt i varmeudvekslingssystemer.
  4. Maskinbygning og bearbejdning: Kobberstænger bruges til fremstilling af maskindele, tandhjul, lejer, støbeforme og drejningskomponenter. De kan formes, bores, drejes og bearbejdes til at opnå de ønskede dimensioner og former.
  5. Dekorative applikationer: Kobberstænger anvendes i kunsthåndværk, indretningsdesign og dekorative projekter på grund af kobberets smukke farve og æstetiske appel.

Kobberstænger fås i forskellige størrelser og længder afhængigt af den specifikke applikation og kravene til styrke, formbarhed og elektrisk eller termisk ledningsevne. De kan bearbejdes og tilpasses efter behov ved at skære, bore, dreje eller bukke dem.

Det er vigtigt at opbevare kobberstænger tørt og beskyttet mod korrosion for at opretholde deres optimale ydeevne og holdbarhed.