Metalvæv

Metalvæv er et materiale, der består af tynde metaltråde, der er sammenflettet eller vævet sammen for at danne et struktureret mønster eller netlignende vævning. Det er kendt for sin styrke, holdbarhed og æstetiske appel. Metalvæv fås i forskellige tykkelser, tråddiametre, vævningstyper og materialer, afhængigt af den specifikke anvendelse og kravene. Metalvæv anvendes i en bred vifte af applikationer på grund af dets alsidighed og funktionelle egenskaber.

Leverandører af og viden om Metalvæv:


Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Kompetencer: Alt i metaller og Stål , Aluminium, Armeringsstål, Befæstelse, Belysning, El-teknik, Kabler, Rustfri stål, Rør, Stål, Værktøj

Læs mere om Lemvigh-Müller A/S


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


WestCoast® Technique

Forum Kirkevej 26,
6715 Esbjerg N
Tlf.: 76 12 33 66
E-mail: wct@wct.dk

web

Kompetencer: Filtrering, Buesi, Spaltesier og filterindsatse, Sigte og solde, Filterelementer, Demistre, Trådvarer, Trådvæv, Svejste net, Presse-/ bølgegitter, Filtervæv, Kunststof, Afskærmning, Trådhegn, WireNet / WebNet, Maskinafskærmning, Trådnet og gitter, Insektnet, Plader, Perforeret plader, Mikroperforering, Speziperf/Conidur, Strækmetal, Afløbsfilter / OCS-filter, Mekaniske akseltætninger, Patrontætninger, Komponenttætninger, Tråd transportbånd, Filterbånd og sibånd, Opbevaring, Depotrum, Boldskabe og Golfskabe, Trådkurve, Rustfri Maskinafskærmning, Net på ramme

Læs mere om WestCoast® Technique


Mere viden om Metalvæv:

Nogle af de almindelige anvendelser af metalvæv inkluderer:

  1. Arkitektonisk anvendelse: Metalvæv bruges til arkitektoniske formål som facader, loftpaneler, skillevægge, gelændere og indvendig dekoration. Det tilføjer et unikt og moderne udseende til bygninger og skaber visuelle effekter med lys og skygge.
  2. Filtrering og separation: Metalvæv anvendes i filtrerings- og separationsprocesser, hvor finmasket vævning er nødvendig til at adskille partikler, væsker eller luftstrømme. Det bruges i industrier som kemisk industri, farmaceutisk produktion og fødevarebehandling.
  3. Sikkerhed og beskyttelse: Metalvæv anvendes til sikkerhedsformål som sikkerhedshegn, vindues- og dørskærme, barrierepaneler og sikring af områder mod indtrængen eller faldende genstande.
  4. Industriel anvendelse: Metalvæv bruges i industrielle applikationer som filterelementer, transportbånd, ovnnet og svejsetråd til svejsning.
  5. Kunstnerisk og dekorativ anvendelse: Metalvæv bruges i kunstneriske og dekorative projekter som skulpturer, installationer, kunsthåndværk og smykkerfremstilling.

Metalvæv kan være fremstillet af forskellige metaller som rustfrit stål, messing, kobber, aluminium og titanium. Valget af metal afhænger af applikationens krav til styrke, korrosionsbestandighed og æstetik.

Ved anvendelse eller installation af metalvæv er det vigtigt at overveje de specifikke krav til vævningstype, trådtykkelse, åbningsstørrelse og materialeegenskaber for at sikre den ønskede funktion og æstetiske udseende. Det er også vigtigt at overholde sikkerhedsstandarder og følge de korrekte installationsteknikker for at sikre en pålidelig og sikker anvendelse af metalvæv.

Cookie-indstillinger