Lystårne

Lystårne er signallamper, som kan tilføjes maskiner og produktionsanlæg for at give mulighed for forskellige lys signaler. Lystårne er i dag primært udformet med LED lys. Lystårne kan som oftest opdeles i 2 kategorier, én hvor lystårnet er fast opbygget som standard og klar til umiddelbar opsætning. Og en anden som er modulopbygget, hvilket tillader en fleksibel opbygning, alt efter opgave og ønske om signallamper.

Leverandører af og viden om Lystårne:


PlusEight Danmark Aps

Svejsegangen 3, 1 th
2690 Karlslunde
Tlf.: 7174 7540
E-mail: dk@pluseight.net

www.pluseight.net

Kompetencer: Stilladser, universalstilladser, bukkestilladser, søjlestilladser, rammestilladser, stilladsudlejning, murerstilladser, facadestilladser, systemstilladser, bygningsstilladser, skiltetårne, events, vejrbeskyttelser, inddækninger, overdækninger

Læs mere om PlusEight Danmark Aps


Stemas Maskinsalg A/S

Tolsagervej 2
8370 Hadsten
Tlf.: Jylland/Fyn: 86 43 49 00 / Sjælland: 57 61 46 67
E-mail: km@stemas.dk

www.stemas.dk

Kompetencer: Generatorer, generatoranlæg, nødstrømsanlæg, nødstrømsgeneratorer, nødstrøm, lystårne, lysmaster, marinegeneratorer, generatorservice, transformere, brændstoftanke, kabler, belastningmodstande, fordelingstavler, Himoinsa Minilæssere, læssemaskiner, Weidemann, vinterbekæmpelse, teleskophjullæssere, hjullæssere, teleskoplæssere, el-drevet minilæsser, Komprimering, Ammann, pladevibratorer, fremadkørende vibrationsplader, stampere, jordloppe, frem-bak vibrationsplader, fuldhydrauliske pladevibratorer, valser, valsetog, asfalttromler, råjordskompaktorer, asfaltudlæggere, Udstyr, skovle, pallegafler, greb, kost, sneskær, saltspredere, fejemaskiner

Læs mere om Stemas Maskinsalg A/S


Elmodan – FOKUSPRODUKT – V20 Lystårn fra Generac Mobile


15.aug 2019


Elmodan sætter i den kommende tid fokus på byggeplads-belysning. Vi starter med denne populære model fra italienske Generac Mobile

V20 lystårnet er den mest populære model i serien af mobile lystårne fra Generac. 

Lystårnet er med sine 8,5 meter mast ét af de højeste tårne i serien af mobile lystårne.

V20 er udstyret med 4 x 300W LED projektører, en Kubota Z482 dieselmotor og er monteret på en trailer, så det let og hurtigt kan flyttes.

Se meget mere på vores hjemmeside, eller kontakt os på tlf. 70 23 20 07 for mere information!

Find lystårnet på vores hjemmeside --> KLIK HER


Elmodan præsenterer… En produktnyhed!


14.maj 2019


Det smarte iQ20 lystårn fra Generac Mobile Products er netop optaget i Elmodans produktportefølje! iQ20 er det nyeste lystårn i serien af mobile lystårne fra Generac Mobile Products

FIND PRODUKTET PÅ VORES HJEMMESIDE!

iQ20 lystårnet fra Generac Mobile Products har en max højde på 8,5 meter og er udstyret med en Yanmar L70N dieselmotor.

Den produceres som standard med 4 x 320W LED projektører, hydraulisk løftesystem, og en digital controller designet af Generac Mobile® til specifik brug på lystårne.

Takket være det telemetriske system er iQ20 den perfekte løsning for udlejningsfirmaer, der søger et enkelt fjernstyringssystem i deres udlejningsflåde.

SE TEKNISKE SPECIFIKATIONER PÅ VORES HJEMMESIDE!

TELEMETRISK SYSTEM

IQ20-modellen er udstyret med et valgfrit telemetrisk system, der giver en konstant fjernovervågning af følgende:

  • GPS position
  • Maskinstatus
  • Brændstof- og olieniveau
  • Generator foranstaltninger
  • Status for lamper og batteri

GTL01 DIGITAL CONTROLLER

IQ20 er udstyret med en GTL01 digital controller, der er specielt udviklet til at styre alle funktioner i lystårnet for den bedste brugervenlighed.

LAVSPÆNDINGS LED LAMPER

4 x 320W højeffektive LED-projektører, der drives med 48 volt. Ikke flere højspændinger på eksterne kabler. Sikkerhed er et must!

AMOSS KIT - SIKKER OG SMART!

Endnu mere sikkerhed med iQ20! Takket være det valgfrie AMOSS Kit kan du ikke løfte masten uden at trække håndbremsen, og masten sænkes automatisk, hvis håndbremsen slippes.

MOBILE LINE SERIEN

Serien af mobile lystårne fra Generac Mobile Products er en bred vifte af modstandsdygtige og robuste, mobile lystårne.

Lystårnene i denne serie udstyres enten med byggeplads- eller vejtrailer. De mindste modeller er udstyrede med hjul, som gør det muligt for én enkelt operatør at flytte det hurtigt og sikkert.

Mobile lystårne er ideelle løsninger for eventfirmaer, udlejningsfirmaer og på byggepladser, hvor belysningen ofte skal flyttes.


Nyt batteridrevet lystårn fra Atlas Copco tilbyder nul støj og udledninger


04.apr 2019


Atlas Copco har præsenteret sit første batteridrevne LED- lystårn nogen sinde

Det kompakte HiLight Z3 + er udstyret med lithium-ion-batterier og giver forbedret belysning til byggepladser i storbyområder, udendørsarrangementer og industriområder med en funktionstid på op til 32 timer, en forlænget levetid, minimal vedligeholdelse og lave driftsomkostninger. Ingen støj under drift og fraværet af motorudledninger sikrer fuld miljøoverholdelse i byområder.

Félix Gómez, Product Marketing Manager for lystårne hos Atlas Copcos Power & Flow Division, kommenterede: “Denne lancering repræsenterer et kvantespring, hvad angår det, som kan opnås med et batteridrevet lystårn. Før vi valgte batteritypen, gennemførte vi omfattende F & U for at sikre, at vi ville give vores kunder den bedste ydelse, de forventer - ikke kun hvad angår driftstimer, men også pålidelighed, brugervenlighed og samlede ejersomkostninger. Slutresultatet er HiLight Z3+, som giver en årlig reduktion på 1 ton CO2-udledninger og og dieselbesparelser på mere end 1.000 liter*.

Den forbedrede ydelse for HiLight Z3+ lystårnet hidrører fra brugen af lithium-ion batteriteknologi. Sammenlignet med bly- og gelbatterier tilbyder det op til 20 procent mere DoD (udstrømningsdybde), tre gange mere energitæthed og en levetid på 6.000 cyklusser. svarende til 6 gange mere end alternative teknologier. Desuden er lystårnets opladningstid direkte fra hjælpe-, lysnet- eller flytbare generatorforsyningsenheder kun 6 timer for standard Z3 + -enheden.

HiLight Z3 + har en lampeanordning med høj luminositet bestående af 4 x 160 W LED'er med en forventet levetid på 50.000 timer. Kombineret med specielt designet retningsglasoptik giver projektørerne optimal lysfordeling over et 3000 kvadratmeter stort belysningsområde. LED-belysningsenhederne understøttes af en hydraulisk forhøjet lodret mast, der er certificeret vindstabil op til 80 km/t med en maksimal driftshøjde på 8 m.

Z3 + er designet med flytbarhed og transporteffektivitet i tankerne og kan fungere inden for et temperaturområde på -20 til +50 grader C. Lystårnets kompakte mål, som er 1160 x 1160 x 2500 mm, gør det muligt at placere op til 22 enheder på en lastbil med en længde på 13 meter. Altvejrsbeskyttelse tilvejebringes af en galvaniseret stålkappe og pulverlakering.

HiLight-sortimentet af batteri-, el- og dieseldrevne LED- og metalhalogenlystårne er designet til at tilbyde det bredeste valg til byggeri, vejarbejde, offentlige arrangementer og industrielle anvendelser. Atlas Copco tilbyder en bred vifte af fleksible og dynamiske flytbare belysningsløsninger, der kombinerer robust byggekvalitet og kompakt størrelse med dækning af alle aspekter i forbindelse med effektivitet, sikkerhed og miljøpåvirkning.

*CO2-udledninger pr. liter afbrændt diesel = 2,6 kg

 


Atlas Copco har tilføjet tre nye LED-modeller til HiLight tower-sortimentet
Atlas Copco har udvidet sit HiLight lystårns-sortiment med lancering af tre avancerede LED plug-and-light modeller: P2+ sammen med V2+ og V3+, der alle kan drives direkte fra nettet eller en transportabel generator. De tre nye energieffektive modeller kræver alle et minimum af vedligeholdelse, er meget mobile og transportvenlige

HiLight P2+ projektør giver en 360-graders dækning på et belysningsområde på 2.000 m2 og er ideel til oplysning af udendørs begivenheder. Dette er en meget større afstand end traditionelle lystårne i ballonstil. 320 W LED lyskilden er anbragt i et vejrbestandigt cylinderformet hus af polyetylen, og det sørger for, at der er ikke er nogen risiko for udbrænding, og der sikres en længere driftslevetid. Hele enheden vejer kun 45 kg, og alligevel er den bemærkelsesværdigt robust og er certificeret til en vindstabilitet på op til 50 km/t. Den lodrette mast med manuel rejsning giver en maks. driftshøjde på 5,5 meter.

HiLight V2+ og V3+ er designet til brug i forbindelse med vejarbejder og anvendelse på byggepladser, og de er derfor placeret på en firehjulet anhænger af hensyn til nem transport. Begge modeller er forsynet med en svær stålramme og er beskyttet af stødfangere i polyetylen, der er udformet til samme høje standard som Atlas Copcos HardHat-kabinet. V2+ lystårnet er forsynet med en 320 W LED-lyskilde, der dækker et areal på 2.000 m2. HiLight V3+ er udstyret med 4 x 120 W LED-lamper kombineret med specialdesignede retningsoptikker i glas, der er i stand til at oplyse et område på op til 3.000m2. Både V2+ og V3+ har manuelt betjente lodrette master, der kan udskydes op til 5,5 meter og muliggør en drejning på 9 grader.

“Vores nye HiLight- lystårne er designet til at bistå medarbejdere med at opleve et lysere og mere sikkert miljø, der vil forbedre deres produktivitet,” sagde Felix Gomez, Product Marketing Manager for Light Solutions hos Atlas Copco Portable Energy. “Hertil kommer, at der med LED-lamperne ikke opleves problemer med udbrændthed, da de har en forventet levetid på 30.000 timer, og det bidrager til lavere vedligeholdelsesomkostninger og længere serviceintervaller.”

Når der ikke er adgang til nettet, og transportabel strømforsyning er påkrævet, anbefaler Atlas Copco, at lystårnene forsynes af de støjsvage iP transportable generatorer. Disse enheder kombinerer variabel smart hastighedsregulering med paralleliseringsegenskab og leverer effektiv kraft med det laveste brændstofforbrug ved at tilpasse motorhastighed til de påkrævede belastningsbetingelserne