Hans Følsgaard – Tydelig indikation reducerer bekostelig nedetid i industriel produktion

TL15 In-Line Tower Light er en lille, modulær indikator, der kan bruges som selvstændig enhed eller forbundet in-line med tårnlys, sensorer, touch-knapper eller andre enheder for at vise signalstatus. Dens in-line forbindelse og tydelige indikation giver brugerne tilgang til statusoplysninger, hvor det er nødvendigt, hvilket forkorter responstid og øger flow.

Med ekstrem synlighed giver TL15 mulighed for at identificere og fejlfinde problemer hurtigere, hvilket fører til reduceret nedetid og hurtigere responstid. TL15 er let tilgængelig og enkel at bruge, uanset om den bruges til at opdage stop på et transportbånd eller lokalisere en aktiveret sensor, der er skjult i en maskine. Dens IP66/67/68-design er pålideligt og robust til at modstå barske industrielle miljøer. Dens kompakte profil gør den ideel til lysindikation på trange steder.

Meget synlig indikation

TL15 modulære tårnlys giver meget synlig statusindikation. LED-lysteknologi sparer energi og minimerer udskiftningsomkostningerne. TL15 tilbyder i alt fire farver: blå, grøn, gul og rød, for fleksibilitet i farvevalg og mængde. Synlig status kan bruges til at vejlede operatører eller kommunikere forestående maskinbevægelser.

Enkel opsætning og administration

Maskiners nedetid kan være dyr, og det kan være tidskrævende at identificere problemer. TL15 In-Line Modular Tower Lights design muliggør hurtig integration i eksisterende applikationer. Med tilføjelsen af kompatible kabler gør TL15’s integrerede M12-stik det muligt at tilslutte direkte inline til enhver applikation, hvor der er brug for øget visuel eller hørbar status. Inline-installation gør det også muligt for TL15 at efterligne signalfarven af et tilsluttet tårnlys. Operatører kan således visuelt overvåge processer lokalt, hvilket resulterer i hurtigere reaktioner på uønskede hændelser.

TL15 In-Line Modular Tower Light er en lysstærk, ultralille indikator, der kan bruges som en selvstændig enhed eller forbundet in-line med et tårnlys, sensor eller signal for at give yderligere visuel indikation.

  • Modulær indikator, 15 mm i diameter
  • Flere enheder kan kobles sammen for at danne et tårnlys
  • Robust, overstøbt design opfylder IP66, IP67 og IP68 klassificeringer
  • Hver model har specifikke stifter, der aktiverer LED’erne, når de signaleres
  • TL15 tårnlysindikatorer fås i fire farver: grøn, gul, rød og blå 12 v DC eller 24 v DC-drift med indgange, der kan tilsluttes som PNP- eller NPN-enheder

Lys- og lydindikation er et fantastisk værktøj til industriel produktion. Med tilpassede, intelligente løsninger, hindres unødigt langt driftsstop og utilstrækkeligt overblik over maskinstatus og flow.

Læs mere om TL15

Download TL15 datablad

Guide til den visuelle fabrik

Hvis du er interesseret i lysindikation eller har spørgsmål til lys, styring og automation, er du velkommen til at kontakte Søren Madsen på sma@hf.net eller tlf. 87 88 77 06

LÆS også: Hans Følsgaard – Korte leveringstider på mellem- og højspændingskabler
Hans Følsgaard A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.