Citrotek ApS tilbyder nu temperatur- og klimakamre i nye dimensioner fra BINDER

BINDER udvider sin MK- og MKF-serie med en 400 l. og 1.020 l. størrelse

BINDER miljøsimuleringskamre i MK-serien er det bedste valg til dynamiske temperaturprofiler. Både varme- og kuldetest kan udføres med præcision i disse temperaturskabe. Designet til hurtige temperaturændringer, kan miljøsimuleringskamrene bruges inden for et temperaturområde på mellem -40°C og +180°C. Således er MK-serien et smart alternativ til komplekse individuelle løsninger til cykliske temperaturtest. Klimaskabe i MKF-serien er også velegnede til enhver kulde- og varmetest, og med fugtregulering fra 10 % til 98 % RH, opfylder de alle de krav, der er defineret i gældende DIN- og IEC- klimateststandarder.

Det perfekte miljø – nu tilgængelig til simulering i yderligere størrelser

Hvor man i BINDER’s produktprogram tidligere var nødt til nøje at overveje, om man skulle vælge den mindre 240 l. eller større 720 l. version af MK- og MKF-serien, betyder den nye 400 l. størrelsesmulighed, at der nu er en attraktiv mellemvej. Og hvis du ønsker at arbejde med endnu større mængder, vil du helt sikkert få meget for pengene i den massive 1.020 l. version.

BINDER dynamiske klimakamre er utroligt alsidige

Uanset om det er temperaturregulering eller dynamiske klimaprofiler – uanset opgavens karakter, tilbyder disse dynamiske klimakamre præcision og høj ydeevne, De leverer reproducerbare, standardkompatible testresultater og giver dig grundlaget for at udfører tests med høj nøjagtighed. Disse testskabe er et fremragende valg til en bred vifte af applikationer, herunder materialetest, ældnings- og stresstest og miljøsimulering i stort set alle afskygninger.

Det patenterede APT.line™-luftstrømskoncept sikrer nøjagtige målte værdier ved hver temperaturindstilling for alle MK- og MKF-enheder. Systemet sikre ensartede temperatur- og klimaforhold på tværs af hele det anvendelige testrum, selv når enhederne er fuldt lastet.

Både MK- og MKF-serien har programmerbar kondensbeskyttelse til beskyttelse af prøver. Desuden udstyret med et opvarmet inspektionsvindue med indvendig LED belysning og en controller med tidssegmenteret programmering, kan disse kamrene anvendes til ethvert behov af klimatiske tests. Desuden sikrer den indvendige geometri i MK- og MKF-serien at enhederne er nemme at fylde.

Den elektroniske controller med tidssegment og realtidsprogrammering gør dem nemme at bruge og garanterer fuld fleksibilitet. Derudover registreres data direkte i controlleren ved hjælp af en intern datalogger og kan udlæses via USB. Også inkluderet i baseprisen er BINDER’s APT-COM™ Basic Edition Multi Management Software og et fejlfindingssystem med visuelle og akustiske alarmer. I model MKF-serien reguleres fugtigheden ved hjælp af en kapacitiv fugtsensor og dampbefugtning. Yderligere funktioner omfatter en integreret vandtank og et automatiseret vand- og spildevandsstyringssystem.

Citrotek ApS er klar til at modtage ordrer allerede nu og forventer at kunne levere de første 400 l. skabe fra lager hen over sommeren, mens 1.020 l. versionen kun produceres til ordre (ca. 10 uger.). Ved behov for yderligere information, ring på tlf. 4824 3656 eller send en mail til salg@citrotek.dk

LÆS også: Citrotek tilbyder 5% rabat på alle køb af BINDER stabilitetstest klimaskabe i maj, juni og juli
Citrotek ApS's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.