Stålkomponenter

Stålkomponenter

Stålkomponenter henviser til dele eller elementer, der er fremstillet af stål og bruges som en integreret del af forskellige produkter, strukturer eller systemer. Disse komponenter kan have forskellige former, størrelser og kompleksitetsniveauer afhængigt af den specifikke anvendelse og industrien. Stålkomponenter bruges bredt i forskellige sektorer og industrier på grund af stålets styrke, holdbarhed og alsidighed.

Leverandører af Stålkomponenter:

Accord Industries AS

Strandveien 39
N-3050 Mjøndalen - Norway
Mob: +45 4247 0468
E-mail: lars@accordindustries.no

www.accordindustries.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Ahlsell

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: ahlsell@ahlsell.dk

www.ahlsell.dk/da

Se hele vores produktprogram og profil her

CJ MONTAGE APS

Smede- og Maskinværksted
​Vandtårnsvej 74
2860 Søborg
Tlf.: 39 56 58 62​
E-mail: info@cj-montage.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Sjølund A/S

Skamlingvejen 146
6093 Sjølund
Tlf.: 76 99 17 77
E.mail: admin@sjoelund.dk

www.sjoelund.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Juli 2014 trådte de nye regler om CE-mærkning af svejste stålkomponenter til byggeri og anlæg i kraft. For at kunne CE-mærke skal værkstedet være certificeret i henhold til DS/EN 1090-1 der kæver at værkstedet kvalitetsstyrer arbejdet.

Arbejdet skal udføres efter DS/EN 1090-2 der omfatter 4 udførelsesklasser EXC1-EXC4 hvor kravene er stigende fra EXC1 til EXC4.

Nogle eksempler:

  1. Maskindele: Stålkomponenter bruges i maskinindustrien til at fremstille forskellige maskindele såsom aksler, gear, lejer, bolte, møtrikker, støtteplader osv. Disse komponenter spiller en afgørende rolle i maskiners ydeevne og funktionalitet.
  2. Konstruktionsdele: Stålkomponenter bruges i bygge- og konstruktionsindustrien til fremstilling af strukturelle elementer såsom stålbjælker, søjler, rammer, trusses, armeringsjern, armeringsnet osv. Disse komponenter giver styrke og stabilitet til bygninger og infrastrukturer.
  3. Køretøjskomponenter: Stålkomponenter er afgørende i køretøjsindustrien til fremstilling af bilkarrosserier, understeldele, hjulophæng, bremsesystemer, udstødningssystemer og mange andre dele. Disse komponenter bidrager til køretøjets strukturelle integritet, sikkerhed og ydeevne.
  4. Industrielle rørsystemer: Stålkomponenter som rør, fittings og ventiler bruges i industrien til transport af væsker, gasser og materialer. Disse komponenter kan modstå højt tryk og temperaturer og anvendes i olie- og gasindustrien, kemiske anlæg, vandbehandlingsanlæg og andre industrielle applikationer.
  5. El- og elektronikkomponenter: Stålkomponenter bruges også i elektronikindustrien til fremstilling af kabinetter, chassis, støtteskinner og andre beskyttelsesdele til elektroniske apparater og systemer.

Disse eksempler er blot nogle af de mange anvendelser af stålkomponenterne. De findes i forskellige stålkvaliteter og kan bearbejdes, svejses, formes og behandles på forskellige måder for at opfylde de specifikke krav og behov i en given applikation.Cookie-indstillinger