Neddeling

Ved neddeling vil man ofte styrke et materiales værdi. Efter man har neddelt materialet vil man kunne benytte materialet til andre projekter. Ved neddeling bliver materialet blandbart, det bliver muligt at lave en sortering, vægten på materialet forandres, transporten kan mindskes.

Leverandører af og viden om neddeling:

 


ACA Industry ApS

Neder Hollufvej 69
5220 Odense SØ
Tlf.: +45 24 82 25 82
E-mail: info@acaindustry.com

www.acaindustry.dk

Kompetencer: Gips recycling, Neddeling af træ, Neddeling af mineraluld, Genanvendelse af organisk madaffald, Nedbrydningstræ, Gipsaffald, Biomasse, Genanvendelse af Plastik flasker, Neddeling af paller, Mineraluld til genanvendelse, Neddeling til biomasse

Læs mere om ACA Industry ApS


JNC TEKNIK

Bredgade 57A, 2
7400 Herning
Tlf.: +45 9722 5922
Mobile: +45 4052 5922
E-mail: jnc@jnc-teknik.dk

www.jnc-teknik.dk

Kompetencer: Skrot og metaller - Affaldssortering, Dåsepressere, Elektronikskrot, E-skrot, Genvinding, Jernskrot, Knusning, Miljøteknik, Neddeling, Shreddere, Bil genbrug og afmontering, Affaldsdestruktion, Jordrensning, Byggeaffald, Nedrivning

Læs mere om JNC TEKNIK


Lobe ApS

Fabriksvej 13-15
6580 Vamdrup
Tlf.: (+45) 76 84 34 84

www.lobe.dk

Kompetencer: Centrifugalpumper, Excentersnekke pumper, Impellerpumper, Kemipumper, Kemikaliepumper, Lamelpumper, Lobe pumper, Membranpumper, Mixere, Neddelere, Separatorer, Skruespindelpumper, Slangepumper, Stempelpumper, Tandhjulspumper

Læs mere om Lobe ApS


Nordjysk Lift A/S

Frederikshavnsvej 315
9800 Hjørring
Tlf.: +45 99 245 245
E-mail: info@nordjysklift.dk

www.nordjysklift.dk

Afdelinger: Aalborg, Frederikshavn, Grenaa, Hillerød, Hjørring, Hvidovre, Odense, Randers, Thisted, Vejle, Århus

Kompetencer: Lifte, trucks, sortering og knusere, løfteartikler, stilladser, stiger, faldsikring, trailere, mandskabsvogne, gravemaskiner, læssemaskiner, bulldozer, gravkasser, dumper/motorbør, tromler, entreprenørmateriel, VVS-artikler, EL-artikler, byggepladsudstyr, markering, belægningsværktøj, have-skov-park, byggelifte, minikraner

Læs mere om Nordjysk Lift A/S


Stark Enterprise

Holmegårdsvej 1
3320 Skævinge
Mobil: 51 36 95 03
E-mail: kontor@starkenterprise.dk

www.starks.dk

Kompetencer: Knusning, Maskinudlejning, Neddeling, Sortering

Læs mere om Stark Enterprise


Varig Teknik & Miljø A/S

Varig Allé 1
4180 Sorø
Tlf.: +45 7023 1041
E-mail: variginfo@varigteknik.dk

www.varigteknik.dk

Kompetencer: Affaldshåndtering, Komprimatorer, Mobile komprimatorer, Stationære komprimatorer, Affaldshåndteringsudstyr, Affaldsskakte, Affaldscontainere, Kanalballepressere, Schreddere, Neddeling, Omlastestationer

Læs mere om Varig Teknik & Miljø A/S


Mere viden om neddeling:

Der kan neddeles i flere størrelser. Af maskiner til neddeling kan nævnes blandt andet neddelere og flishuggere.


Metso Outotec frasælger dansk vækstvirksomhed inden for Recycling


16.jul 2021


Den børsnoterede, finske Metso Outotec-koncern har underskrevet en aftale om frasalg af koncernens Recycling-forretningsområde, som inkluderer én af Østjyllands mest ikoniske industrivirksomheder, Metso Denmark A/S (tidligere Møller & Jochumsen), der producerer maskiner til neddeling af affald. Køberen er den finske familieejede kapitalfond Ahlström Capital, der fokuserer sine investeringsaktiviteter indenfor industrivirksomheder, ejendomsselskaber og skovbrug. 

Recycling-virksomheden Metso Denmark A/S, med base i Horsens, producerer maskiner til neddeling af affald og er blandt verdens førende på området. 

Virksomheden startede som den ikoniske industrivirksomhed Møller & Jochumsen og har en historie, der strækker sig helt tilbage til 1857. Siden 2009 har virksomheden heddet Metso Denmark og været en del af den børsnoterede, finske Metso Outotec-koncern. 

Nu har virksomheden imidlertid fået nye ejere, da Metso Outotec-koncernen har valgt at frasælge dele af koncernens forretningsområder, for at fokusere på udstyr til udvinding af mineraler og råstoffer samt minedrift. 

"Vi er meget glade for, at vi har fundet en ny ejer til vores forretning, hvis strategiske tænkning og ambitioner er så godt afstemt med vores. Som en selvstændig virksomhed, med fokus på genanvendelse af affald, vil vi kunne være mere agile og kundeorienterede, samt være i en god position til yderligere at udnytte vækstmulighederne" siger Uffe Hansen, som er President for Recycling Business Area hos Metso Outotec, og som vil fortsætte som CEO for den nye virksomhed. 

En stærk spiller i en attraktiv industri  

Metso Denmark har præsteret tocifrede vækstrater i en årrække og i det seneste regnskabsår med et rekordstort overskud på over 50 millioner kroner før skat. Det er dermed en særdeles indbringende virksomhed, som Ahlström Capital overtager. 

"Det er en stærk og voksende virksomhed i en attraktiv industri. De har allerede et globalt setup, dygtige medarbejdere og stort fremtidigt potentiale. Vi tror på, at de er godt rustet til at realisere deres vækstpotentiale fuldt ud som en selvstændig virksomhed, og vi er glade for at støtte dem i deres ambitioner og være en del af rejsen i de kommende år" siger Lasse Heinonen, President and CEO hos Ahlström Capital. 

Unik position for yderligere vækst 

Både hos Ahlström Capital  og Metso Denmark er man enige om, at virksomhedens stærke position skal danne udgangspunkt for at indfri branchens store vækstpotentiale gennem både organisk vækst og opkøb. 

"Vi har en unik position for at indfri branchens store vækstpotentiale, og det vil vi fortsætte med at arbejde benhårdt for. Det er samtidig afgørende, at vi fastholder fokus på at støtte vores kunder rundt om i verden. Kundekontakten vil forblive uændret, og vi vil fortsætte med at operere på vores eksisterende områder og med de samme mennesker" siger Uffe Hansen. 

Virksomheden er vokset kraftigt de senere år, og har idag ca. 120 ansatte, men forventer, som en del af vækststrategien, at ansætte et betydeligt antal nye medarbejdere de kommende år. Den nye virksomhed kommer til at hedde M&J Denmark A/S og vil, som hidtil, operere under M&J brandet. Hovedkontoret forbliver i Horsens med egne afdelinger i Tyskland, Thailand, Kina, USA, England, Sverige, og Polen. 

Handlen forventes afsluttet i løbet af Q4 2021; parterne ønsker ikke at oplyse værdien af handlen.


ACA neddeler til recycling af gipsaffald fra nedbrydning og genbrugspladser
Maskinen neddeler genbrugsgips, gipsrester, gipsaffald fra nedbrydning, indsamlet gips fra genbrugspladser og renoveringer. Neddeleren knuser gipsen og adskiller gipsen fra papir, isolering, stålskinner, plastik, træ, kabler, søm og skruer til senere frasortering. Efter frasortering af papir, isolering, stålskinner, træ, søm, skruer, kabler mm kan gipsen genanvendes til ny produktion af gipsplader. ACA neddeleren formår at neddele gipsen uden at forurene gipsen med papiret. ACA neddeleren er meget billig i drift med god økonomi og egnet til drift 24/7, med stor kapacitet.

Gips fra genbrugspladser til genanvendelse
ACA neddeler / knuser til recycling af gipsaffald og gips rester fra genbrugsstationer og indsamling for bedre genanvendelse.

ACA neddeler / knuser har en stor tragt som bliver kundetilpasset, hvor man nemt kan læsse med en gravko eller fra et transportbånd.

Recycling af gipsaffald
Neddeleren knuser gipsen og adskiller gipsen fra fremmedlegemer såsom papir, isolering, stålskinner, plastik, træ, søm og skruer til senere frasortering.

Langsom kørende neddeler til gips recycling
ACA neddeler / knuser er en maskine med 15 omdr i minuttet, som gør det til en langsomkørende maskine. Neddeleren har pr. skrue, et drejningsmoment på 13.000 newtonmeter, også ved det lave omdrejningstal.

Se mere her


AxFlow præsenterer Chopper Hopper – neddeling og pumpning i ét
Chopper Hopperen er en kombineret enhed som består af en indløbstragt, fødesnegl, grovneddeler, muncher og EZ-Strip excentersnekkepumpe.

Den kan homogenisere f.eks. grøntsager, kødprodukter og hele frugter til en pumpbar puré.

Neddelingen foregår i flere stadier. I første trin reduceres størrelsen meget - fra f.eks. hele vandmeloner ned til stykker på mindre end 2,5 cm. i andet og tredje trin findeles medierne yderligere ned til den ønskede størrelse og struktur. Derefter pumper excentersnekkepumpen mediet videre i processen.

Læs mere på vores hjemmeside - Se også videoen der viser alle de forskellige stadier.