Manuelle palleløftere

Manuelle palleløftere, også kendt som manuelle trucke eller palleløftvogne, er en type løfteudstyr, der bruges til at løfte og transportere paller eller tunge belastninger inden for lager- og distributionsmiljøer. De er drevet af manuel kraft og kræver ikke elektricitet eller motorisering. En manuel palleløfter består typisk af en stabil ramme med et sæt gaffler, der kan indføres under en palle eller en belastning. Beregning til en specifik hejs- eller løfteopgave, se her - Formler, formelsamlinger og teknisk viden

Leverandører af Manuelle palleløftere:


ASP Produktudvikling

Tolstrup Byvej 7
9600 Aars
Tlf.: 98 66 92 69
E-mail: ss@asp-produkt.dk

www.asp-produkt.dk

Kompetencer: Kran, Flise løfter, Løftevogn, Mini kraner, Pallevogn, Sandafretter, Små kraner, Vinduesløfter, Vakuumløfter, Autokraner, Hydrauliske kraner, Ladkraner, Løftekraner, Mobil kraner

Læs mere om ASP Produktudvikling


P.D. Lyftteknik AB

Mörsaregatan 11A
254 66 HELSINGBORG, Sweden
Tlf.: 0046-42-20 15 10
E-mail: info@pdlyftteknik.se

www.pdlyftteknik.se

Kompetencer: Løftegrej, løfteudstyr, automatkroge, sikkerhedskroge, wirespændingsmålere, vakuumpumper, sugekopper, ejektorer, gribere, cellegummi, pneumatiske koblinger, kraner, svingkraner, løfteborde, reservedele

Læs mere om P.D. Lyftteknik AB


Sax Lift A/S

Engvej 10
6600 Vejen
Tlf.: 7558 8622
E-mail: saxlift@saxlift.dk

web

Kompetencer: Løfteborde, enkelt saks, tandem saks, super lave, dobbelt saks, galvaniserede borde, rustfri løfteborde, mobile løfteborde, manuelle løftebordsvogne, elektriske løftebordsvogne, rustfrit stål, palleløftere, ATEX løfteborde

Læs mere om Sax Lift A/S


TAWI Danmark A/S

Bakketoften 2
8541 Skødstrup
Tlf.: 86 17 22 66
E-mail: la.dk.mail@piab.com / la.dk.sales@piab.com

Web

Kompetencer: løfteudstyr, ergonomi, løftegrej, gribeudstyr, mobile vakuumløftere, vakuumløftere, løftevogne, elektriske kæde og wiretaljer, kransystemer, mobilt løfteudstyr, vakuumåg, Udførelse af lovpligtigt serviceeftersyn samt montage

Læs mere om TAWI Danmark A/S


TRANSLYFT A/S

Aalborgvej 321
9352 Dybvad
Tlf.: 98 86 49 00
E-mail: info@translyft.com

www.translyft.dk

Kompetencer: Løfteborde, enkeltsaks lifte, dobbelt vertikal sakselifte, dobbelt horisontal sakselifte, trippel vertikal sakselifte, arbejdsplatforme, palleløftere, rampeborde, godselevatorer, mastlifte, varelifte

Læs mere om TRANSLYFT A/S


Mere viden om Manuelle palleløftere:

Manuelle palleløftere anvendes til minde palleløft opgaver, hvor personen der opererer palleløfteren nemt kan tilpasse manuelt.

Når gafflerne er korrekt placeret, anvender operatøren manuel kraft til at pumpe en hydraulisk løftemekanisme, hvilket hæver belastningen fra jorden og gør det muligt at transportere den.

Når pallen eller belastningen er hævet, kan palleløfteren nemt bevæge sig på sine små hjul eller ruller. Nogle modeller har drejelige hjul for at lette manøvrering i trange områder. For at sænke belastningen igen betjener operatøren normalt en udløser eller en ventil, der regulerer frigivelsen af hydraulikolien og sænker gafflerne til jorden.

Manuelle palleløftere har en begrænset løftekapacitet, der normalt spænder fra et par hundrede kilogram til et par tons, afhængigt af modellen og konstruktionen. De er ideelle til brug i mindre lagerrum, detailhandel, distributionscentre og andre steder, hvor let tilgængelighed og manuel betjening er tilstrækkelig til løfteopgaver.

Fordelene ved manuelle palleløftere inkluderer deres økonomiske pris, enkelhed i brug og vedligeholdelse samt deres fleksibilitet og evne til at arbejde i områder uden elektrisk strøm. De er også kendt for deres holdbarhed og pålidelighed.

Det er vigtigt at følge sikkerhedsprocedurerne for korrekt brug af manuelle palleløftere og uddanne operatørerne om at håndtere belastningerne sikkert og undgå overbelastning eller farlige situationer.


Tektra – Opdag vores nye letvægts og kompakte palleløfter
Palleløfteren har et robust og holdbart design som sikrer lang levetid

Er du træt af tunge og besværlige palleløftere? Så er en MPC15 palleløfter lige det, du har brug for!

Palleløfteren har et robust og holdbart design som sikrer lang levetid.

Nu kan du løfte og flytte dine paller med lethed og stil.


Dobbelt-kvartpalleløfter – nyt og interessant produkt fra Logitrans
Nu kan du håndtere to kvartpaller på samme tid - OG tage den kvartpalle, der står placeret bagerst på EURO-pallen – nemt og ubesværet!

Den danske producent af materialehåndteringsudstyr, Logitrans A / S, præsenterer nu en ny og unik kvartpalleløfter med en kapacitet på 200 kg. På grund af den ene lange gaffel er det muligt for dig at håndtere to kvartpaller på samme tid. Dette gør dit arbejde mere effektivt og øger din produktivitet.

En anden unik egenskab er, at den kan løse din udfordring med at tage den kvartpalle, der står placeret bagerst på EURO-pallen. Den situation, hvor du normalt bliver nødt til at flytte EURO-pallen for at kunne tage kvartpallen fra den anden side. Også her bliver dit workflow mere effektivt.

“Vores nye dobbelt-kvartpalleløfter, DLQ200, er et uundværligt og meget effektivt redskab, når du har brug for at løfte to kvartpaller til/fra en EUR-palle - og transportere dem til det ønskede sted i f.eks. supermarkeder, lagerområder, pakkerier og på tankstationer. Hvis man har brug for at håndtere og transportere blot en kvartpalle, så har vi også løsninger til dette”, siger Gitte Kirkegaard, CEO hos Logitrans A/S.

DLQ200 er meget manøvredygtig og kan bruges overalt, også der hvor pladsen er trang. Den har håndtag med ergonomisk rigtige gribevinkler, som giver brugeren et afslappet greb. Hjulene giver en behagelig og lydløs kørsel – og skåner de fine gulve og fliser på din arbejdsplads.


Cookie-indstillinger