Surringsbånd

Surringsbånd anvendes til at fastspænde gods og andre varer, så lasten ikke bevæger sig under transporten. Surringsbånd anvendes sammen med båndstropper / surringer således at godset transporteres både sikkerhedsmæssigt og forsvarligt

Leverandører af og viden om Surringsbånd:


A/S Scanmarc

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 46 73 01 00
E-mail mail@scanmarc.dk

www.scanmarc.dk

Kompetencer: Stålwirer, rustftri stålwire, galvaniseret stålwire, plastbelagte stålwire, wirestropper, galvaniseret kæder, rustfri kæder, plastkæder, tilbehør til kæder, bolte, møtrikker, øjebolte, øjemøtrikker, surringsgrej, surringsstrammere, surringsbånd, rundsling, suringsringe, D-ringe og Ratchet Loadbinders, befæstning

Læs mere om A/S Scanmarc


Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37
5250 Odense SV
Tlf.: +45 70152015
E-mail: fku@fku.dk

www.fyns-kran.dk

Kompetencer: Donkrafte, Dynamometre, El-taljer, Faldsikring, Hydraulisk værktøj, Kraner, Kranservice, Kæder, Løftegrej, Rundsling, Sjækler, Spil, Stålwirer, Surringer, Taljer, Vakuumløft, Wirestropper, Løfteklo, Løftemagnet, Surring, Svingkran, Traverskran, LøfteudstyrLøfteåg, Alle produkter, Udlejning, Taljer, Løftestrop, Kraner, Løfte udstyr, Fald sikring, Lufttalje, Faldblok, Dynamometer, Løftepuder

Læs mere om Fyns Kran Udstyr A/S


Max Fodgaard A/S

Sydholmen 10
2650 Hvidovre
Tel: 70 26 17 00
E-mail: max@fodgaard.dk

www.fodgaard.dk

Kompetencer: Faldblokke, seler, falddæmpere, faldsikring, kraner, taljer, løfteudstyr, wirer, kabinetter, kapslinger, hjul, transporthjul, løftegrej, sjækler, kædetaljer, ex-materiel, ATEX

Læs mere om Max Fodgaard A/S


NOS A/S

Overholm 7, Hatting
8700 Horsens
Tlf.: 7669 7070
E-mail: sales@nos-as.dk

www.nos-as.dk

Kompetencer: Løfteudstyr, løftegrej, surringer, stålwirer & tilbehør, løftekæder og tilbehør, sjækler og vantskruer, øjebolte og svirvler, tovværk og tilbehør, løftebånd, rundsling, kædetaljer, spil, løfteklør, magneter, hydrauliske donkrafte og tilbehør, pallegafler og løfteåg, faldsikringsudstyr, dynamometre og vandsække, ankre, ankerkæder og tilbehør, kabellægningsudstyr, sikkerheds og beskyttelsestape, anoder

Læs mere om NOS A/S


OFFSHORE Equipment & Services

Fiskerihavnsgade 10
6700 Esbjerg
Tlf.: +45 79 30 60 90
E-mail: sales@o-es.dk

web

Kompetencer: Service af løftegrej, Rundsling, Webbingsling, Stålwire, Rustfri stålwire, Galvaniseret stålwire, Wirestropper, Galvaniseret kæde, Loadtest af Kraner, Loadtest af løftegrej, Løfteåg, Øjebolte, Surringsgrej, Surringsstrammere, Surringsbånd, D-ringe, Rustfri kæde, Tilbehør til kæde, Kemikalier

Læs mere om OFFSHORE Equipment & Services


Mere viden om Surringsbånd:

Surringsbånd er gerne fremstillet af polyester, som er et meget stærkt materiale og slidstærkt. Dog kan eksempelvis stålkæde også ofte ses på kædesurringer. Man vil primært stramme surringen med en skralde, som sikrer at båndet er meget stramt rundt om godset

 


Få mere tid når du bruger Ergolash surringsbånd (se video)


07.sep 2023


Få mere tid når du bruger Ergolash surringsbånd

Med det unikke og patenterede surringsbånd fra Ergolash sikrer du hurtigere og lettere surringer, uanset hvilken surringsopgave, som du står over for.

Vi kan nu tilbyde et bredt sortiment af forskellige størrelser. 

Se de forskellige modeller og deres specifikationer på vores hjemmeside

Med de hurtige surringsbånd fra Ergolash får du mere tid. Mere tid og måske tid til at grille?

https://www.youtube.com/watch?v=ICd5RPRriq8

Fyns Kran Udstyr – Leder du efter surringsbånd?
Leder du efter surringsbånd, så er du kommet til det rette sted. Fyns Kran Udstyr har et stort udvalg af surringsbånd i forskellige længder, bredder og med forskellige kapaciteter. Vi har også en hel del farver at vælge imellem, skulle du have en speciel præference.

Vores surringsbånd bruges til lastsikring, men antallet af surringer og hvilken størrelse du skal bruge – det kommer helt an på hvad din last er.

Tag et kig på vores store udvalg af surringsbånd på www.Fyns-kran.dk eller kontakt os på fku@fku.dk eller på tlf.: +45 7015 2015.


Kender du ERGOLASH® PRO-serien?
Opnå en 35% lastsikring hurtigere med vores ERGOLASH® PRO-serie.

Den nye innovative aksel i skralden giver mulighed for hurtig sidelæns indsættelse af båndet. Det er derfor ikke længere nødvendigt at trække hele båndet gennem skralden, når der skal lastsikres.

Indsæt blot båndet sidelæns på få sekunder. Denne funktion finder du kun hos ERGOLASH surringsbånd.

  • PRO har en LC på 5000kg ved overfaldssurring
  • 50mm bånd-bredde
  • TÜV-godkendt, der er international anerkendt
  • PRO er ideel til tunge lastsikringsopgaver

Se mere om PRO-serien her


Ergolash har igen fået deres lille surringsbånd på lager
Det specielle ved Ergolash® surringsbånd er at palen i skralden er åben og den er derfor hurtigere og mere intuitiv at bruge.

Det samme gælder vores 5t surringsbånd, der har samme hurtige og nemme skralde.Ergolash® har på nuværende tidspunkt to typer surringsbånd; et 5 tons/ 50 mm surringsbånd samt det før omtalte lille 500 kg /25 mm surringsbånd. 


ERGOLASH surringsbånd til de små læs
ERGOLASH® 25mm til Hr. og Fru Jensen med en trailer eller den travle tømrer, elektriker og murer.

Samme funktion. Nu i mini størrelse.

ERGOLASH® 25mm er for alle, der har brug for pålidelig og hurtig lastsikring af deres trailerlast. "ERGOLASH® swipet" er især nyttig ved 25mm spændebånd, da de let bliver snoet og er svære at føre gennem skralden. Nu skal du blot swipe båndet.

Se det her - Og se vores forhandlerliste her


Chaufførerne hos Poul Schou AS surrer hurtigere med bånd fra Ergolash
Et af Danmarks store transportfirmaer er gået over til danskudviklede surringsbånd fra danske Ergolash ApS. Chaufførerne er glade for at slippe bøvlet med at trække flossede ender og lange overskydende surringsbånd gennem slidser. Nu får de hurtigere surret og sikret godset ved at swipe båndene ind i de moderne skralder fra Ergolash, hvor resten af båndet kan forblive sammenrullet. Ledelsen hos Poul Schou konstaterer, at totaløkonomien i Ergolash-båndene er bedre end med traditionelle bånd.

Mængden af trafik på vejene er ingen herre over. Så det gælder om at optimere dér, hvor det er muligt. Et succesfuldt transportfirma i Odense vælger at investere i godt grej for at hjælpe de ansatte med at arbejde effektivt og professionelt.

Hurtig og effektiv transport er jo det, vi lever af i Poul Schou A/S. Sådan lyder det fra vognmand Poul Henrik Schou. Han er topchef i selskabet Poul Schou A/S, der blev stiftet af hans farfar i 1940.

Vi kigger på både sikkerhed og økonomi, når vi vælger surringsprodukter. Det er vigtigt for os at passe godt på vores medarbejdere og på folk omkring vores biler, da vi kører med tungt og farligt gods. Vi bruger surringsløsningen fra Ergolash, fordi vi synes, det er rigtigt godt og sikkert produkt, som sparer os tid i hverdagen. Totaløkonomien er bedst, fordi det holder meget bedre end alle de andre produkter på markedet, og fordi de er tidsbesparende siger CEO Poul Henrik Schou.

Han beskæftiger ialt 180 medarbejdere, som med en flåde på 100 biler og kranbiler transporterer alt fra dagligvarer for REMA til byggematerialer, sejlbåde, containere og affald.

2 minutter sparet per surring

En af de 180 ansatte i vognmandsfirmaet er Søren Pedersen. Han har kørt kranbil i 13 år hos Poul Schou A/S. Hans arbejdsopgaver er oftest transport af større varer rundt til modtagere i Danmark, der skal surres fast efter alle kunstens regler.

På en almindelig dag spænder jeg nok 8 til 10 bånd, og der sparer jeg meget tid ved, at jeg kan "swipe" båndene ind i skralden. Med de nye løsning, fra Ergolash, sparer jeg i hvert fald 2 minutter per surring, fordi jeg "swiper" båndene på plades, i stedet for at putte dem ned i en slidse, som jeg gjorde med den gamle båndtype. Flossede ender på bånd betyder ingenting, fordi man kan "swipe" båndet ind i båndstrammeren. Det er bare vejen frem med Ergolash®, konkluderer Søren Pedersen og uddyber:

Jeg er glad for at arbejde på en arbejdsplads, hvor vi går så meget op i kvalitet og miljø, at vi bruger de bedste spænder og stropper på markedet; Ergolash er nemme og hurtige at bruge, og de lever op til alle vores krav til lastsurring.

Søren Pedersen og hans kolleger bruger også andre danskudviklede opfindelser til at optimere deres surringer; Det er magneter fra Ergolash og båndoprullere og klips designet af Dynello - løsninger som Ergolash også leverer til det fynske vognmandsfirma.

Bedre investering

Thomas Frostgaard er driftsleder hos Poul Schou A/S, og han konkluderer, at produkterne fra Ergolash samlet set er en god og bæredygtig investering for firmaet, fordi pris og kvalitet følges ad:

Ergolash er en billigere løsning på den lange bane, selvom anskaffelsesprisen er en anelse højere end på andre surringsbånd; Det er simpelthen, fordi chaufførerne sparer tid hver dag, når de surrer med Ergolash i stedet for traditionelle surringsløsninger, siger Thomas Frostgaard.

Årligt forbruger medarbejderne i vognmandsfirmaet Poul Schou A/S godt 400 surringsbånd, når deres vognpark af kranbiler og blokvogne transporterer maskiner, affald, genbrug og råstoffer og skibscontainere eller løser opgaver inden for makulering samt helikopterservice.


Surringer med ERGOLASH® er revolutionerende
Spar op til 35% af den tid du bruger på at surre
​Fastgør lasten hurtigere, lettere og sikkert med ERGOLASH®. Fremtidens surringsbånd.

​​- 5-Tons kapacitet
– Patenteret funktion
– Høj kvalitet
– Dansk design
– Tidsbesparende både når man spænder lasten fast, samt når man løsner lasten

FORHANDLERE – HER KAN DU KØBE ERGOLASH®


Ergolash® er en gevinst for hele transportbranchen
Ét spørgsmål går igen, hver gang vi præsenterer Ergolash® for vores kunder: Hvorfor i alverden har ingen gjort dette noget før?

Vi tog den kendte skralde på et surringsbånd og lavede en simpel ændring: Slidsen, som før var lukket, er nu åben. Ergolash® gør det muligt at lægge båndet ind i skralden i stedet for at trække det igennem. Processen med at spænde båndet bliver dermed så enkel og hurtig som muligt.

Verdenspatentet er sikret, produktet en realitet, og vores kunder såvel som vores kunders kunder er begejstrede. Og det er ikke så mærkeligt, da tidsbesparelsen ved surring er omkring 35 % og omkring 15 % ved afsurring. Den økonomiske gevinst ved at investere i Ergolash® viser sig allerede inden for 2-3 uger ved daglig brug.

Takket være Ergolash® har vi gjort den daglige surring af last til en lettere opgave.

Kontakt Ergolash A/S for yderligere information:
mail@ergolash.dk eller telefon +4570258080.