Surringer

Surring er en metode til at fastgøre emner, gods og lignende på en palle, i et lastrum eller lignende. Surring kan udføres på flere måder og med flere forskellige materialer, eksempelvis kæder, wire eller stropper.

Leverandører af og viden om Surringer:


A/S Scanmarc

Høgevej 2-4
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: 46 73 01 00
E-mail mail@scanmarc.dk

www.scanmarc.dk

Kompetencer: Stålwirer, rustftri stålwire, galvaniseret stålwire, plastbelagte stålwire, wirestropper, galvaniseret kæder, rustfri kæder, plastkæder, tilbehør til kæder, bolte, møtrikker, øjebolte, øjemøtrikker, surringsgrej, surringsstrammere, surringsbånd, rundsling, suringsringe, D-ringe og Ratchet Loadbinders, befæstning

Læs mere om A/S Scanmarc


Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37
5250 Odense SV
Tlf.: +45 70152015
E-mail: fku@fku.dk

www.fyns-kran.dk

Kompetencer: Donkrafte, Dynamometre, El-taljer, Faldsikring, Hydraulisk værktøj, Kraner, Kranservice, Kæder, Løftegrej, Rundsling, Sjækler, Spil, Stålwirer, Surringer, Taljer, Vakuumløft, Wirestropper, Løfteklo, Løftemagnet, Surring, Svingkran, Traverskran, LøfteudstyrLøfteåg, Alle produkter

Læs mere om Fyns Kran Udstyr A/S


NOS A/S

Overholm 7, Hatting
8700 Horsens
Tlf.: 7669 7070
E-mail: sales@nos-as.dk

www.nos-as.dk

Kompetencer: Løfteudstyr, løftegrej, surringer, stålwirer & tilbehør, løftekæder og tilbehør, sjækler og vantskruer, øjebolte og svirvler, tovværk og tilbehør, løftebånd, rundsling, kædetaljer, spil, løfteklør, magneter, hydrauliske donkrafte og tilbehør, pallegafler og løfteåg, faldsikringsudstyr, dynamometre og vandsække, ankre, ankerkæder og tilbehør, kabellægningsudstyr, sikkerheds og beskyttelsestape, anoder

Læs mere om NOS A/S


Safe-Tec A/S


Industrivej 17B
4683 Rønnede
Tlf.: 56 31 58 10
E-mail: mail@safe-tec.dk

www.safe-tec.dk

Kompetencer: Løftegrej, Løfteudstyr, Løfteløsninger, Trækløsninger, Wirespil, Trækspecialist, Wirestropper, Dynema, service, vedligeholdelse, Træktest, Brudstyrketest, Surring, Wirepres, Radiofjernstyring, Fjernbetjening, Radiostyring, Wire, Stropper, Rundslinger, Trådløse lygter, Trådløse lygtebræt, Trådløs styring, Trækspil, Løftespil, Talurit presninger, AC Spil, DC spil, Taljer

Læs mere om Safe-Tec A/S


ERGOLASH – Surringer – Spar tid – Spar penge


21.apr 2021


SPAR TID

Sammenholdt med et traditionelt surringsbånd, kan du spare 35% af din tid på surring og 25% af din tid på afmontering ved brug af ERGOLASH®

SPAR PENGE

ERGOLASH® sparer din tid og gør dit job lettere, sikkert og hurtigt på en og samme tid


ERGOLASH surringer – BEREGN din omkostningsbesparelse


18.feb 2021


Beregn tidsbesparelsen og dermed omkostningsbesparelsen ved at bruge ERGOLASH® i et år.


Ergolash surringer finder du hos Carl Stahl
Har du set de smarte surringer fra Ergolash?

Hos Carl Stahl A/S kan du finde de smarte surringer fra Ergolash. Surringerne er kraftige samt brugervenlige, og man kan i forhold til traditionel surring spare op til 35% af tiden på surringsarbejdet.

Ergolash surringerne adskiller sig fra de traditionelle surringer, da den ”åbne” støbte aksel har taget pladsen, hvor der tidligere sad 2 stykker fladstål.

Denne ændring gør, at man kan indsætte båndet direkte ind i skralden, der hvor det passer bedst. Således behøver man ikke længere trække det overskydende bånd igennem skralden.

Vil du gerne vide mere om Ergolash surringerne, er du velkommen til at kontakte os på mail info@carlstahl.dk eller telefon +45 76 24 02 34.


Carl Stahl præsenterer Dynello surringsopruller
Slut med at rulle surringerne op manuelt

Hos Carl Stahl A/S forhandler vi den smarte surringsopruller Dynello Rewinder II, som er en håndholdt elektrisk båndopruller, der er specielt designet til den professionelle lastbilchauffør, som bruger surringsbånd til dagligt og gerne vil have surringerne rullet hurtigt og korrekt op.

Dynello oprulleren kan oprulle et surringsbånd på mindre end 10 sekunder, og den kan oprulle op til 300 bånd på en enkelt opladning, hvilket svarer til 1-2 ugers batterilevetid ved dagligt brug.

Vil du gerne vide mere, er du velkommen til at kontakte os på mail info@carlstahl.dk eller telefon +45 76 24 02 34


Fynske erhvervsfolk går sammen om at erobre internationale markeder med ny opfindelse
Fire fynske erhvervsfolk går sammen om at lancere nyt produkt til transportindustrien. Thomas Visti Jensen er netop trådt ind i ejerkredsen, og dermed består ejerkredsen nu af: Jackie Bøllingtoft, Jesper Skalshøi, Carsten Sørensen og Thomas Visti. De fire er nu sammen bag firmaet; ERGOLASH®, som drives med Jesper Skalshøi i spidsen som direktør.

Tre år har det taget at få verdenspatent på det produkt, som de nu er gået i markedet med.

Virksomheden går i markedet med produktet “ERGOLASH®” som de fire erhvervsfolk ser som fremtidens surringsbånd til transportbranchen. Produktet er opfundet af, Jackie Bøllingtoft, som har arbejdet med opfindelsen i mange år. “Idéen er simpel, og dem der har set det, kan med det samme se perspektiverne”. Ved at designe skralden, som surringsbåndet skal spændes med, så chaufførerne ikke behøver at føre det lange surringsbånd ind for enden, men ind fra siden, kan man spare rigtig meget tid. Det er meget lettere for chaufføren, som ikke skal bøvle med slidte og flossede surringsbånd. Med ERGOLASH® kan arbejdet udføres nemmere og hurtigere både med og uden arbejdshandsker på”, fortæller Jackie Bøllingtoft, som samtidig fortæller; “løsninger virker super simpel, men det har alligevel taget mange kræfter og meget tid at få produktet sat i produktion i den høje kvalitet vi ønsker”.

“Udover mange års udviklingsarbejde og tilhørende investeringer, har vi derudover valgt at gå hele vejen og har søgt og fået verdenspatent på vores opfindelse. Det er ikke noget man bare lige får, men det har været afgørende for os. Vi tror så meget på vores idé, at vi naturligvis også vil bruge de nødvendige midler på at beskytte den.” Siger Jackie Bøllingtoft.

“Man kan undre sig over, hvorfor der ikke er nogen der har tænkt på det her noget før. Udover at chaufføren hurtigt vil opdage, hvor meget nemmere ERGOLASH® er at arbejde med, så vil vognmændene forhåbentlig også få øjnene op for det tidsbesparende element der er ved at bruge det. Tid er penge, også i transportbranchen. Og den besparelse man kan opnå, går direkte på bundlinjen. Det forsøger vi at anskueliggøre på forskellige måder i vores markedsføring, og med en beregner på vores hjemmeside” siger Jesper Skalshøi, som har erfaring i at producere og sælge mange forskellige produkter til industrien i skandinavien. Bl.a. fra hans firma ALLERUP TEKNIK, som han solgte i 2014.

“At Thomas Visti går ind i ejerkredsen, er vi meget glade for. Han er ikke en del af den daglige drift, men via Thomas får vi adgang til vigtig viden om, hvordan vi tilgår nye markeder og lande med vores produkt. Denne sparring os imellem er meget vigtig, hvorfor vi også tit er i kontakt med hinanden, afslutter Jesper Skalshøi.

Sammen er de helt overbeviste om, at de har skabt en ny standard indenfor surringsgrej til transportbranchen.


Carl Stahl fører denne smarte surringsopruller fra Dynello
Med surringsoprulleren fra Dynello er det slut med hårdt og kedeligt arbejde med at rulle surringerne op manuelt

Hos Carl Stahl A/S har vi netop fået den smarte surringsopruller fra Dynello hjem. Dynello rewinder II er en håndholdt elektrisk båndopruller, som er specielt designet til den professionelle lastbilchauffør, som bruger surringsbånd til dagligt og ønsker at få surringerne rullet op hurtigt og på den ”rigtige” måde.

Dynello oprulleren kan oprulle et surringsbånd på mindre end 10 sekunder, og den kan oprulle op til 300 bånd på en enkelt opladning med det effektive lithium-ion batteri. Det svarer til 1-2 ugers batterilevetid ved dagligt brug. Båndoprulleren kan uden problemer oprulle våde, slidte, snavsede og let frosne bånd.

Med Dynello surringsoprulleren sparer du dermed dyrebar tid, som kan bruges til fordel for kunden i stedet.

Vil du gerne vide mere om surringsoprulleren, er du velkommen til at kontakte os på mail info@carlstahl.dk eller telefon +45 76 24 02 34.


Carl Stahl præsenterer Ergolash surringer
Nu kan du også finde de smarte Ergolash surringer som en fast del af vores sortiment.

Ergolash surringerne er kraftige, brugervenlige og særdeles populære, da man i forhold til traditionel surring kan spare en del tid på arbejdet med at surre og afmontere surring. Ergolash surringerne adskiller sig nemlig fra de traditionelle surringer, da den ”åbne” støbte aksel har taget pladsen, hvor der tidligere sad 2 stykker fladstål. Denne ændring gør, at man kan indsætte båndet direkte ind i skralden, der hvor det passer bedst og man derfor ikke længere behøver at trække alt det overskydende bånd igennem skralden.

Vil du gerne vide mere om Ergolash surringerne, er du velkommen til at kontakte os på telefon +45 76 24 02 34.


Danløft – Står du og mangler en surring?
Så prøv Danløfts robuste og slidstærke surring
Vi sælger robuste og slidstærke surringer til lige netop dit behov. Vores surringer kan købes med en båndstyrke fra 0,75 tons helt op til 10 tons. Længden varierer fra 5 meter til 10 meter og bredden fra 25 mm til 50 mm. Alle surringer er CE-mærket Surringer kan købes i forskellige udgaver, alt efter hvad dit behov er. Vi sælger surringer med
  • skralde og kroge
  • ergo skralde
  • skinnebeslag
  • surringsbånd med krog
  • endeløs med skralde

Fyns Kran Udstyr – Verdenspremiere – Godssurring på en ny, simpel og effektiv måde
Igennem en årrække har Fyns Kran Udstyr A/S udviklet alternative metoder til godssurring og præsentere derfor i forbindelse med årets messe Vestfyn Trækker en verdensnyhed under navnet ERGOLASH
Se vores video der præsenterer Ergolash - produkterne her (< 1 min) Programmet består indtil videre af: Ergolash Basic - Ergolash-surringen er en videreudvikling af den eksisterende to-delte surring. Den består af en skralde med bånd og krog på 0,5 meter samt et langt bånd på 9,5 mtr. Surringen er monteret med en speciel patenteret aksel, ”easy-mount”, der er ”delt”, hvilket betyder, at man ikke skal trække det lange bånd igennem en lukket aksel. Den simple montering sparer tid. Ergolash Magnet - Effektiv montering af surringsbånd kræver ofte flere personer. Dels hænder til at fiksere spændet på den ene side af ladet og et sæt hænder til at montere og spænde båndet på den anden side. Ergolash magneten sikrer at fikseringen af krogen sker automatisk, og derved kan en operatør udføre opgaven selvstændigt. Ergolash Roller - Oprulning af båndet er vigtig i forhold til at have optimale forhold næste gang båndet skal anvendes. Dette kunne tidligere være en tidskrævende opgave som nu klares hurtigt og effektivt. Spørgsmål og yderligere information kan rettes direkte til mig på 6316 0751 eller en anden hos Fyns Kran Udstyr A/S, der er ene-forhandler af Ergolash programmet i Danmark.