EN STOR DAG FOR FYNS KRAN UDSTYR A/S  

Vi har underskrevet en 4-årig kontrakt med Forsvaret, omkring samtlige leverancer af løfteudstyr, surringsmateriel samt kraner til Forsvarets enheder og værksteder. Kontrakten omfatter både Hæren, Flyvevåbenet, Søværnet, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen. Carsten M. Sørensen, CEO, udtaler: “Vi er super stolte over, at have vundet udbuddet til Forsvaret og vi er samtidig enormt ydmyge, overfor den store opgave der ligger og venter forude. “Kundeoplevelsen” er det vigtigste for os, uanset hvilken kunde vi arbejder sammen med, men vi glæder os specielt til at udbygge vores partnerskab med Forsvaret, der stiller store krav, men samtidig er en vigtig del af vores løbende udvikling af vores forretning”. 

For yderligere information kontakt venligst: 

Carsten M. Sørensen 

CEO, Fyns Kran Udstyr A/S 

E: cms@fku.dk 

M: +45 2136 9721 

LÆS også: Fynsk virksomhed har vokseværk, og breder sig nu ud over landegrænsen
Fyns Kran Udstyr A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *