Traverskraner

Traverskraner er en type løfteudstyr, der bruges til at håndtere og løfte tunge belastninger over store afstande. De er også kendt som brokraner eller portal kraner på grund af deres karakteristiske brostruktur, der strækker sig mellem to støttesøjler og giver en bevægelig traversbane. Traverskraner er almindeligt anvendt i mange industrier og miljøer, herunder byggeri, produktion, havne, lager- og distributionscentre, skibsværfter og meget mere.

Leverandører af og viden om Traverskraner:


DK CRANES

Øster Løgumvej 88
6230 Rødekro
Tlf.: 74 66 48 88
E-mail: post@dkkraner.dk

www.dkkraner.dk

Kompetencer: Havnekraner, Kraner, Løftegrej, Svingkraner, Traverskraner, Wire- og kædetaljer

Læs mere om DK Kraner / Jydsk Ståldesign ApS


Demag A/S

Konecranes Demag
Baldersbuen 37
2640 Hedehusene
Tlf.: 70 22 36 37

www.demagcranes.com

Kompetencer: Elektrokædetaljer, Kraner, Kransæt, Kædetaljer, Proceskraner, Taljer, Universalkraner, Wiretaljer

Læs mere om Demag A/S


Fyns Kran Udstyr A/S

Brændekildevej 37
5250 Odense SV
Tlf.: +45 70152015
E-mail: fku@fku.dk

www.fyns-kran.dk

Kompetencer: Donkrafte, Dynamometre, El-taljer, Faldsikring, Hydraulisk værktøj, Kraner, Kranservice, Kæder, Løftegrej, Rundsling, Sjækler, Spil, Stålwirer, Surringer, Taljer, Vakuumløft, Wirestropper, Løfteklo, Løftemagnet, Surring, Svingkran, Traverskran, LøfteudstyrLøfteåg, Alle produkter, Udlejning, Taljer, Løftestrop, Kraner, Løfte udstyr, Fald sikring, Lufttalje, Faldblok, Dynamometer, Løftepuder

Læs mere om Fyns Kran Udstyr A/S


J. Ødum’s Eftf. A/S

Messingvej 17
8940 Randers SV
Tlf. 86 44 81 44
E-mail: info@j-odum.dk

www.j-odum.dk

Kompetencer: Maskinflytning, kranservice, flytteservice, maskinopbevaring, transport, bådtransport

Læs mere om J. Ødum’s Eftf. A/S


Konecranes A/S

Baldersbuen 37
Hedehusene 2640
Tlf.: +45 7022 3637
E-mail: hedehusene.dk@konecranes.com

www.konecranes.com

Kompetencer: Bulkhåndtering, Containerhåndtering, Havnekraner, Kraner, Kraner og udstyr til kerneenergisektoren, Kædetaljer, Lifttrucks, Løfteprodukter til arbejdsstationer, Svingkraner, Taljer, Traverskraner, Værftskraner, Kranservice, Industrikraner, Løftesystem, Hejsesystem, Loftskran, Proceskran, Automatisk kran

Læs mere om Konecranes A/S


Max Fodgaard A/S

Sydholmen 10
2650 Hvidovre
Tel: 70 26 17 00
E-mail: max@fodgaard.dk

www.fodgaard.dk

Kompetencer: Faldblokke, seler, falddæmpere, faldsikring, kraner, taljer, løfteudstyr, wirer, kabinetter, kapslinger, hjul, transporthjul, løftegrej, sjækler, kædetaljer, ex-materiel, ATEX

Læs mere om Max Fodgaard A/S


Nordic Crane A/S

Egeskovvej 14,
3490 Kvistgård
Tlf.: 53 53 65 65
E-mail: mail@kran-kompagniet.dk

web

Kompetencer: Kraner, kranudlejning, mobilkraner, lastbilkraner, bæltekraner, store kraner, marinekraner, mobile tårnkraner, minikraner, tunggodshåndtering, specialtransporter

Læs mere om Nordic Crane A/S


Palfinger Danmark AS

Stensgårdsvej 21M
5500 Middelfart
Tlf.: +45 7010 8010
E-mail: info@palfinger.dk

www.palfinger.dk

Kompetencer: Autokraner, Kraner, Kroghejs, Lastbilkraner, Skrotkraner, Svingkraner

Læs mere om Palfinger Danmark AS


Skaks A/S

Kometvej 35
6230 Rødekro
Tlf.: Jylland/Fyn 74 69 38 88
Tlf.: Sjæland 44 22 44 21
E-mail: lsj@skaks.dk

web

Kompetencer: Maskinflytning, kraner, mobilkraner, lastbilkraner, specialtransporter, baksning

Læs mere om Skaks A/S


Mere viden om Traverskraner:

Traverskraner har den store fordel at de både kan arbejde på langs og på tværs i det område kranen er opsat. Den enkelte traverkran kan tilføjes forskelligt løfteudstyr, eksempelvis diverse taljer.

Her er nogle af de kendetegn, der kendetegner traverskraner:

  1. Brostruktur: Traverskraner er udstyret med en brostruktur, der er monteret på to støttesøjler eller søjler, der er fastgjort til gulvet eller bygningsstrukturen. Broen er normalt fremstillet af stål og er designet til at være stærk og robust for at kunne håndtere tunge belastninger. Broen bevæger sig i en retning vinkelret på støttesøjlerne og muliggør traversering over et stort område.
  2. Løftemekanisme: Traverskraner er udstyret med en løftemekanisme, der gør det muligt at løfte og sænke belastninger. Denne mekanisme kan være en talje eller en elektrisk kæde- eller wiretalje, der er fastgjort til brostrukturen og giver lodret bevægelse af løftegrejet. Løftemekanismen kan styres manuelt eller elektronisk af en operatør, der sikrer præcis og sikker løftning af belastninger.
  3. Traversion: En vigtig egenskab ved traverskraner er deres evne til at traversere eller bevæge sig langs brostrukturen. Dette muliggør vandret bevægelse af kranen over arbejdsområdet og giver mulighed for at positionere løftegrejet præcist over den ønskede belastning. Traversionen kan være manuel ved hjælp af skinner eller hjul, eller den kan være elektrisk eller hydraulisk drevet for mere effektiv og præcis bevægelse.
  4. Høj løftekapacitet: Traverskraner er designet til at håndtere tunge belastninger. De har typisk en høj løftekapacitet, der spænder fra flere ton til flere hundrede ton afhængigt af kranens størrelse og konfiguration. Denne høje løftekapacitet gør traverskraner velegnede til anvendelser, hvor der kræves håndtering af store og tunge genstande, såsom på havne, byggepladser eller industrielle faciliteter.
  5. Fleksibilitet: Traverskraner kan tilpasses til forskellige applikationer og arbejdsmiljøer. De kan have forskellige spændvidder og højder afhængigt af behovene. Traverskraner kan også udstyres med yderligere funktioner som kranudhæng, roterende løftegrej eller specialtilpassede gribe- eller løfteanordninger for at imødekomme specifikke løftebehov.

De tilbyder effektiv og pålidelig håndtering og løftning af tunge belastninger og bidrager til at forbedre produktiviteten og sikkerheden på arbejdspladsen.

 


Kan din bygning ikke holde til en traverskran?


02.feb 2024


Kan din bygning ikke holde til en traverskran?

 Vi har løsningen! - Fyns Kran Udstyr A/S

Er du på udkig efter en traverskran, der giver dig alle fordelene fra den bedst sælgende type traverskran, men uden behov for at hænge den op i din bygnings konstruktion? Så bør du overveje KITO ERIKKILA Prosystem traverskran - fritstående! Med denne løsning kan du undgå at bruge din bygnings konstruktion, samtidig med at du får alle fordelene ved prosystemet fra KITO ERIKKILA.

Prosystemet fra KITO ERIKKILA er ekstremt modulært og består af en række standard størrelsesprofiler, hvilket gør det nemt at tilpasse til dine specifikke behov. Med boltforbindelser er systemet også utroligt fleksibelt og kan let udvides eller ændres i layoutet efter behov. Den patenterede løbekatte sikrer hurtig og lydløs bevægelighed, og byrden kan nemt skubbes manuelt. Derudover kan Prosystem traverskranerne leveres med elektrisk styring, hvilket øger effektiviteten og præcisionen i løfteoperationer.

Når det kommer til løftekapacitet, har KITO ERIKKILA Prosystem traverskran en maksimal løftekapacitet på 2.000 kg. Hos Fyns Kran Udstyr tilbyder vi dog et bredt udvalg af kraner med løftekapacitet på op til 120 T, så vi kan imødekomme selv de mest krævende løftebehov. Vi forstår vigtigheden af at have den rigtige løftekapacitet til din specifikke anvendelse, og vores ekspertteam står klar til at hjælpe dig med at finde den perfekte løsning.

På vores hjemmeside kan du anmode om en budgetpris på en traverskran, og inden for 24 timer vil vi vende tilbage til dig med et tilbud, der passer til dine behov og dit budget. Vi mener, at det er vigtigt at have gennemsigtighed og klarhed i prissætningen, så du kan træffe informerede beslutninger om dit løfteudstyr.

Hos Fyns Kran Udstyr sætter vi en ære i at levere kvalitetsløsninger til vores kunder, og vores ekspertise og erfaring inden for kraner gør os til den ideelle samarbejdspartner, når det kommer til at opfylde dine løftebehov. Vi er dedikerede til at levere den bedst mulige service og support, fordi vi ved, at dit arbejde afhænger af pålideligt og effektivt løfteudstyr.

Så hvis du leder efter en fritstående traverskran, der kombinerer modulær tilpasning, effektiv bevægelighed og pålidelig ydeevne, så tag kontakt til os i dag for at få en skræddersyet løsning, der passer til dine behov. Vi ser frem til at hjælpe dig med at finde den perfekte traverskran til din virksomhed!


Max Fodgaard har leveret og monteret et traversanlæg med special styring til VM Tarm
Max Fodgaard A/S er et dansk kranfirma med lang erfaring i branchen, samt en af Danmarks førende leverandører af kraner, taljer, løftegrej, faldsikring, kranservice & Ex-materiel

Hos VM Tarm er der blevet udvidet med en ny servicehal til servicering af kundernes tankvogne og dertil skulle der monteres et nyt MF traversanlæg med nogle specielle funktioner og Max Fodgaard A/S eget design.

VM Tarm har mere end 60 års erfaring med kundetilpassede tankvogne, som fodertanke, gylletrailere, kemitanke, mælketanke, olie-benzintanke og specialtanke som blandt andet slamsugere, øl tanke og fisketanke.

En special designet kranstyring

Kranstyringen er special designet til VM tarm, da den skulle bruge til tandem løft.

Mere nyt fra Max Fodgaard

Når tandemløftet påbegyndes, aktiveres begge taljer samtidigt, og krogene begynder at løfte den tunge byrde. Traversen sikrer, at belastningen løftes jævnt, mens taljerne arbejder sammen. Kranerne styres med AUTEC radiostyring, hvor det er muligt at skifte mellem talje 1, talje 2 eller begge taljer.

Kranbanerne er blevet leveret af vores samarbejdspartner VP Stål, som også har stået for oplægningen.

Kranbanerne er udstyret med Akapp strømskinne, så kranerne får maksimalt dækningsområde.

Hvorfor bruge Akapp strømskinne?

Alternativet til Akapp strømskinne kan være fladkabler som kører i vogne på en c-skinne.
Man kan bruge Akapp strømsskinne hvis man ønsker en kompakt løsning eller tilkoble flere kraner på de samme baner.

Læs hele casen her


Nissens Cooling Solutions udvider med et avanceret traversanlæg med 4 STAHL kraner
Hos Nissens Cooling Solutions A/S I Horsens har vi, Max Fodgaard A/S haft gang I et meget spændende projekt.

I samarbejde med VP-stål har vi leveret og monteret et stort traversanlæg i en tom hal på 4 uger.

Nissens Cooling Solutions a/s er en produktionsvirksomhed med mere end 100 års erfaring og historie. De er en af markedets førende producenter af kølerløsninger til bl.a. Vindmølleindustrien.

Nissens Cooling Solutions a/s udvider deres produktion af kølere til system moduler til vindmøller og dertil skal de bruge to nye montage stationer. Dertil har vi har leveret og monteret et krananlæg tegnet af vores ingeniør. Kran anlægget består af 2 stk. 8 tons kraner og 2 stk. 1,6 tons kraner med radiostyring.

En hel speciel løsning med forbikørsel af kraner

Det specielle ved dette traversanlæg er, at de to 8 tons travers skal køre i de øvre skinner og de to 1,6 tons travers skal køre i skinnerne under. Dertil er der en speciel PLC styret laserkollisionssikring, som altid kender kranernes position, hvilket sikrer at kranerne ikke kan køre sammen.
Skal man alligevel køre en øvre og en nedre kran forbi hinanden, er der på radiostyringen en ’’forbikørselsknap’’ som skal aktiveres. Når den aktiveres giver kranen et lydsignal og man vil, dermed manuelt kunne lave en sikker og overvåget forbi kørsel.

Montering af traversanlæg

Vi begyndte i den tomme hal med at måle ud, hvor alle søjlerne til traversanlægget skulle stå. Samtidig blev taljerne samlet og monteret af vores montører, og dermed gjort klar til at den første travers kunne komme op.

I uge 2 blev der monteret en port i væggen og derefter kunne vi montere det sidste stykke kranbane. Der blev monteret Akapp strømskinne langs den øvre og nedre kranbane. Hvilket er nødvendigt for at få maksimal løftehøjde på kranerne i de nederste kranbaner.

Derefter lavede Nissens Cooling Solutions a/s Elektriker strømtilslutning dertil, og når der er strøm på alle 4 kraner, kan de køres ind, med elektrisk endestop. (Mølleswitche) Og aftastere på bjælken, så kranerne stopper inden de banker imod det fysiske endestop.

Til sidst monteres styring og sensorer til Kollisionssikring. Som efterfølgende bliver kørt ind og finjusteret af vores leverandør og gode samarbejdspartner KT Automation, som nu er en del af Bravida.

Kranerne testes inden brug

I den sidste uge inden aflevering af krananlægget, skal kranerne prøvebelastningstestes. For at teste kranerne leverede vi nogle prøvebyrder på 2000kg og 10.000kg. Det er vigtigt at kranerne testes med 125% af deres WLL (Working Load Limit).

Derudover testes det, at de øverste og nederste kranbaner kan køre forbi hinanden og at alt virker upåklageligt. Derudover får montørerne finjusteret det sidste og testet elektronisk endestop.

Ved afleveringen af krananlægget, gennemgår vores serviceleder Peter styringen af kranerne, med dem som anvender dem i det daglige.

Læs mere her


Max Fodgaard – Marel har investeret i en unik traverskran, der letter hverdagen og øger produktiviteten
Marel er leverandør af systemer og enkeltstående maskiner til kød-, fiske- og fjerkræindustrierne.
Max Fodgaard A/S har i samarbejde med Marel udviklet en unik løsning til Marels produktion i Støvring.

Som en del af Marels store produktion, producerer og samler de en stor maskine kaldet hovedekapper / Salmon Deheader MS 2721 V. Maskinen måler fisken før hvert snit, for at sikre det bedste resultat og dermed sikre maksimal udbytte af hver fisk. Max Fodgaard A/S har leveret og monteret en traverskran, der kan hjælpe med avanceret løft, til at samle deres hovedekapper.

Det specielle ved denne traverskran er, at den har to el-kædetaljer der kan lave sammenløft. På den måde kan Marel lave løft, som de kan vinkle og dermed kan de nemt og sikkert montere alle delene af hovedekapperen.

Hvad er en traverskran?

Traverskran er en betegnelse for alle kraner med minimum to langsgående baner og mindst én profil/bjælke på tværs. Det er dog især større værksteds- og halkraner, der omtales som traverskraner.

Traverskraner benyttes til at flytte emner rundt. De kan være monteret i en tagkonstruktion, men er ofte lagt på knæ i de søjler, som bærer et bygningstag og er dimensioneret til den ekstra belastning. En traverskran kan også være monteret på fritstående søjler, hvis ikke bygningskonstruktionen kan bære vægten fra kranen. Traverskraner har typisk motordrev i alle tre retninger, så eksempelvis en hel hal har krandækning ud i alle hjørner uden manuel træk eller løft.

Hvornår skal der bruges en traverskran? 
Hvor der løftes tunge emner kan man med fordel vælge en traverskran. I mange produktioner skal emner flyttes fra de forskellige arbejdsstationer. En traverskran bruger ingen plads i produktionsområdet, som eksempelvis en gaffeltruck eller en søjlesvingkran ofte gør. Desuden vil især gaffeltrucken være begrænset af sin størrelse ift. bærevne i modsætning til traverskraner, der som regel er monteret i en omliggende konstruktion.

Er du interesseret i at høre mere eller har brug for hjælp til en løsning, så kontakt vores eksperter i kran løsninger.


Vi har nu monteret de to første traverskraner til Femern Bælt projektet
Femern Bælt-forbindelsen er Danmarks største infrastrukturprojekt, hvor verdens længste sænketunnel bygges mellem Rødbyhavn og Puttgarden.

CERTEX Danmark A/S er valgt som leverandør af traverskraner til byggeriets produktionshaller af Give Steel A/S, der bygger for Joint Venture-selskabet Femern Link Contractors (FLC).

Læs mere her


Fyns Kran Udstyr – Traverskraner til alle behov
Hos Fyns Kran Udstyr levere vi traverskraner i alle størrelser og til alle behov. Vi kan bl.a. levere løsninger fra tyske ABUS eller Schmalz samt finske ERIKKLA. Så uanset om du skal bruge en mindre manuak skubbe-traverskran eller en fuld motoriseret og radiostyring traverskran med en løftekapacitet på hele 120 Tons så kan vi hjælpe med begge dele eller alt derimellem. Hvorfor så vælge os? Det er mange god grunde til. Vi leverer hver dag nye kranløsninger et sted i Danmark. Kontakt os i dag og få en budgetpris på din nye løsning – vi bryster os af at have nogle danske hurtigst svar tider fra vores kran-team og vi sørger derfor både for et hurtigt og skarpe tilbud samt al den rådgivning og vejledning du måtte have brug for. Når løsningen bliver leveret og den skal monteres har vi et dedikeret team til opgaven der ikke laver andet end at montere nye løsninger hos vores kunder. Når den nye traverskran er i drift, kan vi selvfølgelig også hjælpe med det årlige lovpligtige eftersyn. Hos Fyns Kran Udstyr har vi samlet den unik pakke og vi leverer løsninger fra de bedste brands på markedet. Nysgerrig? Så kan du se et udpluk af referencer på vores hjemmeside!

Traverskraner hos Fyns Kran Udstyr


Munck Kraner leverer 5 tons traverskran til SunFlow A/S
Siden 2017 har Munck Kraner A/S arbejdet sammen med DanPumps A/S. Samarbejdet fortsætter, dog under deres nye navn SonFlow A/S
Hos Munck Kraner A/S er vi glade for at kunne arbejde sammen med SonFlow A/S. Vi leveret en 5 tons traverskran med en spændvidde på 28 meter. Læs meget mere om vores traverskraner på hjemmesiden eller kontakt os for et uforpligtende tilbud, vi svarer også gerne på alle dine spørgsmål.

Vi har kranløsningen – uanset hvilken industri den skal bruges i!
Vi leverer konstant nye kraner til danske virksomheder – blandt andet også til denne kunde, der arbejder med spildevand. Vi er klar på en udfordring – skal din være den næste?
Start med at udfylde formularen på kran-siderne og på mindre end 24 timer vil der ligge en budgetpris på din kranløsning i din indbakke!
Detaljer om kranen på billedet:
Krantype: Schmalz traverskran i aluminium.
WLL (løftekapacitet): 225 kg
Kranbanelængde: 5 meter
Spænd: 5 meter
Talje: CPVF 2-8 (2 hastigheder) med kabelbetjening

Se mere om vores løsninger, tidligere referencer og udfyld formularen for traverskraner her


Danløft – Kender du forskellen på en traverskran og en portalkran?
Kender du ikke svaret, kan du læse det her
Portalkraner er et kransystem, hvor krankørebanerne som oftest er på gulvet. Portalkraner er ideelle til steder, som ikke er godkendt til ophæng af kranbaner i loftet. Portalkraner kan fås som både stationære, mobile og transportable, og genkendes oftest på deres A formet ben. Traverskraner er derimod et kransystem, hvor krankørebanerne oftest er i loftet. Krankørebanerne kan både være nedhængende fra loftet, således man undgår søjler på gulvet. Nedhængende krankørebaner benyttes til let traverskraner, og er ideelle til steder med begrænset gulvplads. Ligeledes, kan krankørebanerne og skinnerne placeres på søjler. Dette benyttes oftest til traverskraner, hvor der ikke er mulighed for at oplægge kranbaner på den eksisterende konstruktion.

Danløft A/S fandt den rette løsning til MAN Truck & Bus i Padborg
Vi hos Danløft A/S vil gøre vores bedste for at give dig den rette løsning!
MAN Truck og Bus i Padborg stod i et dilemma i forbindelse med køb af en kran. MAN havde et ønske om at undgå søjler på gulvet, fordi dette ville skabe gener ved deres port. Med rådgivning fra Danløfts salgstekniker fandt de i fællesskab frem til den rette løsning for dem, nemlig en 1000 kg let traverskran. Travers kranen er placeret i loftet hvilket betød at MAN fik opfyldt deres ønske om at undgå søjler på gulvet. Travers kranen, som blev leveret af Danløft A/S i Aabenraa, har en løftekapacitet på 1000 kg hvilket gør det muligt at løfte pladerne når de skal skærer til og bukkes, samt monteres på lastvognen. Martin Raun Johansen fra MAN Truck & Bus i Padborg fortæller, at de super glade for kranen. Kranen er en stor hjælp i hverdagen og har hjulpet til at øge effektiviteten i produktionen. Desuden fortæller han at kranen har gjort det lettere at arbejde, i og med at de lettere kan flytte rundt på diverse dele. Danløft er glade for at kunne leverer et produkt som MAN Truck & Bus i Padborg er tilfredse med. Står du også og mangler en kran, løftegrej eller et certificeret serviceeftersyn, så står Danløft klar til at hjælpe dig!

Fyns Kran Udstyr – Vi er stolte over at have leveret endnu en Erikkila traverskran til en kunde
Denne gang er det igen en fritstående model hvor søjlerne bærer traverskranen dvs. at løsningen er optimal når tagkonstruktionen ikke kan klare det der kræves af traverskranen
Det er samtidig også en optimal løsning hvis der opstår behov for at flytte kranen pga. ændringer i produktionen eller udvidelser. Traverskranen på billedet har disse detaljer: WLL: 1000 kg. Spænd: 6 meter. Længde på kranbane: 14 meter. Talje: Manuel Yalelift 360 håndkædetalje.

Danpumps A/S vælger Munck Kraner A/S
I Kolding bygger Danpumps A/S nyt hovedsæde og de har valgt Munck Kraner A/S som en af deres samarbejdspartner

Danpumps A/S bygger nyt hovedsæde i Kolding, og som leverandør af 3 stk. 5 tons traverskraner med en spændevidde på 28 meter, samt 6 svingkraner fra 250 kg til 1 ton, med option for yderlige leverancer, har de valgt Munck Kraner A/S.

Entreprenør virksomheden Kjær & Trillingsgaard A/S står for byggeriet af det nye hovedsæde i Kolding.

Fra start har Munck Kraner A/S haft løbende kontakt med Entreprenør virksomheden Kjær & Trillingsgaard A/S.

Første leverance fra Munck Kraner A/S er primo marts 2018.

Du kan læse meget mere om vores traverskraner og svingkraner på vores hjemmeside, og kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud


CERTEX – indgår strategisk samarbejde
Danmarks største leverandør af løftegrej og løfteudstyr, indgår strategisk samarbejde med verdens 3. største producent af traverskraner og portalkraner

CERTEX Danmark har etableret et strategisk samarbejde med GH Cranes, med hovedkontor i Spanien.

GH Cranes har produktionssteder og servicecentre i hele verden.

GH Cranes er kendetegnet ved at anvende den nyeste teknologi, avancerede produktionsfaciliteter og et hold af stærkt engagerede personer, med fokus på kvalitet, kundeservice og innovation.

Nogle få fakta:
• CERTEX + GH = mere end 180 års erfaring
• Flere end 115.000 solgte kraner
• GH Kraner leveres i mere end 60 lande
• Egenproduktion af de fleste komponenter

CERTEX-GH fokuserer på robust design, pålidelige kraner og lav vedligeholdelse.
CERTEX er totalleverandør, og kan derfor levere alt i tilbehør til din kran, så som kæder, stropper, løfteåg, løfteværktøjer, magneter m.m.

CERTEX leverer totalløsninger - både over og under krogen
CERTEX Danmark er en del af AxLoad, som er Europas førende løfteudstyrsspecialist.
I mere end 130 år har CERTEX leveret stålwire og løfteudstyr til industrien, byggeriet, betonindustrien, havne, anlægsarbejder, transport, vind og anden vedvarende energi.
I Danmark findes CERTEX på tre lokationer fordelt over hele landet, hvor kunderne tilbydes den bedst mulige service og den hurtigste leveringstid. Det danske hovedkontor ligger i Vojens tæt ved motorvejen.
CERTEX er medlem af Kranbranchen, som er branche foreningen for danske kranfabrikanter og virksomheder, der rådgiver omkring løftetilbehør. Herudover er CERTEX certificeret af DNV-GL indenfor ISO 9001, ISO 14001 og OHSAS18001.

CERTEX’ værdier går rigtig godt i spænd med GH's værdier
• Vi tilfører værdi til vores kunder gennem kvalitet, rentabilitet og sikkerhed.
• Engagement fra alle, med ansvar, ærlighed og teamwork.
• Vi stræber efter det optimale i alle vores aktiviteter.
Læs mere her: www.certex.dk


Sylvest Trading – Hurtige løft fra Sylvest Trading
Når Sylvest Trading fra d. 22. til 24. september udstiller på HI Industri 2015 i Messe Center Herning, er det med nogle meget interessante nyheder på stand H6266.

Sylvest Trading er eneforhandler af GH Cranes fra Spanien i Danmark, Island og Færøerne. GH Cranes er den første kranproducent, der som standard har trinløs hastighedsregulering (frekvensomformer), på alle funktioner. Den trinløse regulering bevirker at en GH kran`s bevægelser er bløde og kan udføres med stor præcision.

GH Cranes kranprogram gør at Sylvest Trading er leveringsdygtige i traverskraner fra 1 til 150 ton, specielle kraner op til 400 ton, herunder portal- og selvkørende bådkraner, krananlæg til forbrændingsanlæg, svingkraner op til 20 ton, svingkraner til havne. Desuden kan der leveres reservedele til alle GH modeller tilbage fra 1960 og frem til i dag.

Som noget nyt og helt unikt kan Sylvest Trading nu tilbyde et GH krankit med en leveringstid på bare 14 dage, fra afgivet ordre til leveringen kan finde sted.

Som forhandler af taljer og reservedele fra Liftket i Tyskland fremviser Sylvest Trading også en bred vifte af elkædetaljer på standen, lige fra 125 kg. til 12,5 ton. Liftket producerer elkædetaljer fra 125kg til 25 ton.

Under messen kan specialister fra hhv. Liftket og GH Cranes træffes på standen.

Sylvest Trading ApS er et af Europas største handelsfirmaer indenfor kraner, brugte som nye. På den 30.000m² store lagerplads er der altid ca. 150 kraner, i størrelsen 1 til 100 ton, klar til levering, samt et stort udvalg af forskelligt tilbehør.
På Sylvest Tradings stand i hal H(6266) vil der som noget helt specielt, blive præsenteret 3 stk. 2x20
ton GH traverskraner og 2 stk. 16 ton Sylvest traverskraner.


Cookie-indstillinger