Tvangsblandere

Tvangsblandere – Betydningen af ensartet materialemiksning

Tvangsblandere, også kendt som tvangsblanderaggregater eller tvangsblandemaskiner, er maskiner, der bruges til at blande forskellige materialer. Det kan også være komponenter der blandes sammen ved hjælp af mekanisk kraft. Disse maskiner er særligt nyttige i industrien, især inden for byggeri, betonproduktion og kemisk procesindustri.

Leverandører af Tvangsblandere:

Ahlsell

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: ahlsell@ahlsell.dk

www.ahlsell.dk/da

Se hele vores produktprogram og profil her

CITO A/S

Krogsgårdsvej 6
8620 Kjellerup
Tlf.: 70 70 73 15
E-mail: cito@cito-as.dk

www.cito-as.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Specialfabrikken Vinderup a-s

Industrivej 2-4
7830 Vinderup
Tlf.: +45 97 44 14 66
E-mail: mail@specialfabrikken.dk

www.specialfabrikken.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Vmb stålindustri ApS / VM Blandere

Munkbrovej 27
7500 Holstebro
Tlf.: 22 50 99 38
​E-mail: jerryspoulsen@gmail.com​

www.vmblandere.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Tvangsblandere:

Her er nogle vigtige oplysninger om tvangs-blandere og deres anvendelser:

  1. Blanding af materialer: Tvangsblandere bruges primært til at blande materialer som cement, sand, sten, vand og andre tilsætningsstoffer sammen for at danne beton eller mørtel. De sikrer en ensartet fordeling af komponenterne, hvilket er afgørende for at opnå den ønskede styrke og kvalitet af det endelige produkt.
  2. Byggeri og anlægsarbejde: I bygge- og anlægsbranchen er tvangs-blandere uundværlige. De bruges til at producere betonblandinger til støbning af fundament, vægge, gulve, broer og andre strukturer. Disse maskiner er tilgængelige i forskellige størrelser, fra små bærbare tvangsblandere til store batchblandere til store byggeprojekter.
  3. Kemisk industri: Tvangsblandere anvendes også i kemisk procesindustri til at blande forskellige kemikalier og materialer for at producere produkter som maling, lim, gummi og plast. Disse blandere kan arbejde med høj præcision for at sikre, at de kemiske reaktioner sker jævnt og effektivt.
  4. Farmaceutisk industri: Inden for farmaceutisk produktion bruges tvangs-blandere til at blande ingredienser i fremstillingen af lægemidler, kosttilskud og kosmetik. Det er vigtigt at opnå nøjagtig blanding og dosering for at opretholde produktets kvalitet og sikkerhed.
  5. Fødevareindustri: I fødevareindustrien anvendes tvangs-blandere til at blande ingredienser i fødevareproduktionen, såsom bagværk, slik, mejeriprodukter og krydderier. Disse blandere sikrer ensartet smag og tekstur i de endelige produkter.

Tvangsblandere kommer i forskellige designs og størrelser, herunder tvangs-blandere med tvangsmekanismer som spiralblade, piskeris eller roterende tromler, afhængigt af deres anvendelsesområde og de materialer, der skal blandes. De spiller en vigtig rolle i at sikre kvaliteten og ensartetheden af de endelige produkter inden for en bred vifte af industrier.


Baron – Nyt miljøvenligt støvlåg til tvangsblandere gør blandingsprocessen nemmere og mere effektiv
Baron A/S har de seneste år udviklet en række nye produkter til byggeriet med høj fokus på ergonomisk design og miljø. Seneste skud på stammen er et støvlåg til Barons Futura tvangsblanderserie, som gør blandingsprocessen meget nemmere og mere effektiv. Samtidig imødekommer låget de stigende krav til miljø og ergonomi, da låget er produceret i et let og stærkt materiale, der både er nemt at rengøre og håndtere.

”Vi har fået flere henvendelser fra byggeriet omkring bedre forhold for håndtering af cement i vores tvangsblandere. Derfor startede vi udviklingen at et støvlåg, hvor kravene til miljø, ergonomi og effektivitet skulle være i højsædet. Desuden måtte det gerne have et attraktivt design, som understøtter vores øvrige program af highend produkter”, fortæller Carsten Filsø, adm. direktør hos Baron A/S.

Mulighed for påfyldning af cement direkte fra silo
Alle de nye låg gør det muligt at påfylde cement støvfrit fra sæk og er monteret med en standard Gardena-studs til påfyldning af vand. Desuden er låget til den store F300 tvangsblander yderligere forsynet med en studs, hvor cement kan påfyldes direkte fra silo.

”Vi synes, vi er nået godt i mål i forhold til de opstillede krav, og tilbagemeldingerne fra byggepladserne har heldigvis være overordentlig positive”, siger Carsten Filsø videre.

Støvlåg har været savnet i mange år
Tilbagemeldingen fra Byggeriets Arbejdsmiljøbus, som er en vigtig samarbejdspartner for Baron A/S, er ligeledes meget positiv. ”Vi har i mange år efterlyst et nutidigt støvlåg til tvangsblanderne. At Baron så kommer med et, der desuden er miljøvenligt og nem at håndtere, gør os utrolig glade på byggeriets vegne. Derfor glæder vi os til at medvirke til vise det frem for vores medlemmer”, udtaler Claus Mehlsen, konsulent hos BAM.

Når kun det bedste er godt nok
BARON A/S er en 100 % danskejet, dynamisk og innovativ virksomhed med domicil i Børkop og har i dag en stor eksport til adskillige markeder i EU.

”Vores mål har været at positionere os som den absolutte markedsleder inden for tvangsblandere, løftesystemer og transportbånd til byggeriet samt værktøj til anlægsgartnere og brolæggere gennem fokus på høj kvalitet og funktionalitet. Jeg synes, vi er nået langt bl.a. takket være en tæt dialog med byggeriets parter, der på mange områder definerer behovet, som vi så forsøger at imødekomme”, konkluderer Carsten Filsø.Cookie-indstillinger