PTFE

PTFE (polytetrafluorethylen). PTFE er en højkrystallinsk termoplast med en smeltetemperatur på 327 grader celsius og en massefylde på ca. 2150 kg/m3. PTFE er ugennemsigtig, og egenfarven er hvid. PTFE fremstilles ved fri radikal-polymerisation af tetrafluorethylen, som er en gasart.

Leverandører af og viden om PTFE:


AAG Aalborg Gummivarefabrik A/S

Sundsholmen 3
9400 Nørresundby
Tlf.: 98 15 80 22
E-mail: info@aag.world

web

Kompetencer: Teknisk gummi, gummidug og plader, pakninger, måtter, profiler og tætningslister, vibrationsdæmpning, plast og skum, støbte emner, gulve og underlag, staldprodukter, lim og klæb, afskærmning, beskyttelse, vulkanisering, fendere, industrislanger

Læs mere om AAG | Aalborg Gummivarefabrik A/S


Betech A/S

Vesterlundvej 4
2730 Herlev
Industrivej 29, 6740 Bramming
Tlf.: +45 4485 8100
Email: info@betech.dk

web

Betech er en specialiseret producent og leverandør af komponenter og løsninger baseret på polymerer som gummi og silikoner, men også PTFE, TPE og PUR, grafit, aramidfibre og metal.

Vores team af produkteksperter og kundekonsulenter repræsenterer en omfattende knowhow på alle typer pakninger, gummitætninger og O-ringe, hydrauliske tætninger, akseltætninger, fleksible bælge og inddækninger, støbte emner af gummi og silikone og vibrationsdæmpere.

Improving your products™ – udtrykker essensen af vores mission: At optimere og forbedre kundernes produkter er det mål, vi altid sigter efter. Kontakt os – så giver vi solid rådgivning om polymere løsninger!

Kompetencer: Tætninger, Pakninger, Vibrationsdæmpere, O-ringe, Teknisk gummi, Formstøbt gummi, PTFE-tætninger, Bælge og beskyttere, Flangepakninger, Akseltætninger, Mekaniske akseltætninger, Hydrauliktætninger, Olietætningsringe

Læs mere om Betech A/S


Vink Moulding

Møgelhøj 13
8520 Lystrup
Tlf.: 86 22 16 88
E-mail: info@vinkmoulding.dk

www.vinkmoulding.dk

Kompetencer: Sprøjtestøbning, vakuumformning, bearbejdning, sparring omkring produkt/-udvikling og design, innovative løsninger (kombination sprøjt/vakuum/CNC), hurtige og agil (fleksibel), store emner, små serier, standardprogram af SEL-lamper og emballeringsmateriale, specielt sprøjtestøbning, teknisk plast, høj automatisering, specielt vakuumformning, klare emner, kraftige emner

Læs mere om Vink Moulding


Plastteknik Nordic – besøg Acoplastic A/S
PLASTTEKNIK Nordic i Malmö 9–10 april 2014! Du finder os på STAND K20 på messen - www.easyfairs.com/events_216/plastteknik-sverigedanmark2014_41535/plastteknik-sverigedanmark-2014_41539/

Acoplastic A/S er en underleverandør, som bearbejder emner i fortrinsvis PTFE (polytetrafluorethylen) samt moderne High-Tech plastmaterialer som TFM (Dyneon, Heroflon), PEEK og KALREZ.  Emnerne anvendes typisk indenfor områder, der ikke tillader udelukkende brug af metaldele, eller hvor der stilles særligt store krav til materialets egenskaber eller resistens. Vi leverer i Danmark, EU og resten af verden.
Vi producerer egne halvfabrikata i PTFE, og bearbejder dette til mange forskellige emner som f.eks. tætninger, lejer, O-ringe, ventilsæder, membraner, bælge m.m.
Besøg os meget gerne, men har du ikke mulighed for det - tager vi gerne et møde på din adresse, og du er selvfølgelig altid velkommen til at sende os en uforpligtende forespørgsel, gerne med tegning/specifikationer - og vi vil lynhurtigt komme tilbage med svar.
Håber, at vi ses på STAND K20...