Bilindretning

Bilindretning dækker over opbygning og indretning af primært varevogne til professionel brug. Bilindretning omhandler alt fra beklædning af bund og sider til indvendig arbejdsbelysning målrettet det specifikke arbejdsområde. Bilindretning kan være opsætning af reoler og værktøjsophæng, således at vognen fungerer som et kørende værksted og lager.

Bilindretning svarer reelt til at flytte arbejdspladsen rundt rent geografisk og tage den med ud til den enkelte kunde, og hele tiden have det rigtige værktøj og de rigtige redskaber med i bilen. Bil indretning skal lette arbejdet hos kunderne og overskueliggøre rummet, hvor alle varer og værktøjer opbevares.

Leverandører af Bilindretning:

ABAX Danmark A/S

ABAX SMART MOBILITY

Jægergårdsgade 76, 1
8000 Aarhus C
Tlf.: 72 40 66 00
E-mail: therese.jensen@abax.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Ahlsell

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: ahlsell@ahlsell.dk

www.ahlsell.dk/da

Se hele vores produktprogram og profil her

Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

MODUL-SYSTEM HH A/S

Midtager 28
2605 Brøndby
Tlf.: 70 25 21 60
E-mail: info@modul-system.dk

www.modul-system.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

VanKompagniet A/S

Præstemarksvænge 19-21
4000 Roskilde
Tlf: 70 16 06 16
E-mail: info@vankompagniet.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Bilindretning:

Bilindretning henviser til layoutet og opbygningen af en bilens indre rum, herunder sæder, instrumentbræt, opbevaringsrum, betjeningsorganer og komfortfunktioner. Bilindretning er vigtig for at sikre, at føreren og passagererne har en behagelig og funktionel oplevelse under kørslen. Her er nogle centrale aspekter af bilindretning:

  1. Sædearrangement: Bilindretningen omfatter placering og konfiguration af sæderne. Dette inkluderer forsæder, bagsæder og eventuelle ekstra række sæder. Sæderne kan være justerbare i forhold til position, hældning og lændestøtte for at give optimal komfort.
  2. Instrumentbræt: Instrumentbrættet omfatter instrumenter som hastighedsmåler, omdrejningstæller, brændstofmåler og advarselslamper. Det inkluderer også betjeningsknapper og -kontakter til bilens funktioner som klimaanlæg, radio, navigationssystem og lysstyring.
  3. Opbevaringsrum: Bilindretningen inkluderer også forskellige opbevaringsrum og kopholdere til praktisk opbevaring af genstande som mobiltelefoner, nøgler, drikkedunke, bøger og lignende. Opbevaringsrum kan findes i midterkonsollen, handskerummet, dørlommerne og bagagerummet.
  4. Betjeningsorganer: Dette omfatter rat, pedaler og gearstang, der giver føreren mulighed for at styre bilens bevægelse og hastighed. Placeringen og ergonomien af betjeningsorganerne er vigtig for førerens komfort og sikkerhed.
  5. Komfortfunktioner: Bilindretningen kan omfatte komfortfunktioner som klimaanlæg, opvarmede sæder, lændestøtte, el-justerbare sæder, belysning, infotainment-systemer, tilslutningsmuligheder til eksterne enheder og meget mere. Disse funktioner er med til at øge komforten og bekvemmeligheden under kørslen.
  6. Sikkerhedsudstyr: Bilindretningen inkluderer også sikkerhedsudstyr som airbags, sikkerhedsseler, støddæmpere og bremser. Disse komponenter er afgørende for at beskytte føreren og passagererne i tilfælde af en ulykke.

Bilindretningen kan variere afhængigt af bilmodel, fabrikantens design og køretøjets formål (f.eks. personbil, lastbil, SUV eller sportsvogn). Formålet med bilindretning er at skabe et behageligt, ergonomisk og funktionelt rum, der imødekommer førerens og passagerernes behov under kørslen.


VanKompagniet – God inspiration til dig, som måske kører rundt i en mindre Van


02.apr 2024


Hos VanKompagniet kan vi hjælpe dig med alt udstyr såvel indeni som udenpå din varebil, i markedets bedste kvalitet, til rimelige priser

Vi er i gang igen efter påsken med lidt god inspiration til dig, som måske kører rundt i en mindre Van, - og har brug for max opbevaring. Alle er naturligvis også velkommen til at kigge med

Denne løsning med skuffeudtræk ud af bagklappen i fuld bredde/højde, og "indtrappet" efter bilens udformning, og med stor ergonomisk effekt.

Inde i bilens øvrige varerum er indsat reoler med kufferter og opbevaringskasser, - så hver en cm2 er udnyttet og man undgår løse genstande i varerummet, som er til fare ved et evt. uheld.

Vi er klar - se mere her


Tagbøjler fra VanKompagniet
Serien af tagbøjler er fremstillet i aluminium med en aerodynamisk form som mindsker vindstøj.

Vankompagniet fører et komplet sortiment af tagbøjler som dækker alle behov, til de bedste priser.

Serien af tagbøjler er fremstillet i aluminium med en aerodynamisk form som mindsker vindstøj.

Et stort tilbehørssortiment dækker alle behov, om det er lastholdere, surringspunkter eller en rulle til din stige.

se mere her


VanKompagniet – Udvendig belysning
Med sin base i Roskilde tæt på København består VanKompagniet af yderst kompetente medarbejdere med samlet mere end 65 års erfaring indenfor opbygning og indretning af varebiler.

Der stilles højere og højere krav til den moderne varebil når det kommer til udvendig belysning. Det er yderst vigtigt at du bliver set når du holder på udsatte steder, eller at du kan få oplyst dig arbejdsområde hvis du arbejder i de mørke timer.

VanKompagniet kan støtte dig i alle dine behov når det kommer til blink og belysning, i alle kvaliteter og prisklasser.

Vi kan klare alt fra lysbroer og indbyggede blink, til LED belysning både indvendigt og udvendigt.

Læs mere her


Nyheder og Indlæg om Bilindretning


Seneste om Bilindretning

Cookie-indstillinger