Arbejdsbelysning

Arbejdsbelysning kan være mange ting, lige fra den lille skrivebordslampe, til det store fabriks belysningsanlæg. Arbejdsbelysning er meget vigtig for arbejdsmiljøet, da det giver det bedste arbejdsklima, med ordentlig belysning. Arbejdsbelysning kan også være en lommelygte eller en pandelygte.

Leverandører af og viden om Arbejdsbelysning:


Nipa ApS


Ellehaven 11
5690 Tommerup
Tlf.: 64 75 14 08
E-mail: info@nipa.dk

www.nipa.dk

Kompetencer: Master, belysningsmaster, specialmaster, maste tilbehør, fundamenter, masteindsatse, pullerter, byrum

Læs mere om Nipa ApS


Schneider Electric Danmark A/S


Lautrupvang 1
2750 Ballerup
Tlf.: 88 30 20 00

www.schneider-electric.dk

Kompetencer: Alarmanlæg, Antenneanlæg, Batterier, Belysning, El - og elforsynings produkter, El anlæg, El- og styretavler, El-installation, Elektriske isolationssystemer, Elektromotorer, Generatorer, Elektronikmontage, Elektronikudvikling, Elforsyningsprodukter, Energibesparelser, Energiprojekter, Energisektor - service og vedligehold, EX-udstyr, Flugtvejsarmaturer, Frekvensomformere, Installationsmateriel, Invertere, Ladere, Omformere, strømforsyninger, Kabel- og rørgennemføringer, Kabelrør, Kabelskabe, Kabinetter, Kabler, Koblingskabe, Luftledningsmateriel, Målere, måleinstrumenter, Montage, Muffer, Projektering af energianlæg, Relæer, Samtaleanlæg, Sikkerhedsbelysning, Sikringer, Styringer, Teknisk dokumentation, Tele og svagstrøm, Transformere, Transformerstationer

Læs mere om Schneider Electric Danmark A/S


TME - Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.

ul. Ustronna 41
93-350 Łódź, POLAND

web

Kompetencer: elektroniske komponenter, elektronikkomponenter, laboratorium strømforsyninger, Halvledere, Indlejrede og IoT Systems, Stik, Sikringer, Afbrydere og omskiftere, Lyd Kilder, Relæer og kontaktorer, Transformere og ferritkerner, Ventilatorer, køle- og varmesystemer, Ledninger og kabler, Mekanik, Kabinetter, Automatisering, Pneumatik, Arbejdspladsudstyr, Robotter og prototypefremstilling, elektroniske komponenter distributør

Læs mere om TME – Transfer Multisort Elektronik Sp. z o.o.


Vink Moulding

Møgelhøj 13
8520 Lystrup
Tlf.: 86 22 16 88
E-mail: info@vinkmoulding.dk

www.vinkmoulding.dk

Kompetencer: Sprøjtestøbning, vakuumformning, bearbejdning, sparring omkring produkt/-udvikling og design, innovative løsninger (kombination sprøjt/vakuum/CNC), hurtige og agil (fleksibel), store emner, små serier, standardprogram af SEL-lamper og emballeringsmateriale, specielt sprøjtestøbning, teknisk plast, høj automatisering, specielt vakuumformning, klare emner, kraftige emner

Læs mere om Vink Moulding


Schneider Electric klar med nyt sortiment af arbejdslys til fagfolk og gør-det-selv’ere


03.sep 2018


Håndholdt. Stående. Liggende. Hængende. Med og- uden ledning. På stativ - eller i panden. Hver opgave stiller sine særlige krav til arbejdslyset

Derfor introducerer Schneider Electric et opgraderet sortiment af Thorsman arbejdsbelysning med en serie LED-lamper, som giver det rigtige lys til både fagmandens og gør-det-selv'erens opgaver. Både de store og de små.

Thorsman arbejdslamper fra Schneider Electric udnytter den nyeste LED-teknologi, som giver kraftigt, ensartet lys og lang levetid. Designet er gennemtænkt, brugervenligt og ergonomisk med smarte detaljer, der gør arbejdet lidt lettere hver eneste dag.

Det opgraderede sortiment byder på et bredt udvalg af særdeles robuste lamper. De tåler at blive brugt overalt - også i varme, kolde, fugtige eller støvede omgivelser. Thorsman arbejdslamper fås i følgende varianter:

  • Thorsman 17W kompakt, genopladelig LED-lampe med 750 eller 1.500 lumen og driftstid på op til tre timer på en opladning
  • Thorsman 18W med 1.500 lumen
  • Thorsman 30W med 2.850 lumen og 230V strømudtag på bagsiden
  • Thorsman 50W med 3.850 lumen og to 230V udtag
  • Thorsman Mini 1,3W genopladelig lampe i lommestørrelse med 55 eller 110 lumen, driftstid på op til fem timer, krog til ophængning, klemme til bælte og kraftig magnet til fastgørelse på metal. Lampen kan drejes 180 grader
  • Thorsman Top-view 2W genopladelig pandelampe med bred, 180 graders oplysning af arbejdsområdet, 80 eller 160 lumen, driftstid på op til seks timer og smart, håndfri tænd/sluk ved hjælp af sensor

Sortimentet omfatter også et robust, tre-benet teleskopstativ, som er nemt at klappe sammen til transport. Stativet passer til Thorsman 18W, 30W og 50W, og et nyt design gør, at lampen monteres direkte på stativet. Med et beslag er det desuden muligt at montere to lamper på stativet.

De nye Thorsman arbejdslamper kan købes hos grossister og i byggemarkeder nu.


Milwaukee – Fremtiden ser lys ud… og lyset kan styres fra mobilen
Milwaukee® sender nu tre nye batteridrevne M18™ TRUEVIEW™-LED-lamper på markedet

Fælles for alle tre lamper er, at de kan tilpasses, spores og styres via Milwaukees digitale platform ONE-KEY™. Lamperne er kompatible med det store batteridrevne system M18™, der nu består af over 100 elværktøjer.

MILWAUKEE® HAR SKABT EN LAMPELØSNING, SOM ER FULDT INTEGRERET I ONE-KEY™ SYSTEMET. BRUGERNE KAN SÅLEDES SPORE LAMPERNE OG SKEMALÆGGE TÆND/SLUK VIA DEN GRATIS MOBIL-APP.

Arbejdsbelysning er et vigtigt redskab på næsten alle arbejdspladser, og med vores batteridrevne teknologi, har du nu strøm nok til at kunne arbejde en hel dag på en enkelt opladning," fortæller Tobias Jönsson, Junior Trade Product Manager hos Milwaukee®. "ONE-KEY™-funktionen løfter vores brugeres oplevelse af belysning til nye højder, hvor de kan ændre lysstyrke, retning på lyset og udføre automatisk skemalægning, uden at de behøver at justere lyset igen," fortæller Tobias.
Via ONE-KEY™ kan brugerne styre lamperne 100 % via deres telefon. Inden for 30 m kan de indstille driftstiden, som justerer output, så de får den tid, der er tilbage på batteriet, så de ved, hvornår de skal skifte batterier.

ONE-KEY™-funktioner:
Optimér lysstyrken
- Optimér lyset, så du får den rigtige belysning til det job, der skal udføres, og kontrollér den resterende batteriopladning, så du kan justere driftstiden.
- Juster retning på lyset (M18 ONESLSP OG M18 ONESLSDP)
- Via appen kan du justere lysets retning til venstre eller til højre med 180° eller 360°.
- Du kan udføre automatisk programmering
- Hvis du ønsker øget produktivitet, har de to arbejdslamper AC/DC-input og -output. Når lamperne kører på AC, kan de indstilles til at køre i en bestemt tidsperiode (30, 60 eller 90 minutter eller en valgt tidsperiode). Alternativt kan du programmere specifikke start- og sluttidspunkter og angive en plan, så de passer med de tidsperioder, hvor der er brug for lys.
Når der først er oprettet en kommando, så gemmes lampens indstillinger i hukommelsen, indtil brugeren foretager en ny ændring.

Med ONE-KEY™ værktøjssporing kan brugerne se, hvor og hvornår lampen sidst blev brugt. Registreringer og placeringer opdateres, når enheden med ONE-KEY™-appen er inden for 30 m af lamperne, så brugeren hurtigt kan finde frem til de manglende lamper og andet ONE-KEY™ -udstyr. Med værktøjssikkerhed er der et ekstra lag beskyttelse mod tyveri og mod at der pilles ved udstyret. Med værktøjsbeholdning kan brugere også have et centralt sted, hvor de kan opbevare lamperne og alt andet udstyr og holde nøje regnskab med beholdningen og administrere brugen af det hele.
Milwaukee® fortsætter med at investere i ONE-KEY™ -platformen, og efterhånden som programmets muligheder udvikles, kan Milwaukee® levere gratis, ekstra funktioner til et produkt, selv efter det er købt – hvilket giver uvurderlige fordele for produktiviteten.

M18™ TRUEVIEW™ LED kompakt arbejdslampe (M18 ONESLSP-0)
M18 ONESLSP er helt kompatibel via ONE-KEY™-appen. Optimér lysstyrken og driftstiden ved at justere lysstyrken mellem 0-4400 lumen. 180° og 360° elektronisk lys til belysning af store områder og til belysning af opgaver. AC-udtag giver mulighed for at sætte flere lamper sammen. Den er med en holdbar, slagfast linse i polycarbonat og den er IP54-vurderet til beskyttelse mod støv og sprøjtende vand.

Driftstid:
4400 lumen på Høj (2 timer driftstid)
2100 lumen på Medium (4 timers driftstid)
1000 lumen på Lav (8 timers driftstid)
*Baseret på brug af et 18V 5.0 Ah-batteri

M18™ ONE-KEY™ LED arbejdslampe/lader (M18 ONESLDP-0)
Den nye M18 ONESLDP-arbejdslampe giver et output på 9000 lumen til dækning af arbejdsstedet på 360°. M18™ ONE-KEY™-oplader til LED kompakt arbejdslampe er udstyret med en indbygget sekventiel lader (med to båse), der giver mere plads på arbejdsstedet til forbedret produktivitet. Derudover er der plug-in og en seriel ledningsføring, så brugerne kan tilslutte flere lamper til et enkelt kredsløb. Det unikke, stabelbare design gør opladeren let at transportere og opbevare op i alle arbejdsmiljøer. Den er med en holdbar, slagfast linse i polycarbonat, og den er IP54-vurderet til beskyttelse mod støv og sprøjtende vand.

Driftstid:
9000 lumen på Høj (3,5 times driftstid)
4800 lumen på Medium (7 timers driftstid)
2500 lumen på Lav (14 timers driftstid)
*Baseret på brug af to 18V 9.0 Ah-batterier

M18™ ONE-KEY™ LED fjernstyret arbejdslampe på stativ (M18 ONERSAL-0)
Den nye M18 ONERSAL har et trebenet design, som giver brugerne mange muligheder for indstilling, og den kan justeres fra 0,5 m til 1,65 m på et øjeblik. Den kan køre på et eller to batterier og giver op til 5400 lumen TRUEVIEW™ HD-lys. Lampen er med en holdbar, slagfast linse i polycarbonat, og den er IP67-vurderet mod indtrængende støv og er vandtæt op til 1 meter. Det forseglede batteri sikrer, at batterierne hele tiden holdes tørre. Den kan klappes sammen til kun 55 cm, så den er er let at opbevare og transportere.

Driftstid:
5400 lumen på Høj (maks. 7 times driftstid)
3100 lumen på Medium (maks. 12,5 times driftstid)
1600 lumen på Lav (maks. 26 times driftstid)
*Baseret på brug af 2 x 18V 9.0 Ah-batterier


Glamox Luxo Lighting A/S – Luxo L-1 er 80 år!
Luxo L-1 blev lanceret i 1937. Der er solgt mere end 25 millioner eksemplarer på verdensplan

I 2017 bliver arbejdslampen Luxo L-1 80 år. Jac Jacobsen lancerede lampen i 1937, og er siden solgt i mere end 25 millioner eksemplarer på verdensplan. L-1 har med tiden fået status som et designikon og produceres stadig den dag i dag.

L-1 er designet af Luxo's stifter, den norske industrialist Jac Jacobsen. Han havde modtaget to kran-lignende fjederafbalancerede belysningsarmaturer, som en del af en forsendelse af symaskiner fra England. Teknisk minded tog han et fantasifuldt blik på de mærkelige lamper, der havde stor funktionalitet og tidløs skønhed.

Selvom den tekniske opfindelse var genial, indså Jac Jacobsen hurtigt at konstruktionen som helhed var primitiv. Det lykkedes ham dog, at forbedre den. Produktionen startede i 1937 under navnet Luxo, der stammer fra Latin – Jeg giver lys.

Design ikon og øget produktivitet
L-1 gav et bedre lys og øgede produktiviteten i dit arbejdet. Den blev derfor hurtigt kendt og anvendt på skoler, kontorer, industrifabrikker og i sundhedssektoren, og et design ikon blandt arkitekter og designere over hele verdenen. L-1 er stadig en klassiker på grund af sin unikke og avanceret armteknologi, kombineret med højt lysudbytte og æstetiske design. Der er stadig stor efterspørgsel, og til dato har vi solgt mere end 25 millioner på verdensplan