Professionel arbejdsbelysning – Et personligt valg

Arbejdsbelysning fra Celltech

Arbejdsbelysning fra Celltech

Celltech A/S har flere års erfaring i rådgivning indenfor professionel arbejdsbelysning. Enten, som en del af personlig arbejdsbeklædning indenfor forskellig artede erhverv, eller som arbejdsbelysning på byggepladser. Vi har igennem mange år arbejdet med vores underleverandør tyske Ansmann, som konstant udvikler deres program indenfor personlig og arbejdsrelateret belysning.

Vi tilbyder hånd- og pandelygter i forskellige udformninger og designs, med forskelligartede lysstyrker samt funktioner. Vores erfaring er, at brugerne har forskellige ønsker og holdninger til lyskilder og funktioner. Vi er meget passionerede omkring vores program af arbejdslys til forskellige sektorer, herunder industri, kommuner mm, desuden er arbejdsbelysnings programmet repræsenteret hos flere af vores grossister. 

Hvorfor er det en god ide at kontakte os med dit behov. Vores program er bredt indenfor arbejdslys og vi gør en stor dyd ud af et bæredygtigt program i genopladelig form med indbyggede li-ion batterier. Spar vores miljø for alkaliske batterier. Vi har også lys med udskiftelige engangsbatterier, men gør en dyd ud af at følge tidens trends.

Det er simpelt: Alsidighed overfor enhver opgave:

Uanset om det er elektrikeren, der kræver stærkt, justerbart lys i mørke områder, eller den udendørs professionelle, der har brug for holdbar, vejrbestandig belysning, har vores sortiment det hele. Vores arbejdslys kommer med funktioner som kroge og magneter til nem ophængning, 90-graders bøjelighed, justerbar lysstyrke og muligheden for at skifte mellem koldt og varmt lys for at forbedre arbejdspræcisionen. Sidst men ikke mindst leveres alle vores genopladelige lygter og lyskilder med USB eller USB-C stik.

Forpligtelse overfor miljøet: Hos Celltech A/S går innovation hånd i hånd med bæredygtighed. Vi opdaterer konstant vores sortiment med det nyeste inden for belysningsteknologi og udvikling, hvilket sikrer, at vores produkter ikke kun opfylder, men overholder diverse miljøstandarder.

Uanset om du arbejder indendørs eller trodser opgaverne udendørs, er Celltech A/S din partner i belysning. Kontakt os, og lad os sammen oplyse fremtiden.

LÆS også: Skræddersyede batteripakker fra Celltech
Celltech A/S's Firmaprofil

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger