intopit A/S bliver nordisk importør af FLEXMO bilindretning

intopit A/S, der specialiserer sig i landsdækkende leasing, service og reparation samt indretning af varevogn, har indgået importøraftale med den tyske virksomhed Kögl GmbH, der ejer og producere bilindretningsbrandet FLEXMO.

intopit A/S har gennem de seneste år etableret sig bredt i Danmark og med en fortsat ambition om en vækst med 40 % i 2023, har importøraftalen været strategisk vigtig for intopit A/S.

I FLEXMO så vi en leverandør, der kunne matche intopit på flere områder. Dels leveringstid, så vi som importør nu kan nedbringe til 6-8 arbejdsdage fra bestilling. Målt mod normen i markedet på 2-6 uger, mener vi, at vi kan give kunderne endnu bedre oplevelser, hvor kunden hurtigt er tilbage på vejen i egen bil. Et andet lighedspunkt er vores fælles fokus på digitalisering og grønne mindset. Begge de fokusområder bliver i sidste ende også en økonomisk fordel for kunden, udtaler Adm. direktør i intopit Magne Jakobsen.

Digital kundeoplevelse

intopit blev stiftet med tanke på at leasing skulle være lettere og mere fleksibelt for kunderne. Hertil har man gennem digitalisering sikret hurtige og lette bestillingsprocesser, der i dag betyder at kunden kan booke en varebil med blot 3 klik og få leveret bilen indenfor 48 timer.

Med FLEXMO indretningsdesigner, har kunderne mulighed for at se indretningen i bilen på forhånd. Ved hjælp af interaktive 3D animationer, kan kunden selv afprøve alle skuffeudtræk og øvrige funktioner i indretningen forud for bestilling.

For at sikre den bedste og mest effektive kundeoplevelse har det altid været et mantra, at den digitale
kundeoplevelse går hånd i hånd med den personlige betjening, for at vi giver kunden den bedste oplevelse, uddyber Magne Jakobsen.

Aftalen indebærer, at Intopit nu er blevet nordisk importør af FLEXMO bilindretning. FLEXMO bliver allerede fra i dag solgt gennem de 6 intopit serviceværksteder, hvortil intopit tilbyder at hente/bringe kundens bil uden omkostning for kunden. Samtidig indledes samarbejde med flere danske FLEXMO forhandlere. I spidsen for dette har man pr. 1. januar 2023 ansat Jesper Brandstrup som salgschef.

Jesper er med sine mange års erfaring i branchen for bilindretning, den helt rette person til at vi og FLEXMO kan lykkes på både det danske og det øvrige nordiske marked, siger Magne Jakobsen.

Bilindretning der sparer CO2

FLEXMO producerer selv alt på egen fabrik i tyske Bubesheim og har udviklet et produkt, der forener kvaliteterne i stålets styrke og aluminiummets lethed. Det har resulteret i et produkt der klarer store hverdagsbelastninger, men samtidigt ikke optager unødvendig vægt.

Med FLEXMO sparer man optil 35 % vægt sammenlignet med traditionelle indretninger og det har flere gode sideeffekter. Den lavere vægt betyder, at bilen bruger mindre brændstof og dermed udleder mindre CO2, samtidig opnår man større frivægt til varer og værktøj slutter, Jesper Brandstrup.

Danmark som brohoved til Norden

I takt med intopits fortsatte vækst skal FLEXMO bringes med videre til resten af det skandinaviske marked, men først og fremmest er fokus på at styrke markedspositionen i Danmark, hvor arbejdet med opbygning af et forhandlernetværk er i fuld gang.

Netop nu, indleder vi samarbejde med flere forhandlere, der vil være med til at forhandle FLEXMO til deres egne kunder. Der er stadigt plads til flere, der vil være med på denne rejse, sammen med os afslutter Jesper Brandstrup.

Se Leverandører af bilindretning her

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Cookie-indstillinger