HSS bor

Et HSS-bor er en forkortelse for "High-Speed Steel" bor. Det refererer til en type bor, der er fremstillet af high-speed steel, som er en type legeret stål, der er udviklet til at være i stand til at modstå høje temperaturer og slid, samtidig med at det bevarer sin skarphed. HSS-bor bruges primært til at bore i metal, træ og plast, men de kan også anvendes til andre materialer afhængigt af boretypen og belægningen.

Leverandører af og viden om HSS bor:

3K Værktøj A/S

Meteorvej 6
DK-8700 Horsens
Tlf.: 75 62 41 44
E-mail: info@3ktools.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

CERATIZIT Scandinavia AB

Starrvägen 100
Box 9177
200 39 Malmö
Tlf.: +45 8025 0669
E-mail: info.scandinavia@ceratizit.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Gühring ApS

Bavnehøj 201, Vester Nebel
6040 Egtved
Tlf.: +45 76312500
E-mail: info@guehring.dk

www.guehring.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

OSG Scandinavia a/s


Langebjergvænget 16
4000 Roskilde
Tlf.: 46 75 65 55
E-mail: osg@osg-scandinavia.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om HSS bor:

Fordelene ved HSS-bore omfatter deres evne til at bevare skarphed ved høje borehastigheder, hvilket gør dem velegnede til opgaver, der kræver hurtig borehastighed. De er også mere modstandsdygtige over for varme end almindelige bore, hvilket betyder, at de kan bruges til at bore i materialer, der genererer en betydelig mængde varme under bearbejdning.

HSS-bore kommer i forskellige former og størrelser, herunder spiralbor, punktbor, og trækbore. Den type bor, du skal bruge, afhænger af den specifikke opgave og det materiale, du skal bore i.


Dormer Pramet tilbyder mere variation inden for sporstik, runde HSS-værktøjer og vedligeholdelsesløsninger
Dormer Pramet tilbyder mere variation inden for sporstik, runde HSS-værktøjer og vedligeholdelsesløsninger

Dormer Pramet udvider sin produktportefølje inden for sporstik og afstikning og introducerer nye HSS-bor, gevindtappe og vedligeholdelsesværktøjer med deres produktlancering i efteråret

Se Leverandører af Bor og HSS bor her

Pramets GL-sortiment er blevet beriget med værktøjer med indvendig højtrykskølevæske, værktøjer til indvendig sporstik og plan stik, enkeltsidede skær til ekstra dyb stik og afstikning og mange flere små tilføjelser, der gør GL-sortimentet fuldt modent og konkurrencedygtigt.

Brug for en fil?

Den globale værktøjsproducent introducerer også et nyt Dormer HSS-bor med et skaft med tre flader for at forhindre, at det glider i borepatronen, nye økonomiske Dormer HSS-bor til håndholdt elværktøj og nye skrueudtrækkere og boltafmonteringssæt for at gøre vedligeholdelse nemmere og mere praktisk.Cookie-indstillinger