Dampfiltre

Dampfiltre: Hvad er de og hvordan virker de?

Dampfiltre, også kendt som en dampudluftningsenhed eller en dampfangenhed, er en enhed, der bruges til at fjerne damp eller dampfaseforurening fra en gasstrøm. Damp-filtre anvendes typisk i industrier, hvor der er behov for at fjerne damp. Men også dampbårne forurenende stoffer fra udstødningsgasser eller luftstrømme.

Dampfiltre fungerer ved at lade den forurenede gasstrøm passere gennem et filtermedie, der kan absorbere eller kondensere dampen. Dette medie kan være fremstillet af materialer, der er i stand til at absorbere vanddamp eller andre flygtige stoffer, eller det kan have en overflade, der får dampen til at kondensere til væskeformige dråber. Når dampen er fanget eller kondenseret, fjernes den fra gasstrømmen, og den renset gas strømmer videre.

Leverandører af Dampfiltre (dampfilter):

ArneCo - DA Group ApS

Upsalagade 18, 2th
2100 København
Tlf.: +45 31 12 21 41
E-mail:: aj@arneco.dk

www.arneco.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

GEOVENT A/S

Hovedgaden 86
8831 Løgstrup
Tlf.: 8664 2211
E-mail: salg@geovent.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Damp-filtre / Dampfilter:

Anvendelser af dampfiltre kan variere og omfatter industrier som kemisk produktion, fødevareforarbejdning, farmaceutisk produktion og kraftværker. Altså steder hvor kontrol af damp og dampfaseforurening er afgørende for at opfylde sundheds- og miljømæssige standarder.

Det er værd at bemærke, at damp-filtre kan have forskellige designs og konfigurationer afhængigt af den specifikke anvendelse og de typer af forurenende stoffer, der skal fjernes.

Cookie-indstillinger