Mukkerter

En mukkert er et håndværktøj, der bruges til at slå eller hamre på genstande eller materialer. Den består normalt af et tungt metalhoved, der er fastgjort til et langt håndtag. Mukkerten bruges til at påføre kraftfulde slag og er et værktøj, der ofte anvendes inden for byggeri, konstruktion og tømrerarbejde. Mukkerten kan have forskellige typer hoveder, afhængigt af dens anvendelse. Et almindeligt mukkertehoved har en kugleformet side og en flad side.

Leverandører af og viden om Mukkerter:

Ahlsell

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: ahlsell@ahlsell.dk

www.ahlsell.dk/da

Se hele vores produktprogram og profil her

Rudersdal Udlejning ApS

Klintehøj Vænge 17
3460 Birkerød
Tlf.: 20 25 35 42
E-mail: rud-udlej@mail.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Mukkerter:

Mukkerter er store og tunge firkantede hamre, hvis hoved er af jern eller i sjældne tilfælde træ med oftest to ensartede, fire-, seks- eller ottekantede baner og ofte kort skaft. Undertiden kan mukkerten være forsynet med pen, d.v.s. kileformet afslutning af den ene bane.

Den kugleformede side bruges til at slå på overflader eller materialer, mens den flade side bruges til at slå på søm eller lignende genstande, der skal fastgøres eller løsnes.

Mukkerten bruges til opgaver som at slå søm i træ, nedrivning af bygningsmaterialer eller at forme metalgenstande. Ved brug af en mukkert skal man være forsigtig med at bruge den korrekte teknik og have passende beskyttelsesudstyr for at undgå skader. Det er også vigtigt at vælge en mukkert med en passende vægt og størrelse, der passer til den specifikke opgave og brugerens styrke.

Cookie-indstillinger