Save

Save er værktøj der anvendes til at skære i træ, metal, sten og lignende. Saven består af et håndgreb, der er monteret på en smal savklinge eller et savblad med mange skarptslebne tænder. Klinger til saven er fremstillet af hærdet stål, skiver til rundsave af stål, carbider eller korund.

Leverandører af Save:

Dan-Diamond ApS

Jupitervej 6
6800 Varde
Tlf.: +45 20 99 86 09
E-mail: info@dan-diamond.dk

www.dandiamond.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

LØWENER Industri ApS

Smedeland 2
2600 Glostrup
Tlf.: 43 200 300
E-mail: vl@loewener.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Panelbyg ApS

Industriparken 16
6880 Tarm
Tlf.:88 32 17 70
E-mail: info@panelbyg.dk

www.panelbyg.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

QteC ApS

Lundsbjerg Industrivej 17
6200 Aabenraa
Tlf.: 73 66 21 00
E-mail: info@qtec.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Stig Bindner Værktøjsmaskiner ApS

Avedøreholmen 62-64
2650 Hvidovre
Tlf.: +45 24408770
E-mail: info@sbm.dk

www.sbm.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

TZACHO P/S

Faurskovvej 1
8370 Hadsten

Sjælland afd.:
Industrivej 9
4683 Rønnede
Tlf.: 87 61 00 12
E-mail: info@tzacho.dk

www.tzacho.dk

Se hele vores produktprogram og profil her

Tima A/S

Ryttermarken 10
3520 Farum
Tlf.: 36 34 25 50
E-mail: tima@tima.dk

web

Se hele vores produktprogram og profil her

Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Se hele vores produktprogram og profil her


Mere viden om Save:

Save er værktøjer, der anvendes til at skære igennem materialer som træ, metal, plastik og mere. Der findes forskellige typer save, der er designet til specifikke skæreopgaver og materialer.

Her er nogle af de mest almindelige typer save:

  1. Håndsav: En håndsav er en manuelt betjent sav, der består af en skarp savklinge med tænder langs kanten og et håndtag. Håndsaven kan have forskellige tandgeometrier og længder afhængigt af opgaven. Den bruges til at lave lige snit, tværsnit eller skråsnit i træ, plastik og nogle lette metaller.
  2. Stiksav: Stiksaven er en elektrisk sav, der bruger en hurtigt bevægende frem- og tilbagegående klinge til at lave kurvede og lige snit. Den er velegnet til at skære i træ, plastik, metal og andre materialer. Stiksaven har en justerbar fodplade, der giver mulighed for skråsnit og dybdekontrol.
  3. Cirkelsav: Cirkelsaven er en elektrisk sav med en rund klinge, der roterer hurtigt for at skære gennem materialer. Den er velegnet til at lave lige snit i træ, krydsfiner, MDF-plader og andre lignende materialer. Cirkelsaven har normalt en justerbar skæredybde og skærevinkel.
  4. Båndsav: Båndsaven er en sav, der har en lang og kontinuerlig klinge, der strækker sig mellem to hjul. Den bruges til at skære i træ, metal, plastik og andre materialer. Båndsaven kan lave lige snit, kurvede snit og endda bueformede snit afhængigt af klingens bredde og tandgeometri.
  5. Dekupørsav: Dekupørsaven er en elektrisk sav, der bruger en tynd og fin klinge, der let kan følge kurver og udføre detaljerede snit. Den er velegnet til at lave præcise kurvesnit, mønstersnit og udskæringer i træ, plastik og lignende materialer.

Disse er blot nogle af de mest almindelige typer save, der findes. Valget af sav afhænger af det specifikke materiale, der skal skæres, den ønskede snittype og kompleksiteten af opgaven. Det er vigtigt at vælge den rette sav og anvende korrekte teknikker for at opnå præcise og sikre snit.


Saint-Gobain Abrasives – Ny elektrisk skærebord- og blokstenssav forener robust design med let konstruktion
Elektriske maskiner bliver mere og mere populære, både blandt professionelle og slutbrugere, da elektriske maskiner tilbyder betydende miljø-, sundheds-, og sikkerhedsfordele i sammenhold med benzindreven udstyr og giver endda langsigtede omkostningsbesparelser. Ud over de indlysende sundheds- og miljøfordele med at anvende en elektrisk maskine, findes der store tids- og omkostnings-besparelser ved at anvende dem. Der kræves ikke brændstof for at bruge maskinen eller service for at vedligeholde motoren, hvilket sparer både tid og tid og penge, over en længere periode.

Skærebordet er med sammenfoldelige støtteben og transporthjul, hvilket gør den enkel at transportere. Eftersom ALU-maskinerne er producerede med en høj andel aluminium, er disse modeller de letteste skæreborde og blokstenssave i Norton Clipper´s sortiment.

CST120 ALU har en max skærelængde på 1,2m og en bredde på 660mm for at kunne skære store klinker og blokke. Bredden kan yderligere øges til 960mm ved hjælp af en medfølgende sideforlængelse på 300 mm.

Skærebordet har en gummibelægning, som forhindrer materialet i at glide, hvilket øger sikkerheden og hjælper operatøren til at skære hurtigt og præcist. CST120 ALU har også kraftige krombelagte styreskinner, som anvendes for at gøre skæringen så lige og sikker som muligt. Skærebordet har et juster- og vippebart skærehoved, som giver en skæredybde på 110mm og muliggør skæring fra 90 til 45 graders vinkel.

Maskinens mål er 1630x660x880 og vægten op til 90 kg.

Maskinen vil blive præsenteret på Byggeri’20 messen i Fredericia 10-13 marts på stand 5209.Cookie-indstillinger