Skæreskiver

Skæreskiver monteres ex. på en vinkelsliber og anvendes til skæring i mange forskellige materialer, såsom beton, jern, aluminium, træ med videre. Skæreskiver kommer i forskellige størrelser og bliver med tiden slidt, hvor enten slibning eller udskiftning vil være nødvendig

Leverandører af og viden om Skæreskiver:


Flex Trim A/S

Flex Trim

Hedelund 28
7870 Roslev
Tlf.: +45 96 76 01 28
E-mail: info@flex-trim.com

www.flex-trim.com

Kompetencer: Pudsehoveder, Slibebørster, Slibemateriale, Sandpapir, Slibeværktøj, Overfladebehandling

Læs mere om Flex Trim A/S


Ras-Teknik ApS

Urnehovedvej 4
6392 Bolderslev
Tlf.: 41 44 00 25
E-mail: lr@ras-teknik.dk

web

Kompetencer: Skæremaskiner, Esab, skærebord, filteranlæg, salg, service, kurser

Læs mere om Ras-Teknik ApS


Saint-Gobain Abrasives A/S

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Telf.: 46 75 52 44

www.saint-gobain.dk/abrasives-dk

Kompetencer: Slibning, Slibeprodukter, Grovslibning, Præcisionsslibning, Skæring, Overfladebehandling, Polering

Læs mere om Saint-Gobain Abrasives A/S


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Kompetencer: Slibning, slibeværktøj, slibeprodukter, slibeskiver, slibemaskiner, vinkelslibere, båndslibere, poleringsmaskiner, core boreudstyr, dual action sander, gulvstander kværne, håndslibning og superfinishing, fugeskærere, benzinskæresave, præcisionsslibemaskiner, stationære skæremaskiner, ligeslibere, bordsave slibeplader, skæreskiver, boresystemer, vægsave, wiresave

Læs mere om Tyrolit A/S


Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Kompetencer: befæstelse, befæstigelse, nitter, blindnitter, Lean, produktionsoptimering, indkøbsoptimering, besparelser, reduktion i tidsforbrug, reduktion i vareforbrug, reduktion i spend, konsolidering, vending, kanban, automatisering, six sigma, kaizen, SCM, supply chain management, partnerskab, international partner, global leverandør, international leverandør, VMI, leverandørstyret lager, genbestilling, full service, tegningsvarer, special-befæstelse, duplex, super-duplex, Zinkflake, HDG, A2, A4, rustfri, DIN, NORM, ISO, PPE, værnemidler, forbrugsartikler, standardartikler, automatisk genopfyldning, Skruer, Bolte, møtrikker, skiver, handsker, sikkerhedsbriller, høreværn, masker, PPE

Læs mere om Würth Industri Danmark A/S


TYROLIT ROCKER MED TYROLUTION
I april startede Tyrolit sin "rock tour" i Europa for lanceringen af Tyrolution

Lige som et rockband har TYROLIT fået special bygget en roadtruck, som indtil videre har besøgt 11 lande, herunder Danmark, og inden året er gået har lastbilen kørt 30.000 km, besøgt i alt 20 lande, og mange tusinde inviterede folk med rockstatus har modtaget information og set udstillinger af Tyrolution - det nye udvalg af super tynde skæreskiver.

Tyrolits roadtruck i Europa har haft stor succes i foråret og nåede i juni til Norden og Danmark. Så fik Frederikshavn, Odense og Aabenrå et besøg, og omkring 500 mennesker var inviteret i form af rock koncertbilletter. Kunderne kunne spise lidt mad, møde kollegaer i branchen, møde det nordiske tyrolithold og blive inspireret af Tyrolution med en ny standard, herunder et betydeligt reduceret støjniveau og et bedre arbejdsmiljø i form af mindre støv ved skæring.

I løbet af efteråret 2018 vil mange flere i Norden få kendskab til Tyrolits investering i Tyrolution, som har alle supertynde skæreskiver i 3 kvalitetslinjer, Premium, Standard og Basic. Produktionen af disse 73 produkter er blevet forbedret med op til 60%. De nye supertynde skæreskiver kan bruges til stål, rustfrit stål, ikke-jernholdigt og stenbehandling.

"Vi er meget tilfredse med resultaterne af vores" rock tour ". Tyrolit er en pragtfuld 99-årig rockstar, der fejrer 100 år i branchen til næste år. For øjeblikket er vi ved at forberede dette flotte kommende jubilæum, mere om det senere, "siger Eva Skinner, Marketing Manager hos Tyrolit Norden.

TYROLIT-koncernen

TYROLIT er en af verdens førende producenter af slibe-, skære-, diamant værktøjer og maskiner til byggebranchen. Siden 1919 har TYROLIT stået for produkter af højeste kvalitet, innovation og service. Det familieejede selskab fra Tyrol er en del af Swarovski-koncernen og har sit hovedkontor i Schwaz, Østrig. TYROLIT har over 4.300 medarbejdere på 26 produktionsenheder i 11 lande og producerer ca. 80.000 forskellige produkter inden for fire divisioner. I 2017 havde TYROLIT-koncernen en omsætning på 670 millioner euro.