Skæreskiver

En skæreskive er et skærende værktøj, der bruges til at skære igennem forskellige materialer, såsom metal, sten, beton, keramik, glas og plastik. Skæreskiver er flade, cirkulære diske fremstillet af et slidstærkt materiale med indbygget skærende korn eller partikler. De er normalt monteret på en maskine eller en håndholdt enhed, der giver rotation og fremdrift til at udføre skæringen.

Leverandører af og viden om Skæreskiver:


3K Værktøj A/S

Meteorvej 6
DK-8700 Horsens
Tlf.: 75 62 41 44
E-mail: info@3ktools.dk

web

Kompetencer: Personlige værnemidler, arbejdstøj, arbejdsbeklædning, værktøj, olie og kemi, tekniske artikler, personligt udstyr, måleværktøj, svejseudstyr, skærende værktøj, befæstigelse

Læs mere om 3K Værktøj A/S


Flex Trim A/S

Flex Trim

Hedelund 28
7870 Roslev
Tlf.: +45 96 76 01 28
E-mail: info@flex-trim.com

www.flex-trim.com

Kompetencer: Pudsehoveder, Slibebørster, Slibemateriale, Sandpapir, Slibeværktøj, Overfladebehandling

Læs mere om Flex Trim A/S


Ras-Teknik ApS

Urnehovedvej 4
6392 Bolderslev
Tlf.: 41 44 00 25
E-mail: lr@ras-teknik.dk

web

Kompetencer: Skæremaskiner, Esab, skærebord, filteranlæg, salg, service, kurser

Læs mere om Ras-Teknik ApS


Saint-Gobain Abrasives A/S

Dybendalsvænget 2
2630 Taastrup
Telf.: 46 75 52 44

www.saint-gobain.dk/abrasives-dk

Kompetencer: Slibning, Slibeprodukter, Grovslibning, Præcisionsslibning, Skæring, Overfladebehandling, Polering

Læs mere om Saint-Gobain Abrasives A/S


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Kompetencer: Slibning, slibeværktøj, slibeprodukter, slibeskiver, slibemaskiner, vinkelslibere, båndslibere, poleringsmaskiner, core boreudstyr, dual action sander, gulvstander kværne, håndslibning og superfinishing, fugeskærere, benzinskæresave, præcisionsslibemaskiner, stationære skæremaskiner, ligeslibere, bordsave slibeplader, skæreskiver, boresystemer, vægsave, wiresave

Læs mere om Tyrolit A/S


Würth Industri Danmark A/S

Merkurvej 5
6000 Kolding
Tlf.: 73 20 73 20
E-mail: salg@wuerthindustri.dk

www.wuerthindustri.dk

Kompetencer: befæstelse, befæstigelse, nitter, blindnitter, Lean, produktionsoptimering, indkøbsoptimering, besparelser, reduktion i tidsforbrug, reduktion i vareforbrug, reduktion i spend, konsolidering, vending, kanban, automatisering, six sigma, kaizen, SCM, supply chain management, partnerskab, international partner, global leverandør, international leverandør, VMI, leverandørstyret lager, genbestilling, full service, tegningsvarer, special-befæstelse, duplex, super-duplex, Zinkflake, HDG, A2, A4, rustfri, DIN, NORM, ISO, PPE, værnemidler, forbrugsartikler, standardartikler, automatisk genopfyldning, Skruer, Bolte, møtrikker, skiver, handsker, sikkerhedsbriller, høreværn, masker, PPE

Læs mere om Würth Industri Danmark A/S


Mere viden om Skæreskiver:

Skæreskiver monteres ex. på en vinkelsliber og anvendes til skæring i mange forskellige materialer, såsom beton, jern, aluminium, træ med videre. Skæreskiver kommer i forskellige størrelser og bliver med tiden slidt, hvor enten slibning eller udskiftning vil være nødvendig.

Her er nogle vigtige punkter om skæreskiver:

  1. Materiale: Skæreskiver fremstilles normalt af materialer som abrasivt keramik, korund (aluminiumoxid), siliciumkarbid eller diamant. Valget af materiale afhænger af det materiale, der skal skæres, og det ønskede skærepåvirkning.
  2. Skærekorn: Skæreskiver indeholder skærende korn eller partikler, der er indlejret i en bindemasse eller et bindemiddel. Skærekornene er ansvarlige for selve skærefunktionen og kan variere i størrelse, form og hårdhed afhængigt af materialet, der skal skæres.
  3. Tykkelse: Skæreskiver kommer i forskellige tykkelser, der er beregnet til specifikke skæreopgaver og materialer. Tykkelsen afhænger også af typen af skæremaskine eller værktøj, der bruges.
  4. Diameter: Skæreskiver fås i forskellige diametre, der vælges i forhold til den ønskede skæredybde og den tilgængelige plads til skæring. Diameteren kan variere fra små størrelser til store industrielle skæreskiver.
  5. Anvendelse: Skæreskiver bruges i en bred vifte af industrier og arbejdsområder, herunder metalbearbejdning, byggeri, stenhugning, glasbearbejdning, bilindustrien og mere. De anvendes til at udføre præcise og kontrollerede skæringer i forskellige materialer.

Det er vigtigt at vælge den rette skæreskive til den specifikke opgave og materialet, der skal skæres. Forkert brug af skæreskiver, såsom brug af en skæreskive, der ikke er beregnet til det pågældende materiale eller overstiger den maksimale hastighed, kan medføre alvorlige ulykker eller skade på værktøjet og arbejdsstykket. Det er også vigtigt at følge producentens anbefalinger og sikkerhedsanvisninger ved brug af skæreskiver.


Lemvigh-Müller – Mød fremtidens skæreskiver og skrubskiver med forbedret levetid og større effektivitet
Lemvigh-Müller – Mød fremtidens skæreskiver og skrubskiver med forbedret levetid og større effektivitet

Er du træt af at skifte skæreskiver og skrubskiver alt for ofte? Så skal du tage et seriøst kig på de nye 3M™ Cubitron™ 3, som ikke bare vil forbedre dit arbejde, men også dit arbejdsmiljø.

Længere levetid

De nye 3M™ Cubitron™ 3 skæreskiver og skrubskiver erstatter de gamle modeller, men du behøver ikke være bange for store prisstigninger. Hvad du derimod vil opleve, er en betydelig forbedring i levetiden og effektiviteten af produktet.

Den nye skæreskive har op til tre gange længere levetid sammenlignet med forgængeren, 3M™ Cubitron™ II. Skrubskiverne følger trop med en forbedring på op til 50 procent i levetid. Dette er ikke kun økonomisk fordelagtigt for dig, men også en tidsbesparelse, da du ikke længere behøver at stoppe arbejdet for at skifte skiver så ofte.

Teknologiske fordele

Alle skiverne er bygget med præcisionsformede slibemineraler, der reducerer vibrationer i maskinen. Dette resulterer i mindre belastning på brugerens arm og en overordnet bedre arbejdsoplevelse. Derudover giver den nye opbygning en op til 35 procent højere gennemskæringshastighed, hvilket igen sparer dig både tid og penge.

Et renere arbejdsmiljø

Skiverne fra 3M udvikler tungere støv, der falder hurtigere til jorden. Dette bidrager til et renere og mere behageligt arbejdsmiljø, som er en vigtig faktor i mange brancher.

Med de nye 3M™ Cubitron™ 3 skæreskiver og skrubskiver får du mere for pengene: længere levetid, højere hastighed og et forbedret arbejdsmiljø.

Så tag skridtet ind i fremtiden med denne nye produktlinje, der er designet til at gøre dit arbejde lettere, mere effektivt og mere behageligt. Opgrader dit værktøj og oplev forskellen selv.


TYROLIT ROCKER MED TYROLUTION
I april startede Tyrolit sin "rock tour" i Europa for lanceringen af Tyrolution

Lige som et rockband har TYROLIT fået special bygget en roadtruck, som indtil videre har besøgt 11 lande, herunder Danmark, og inden året er gået har lastbilen kørt 30.000 km, besøgt i alt 20 lande, og mange tusinde inviterede folk med rockstatus har modtaget information og set udstillinger af Tyrolution - det nye udvalg af super tynde skæreskiver.

Tyrolits roadtruck i Europa har haft stor succes i foråret og nåede i juni til Norden og Danmark. Så fik Frederikshavn, Odense og Aabenrå et besøg, og omkring 500 mennesker var inviteret i form af rock koncertbilletter. Kunderne kunne spise lidt mad, møde kollegaer i branchen, møde det nordiske tyrolithold og blive inspireret af Tyrolution med en ny standard, herunder et betydeligt reduceret støjniveau og et bedre arbejdsmiljø i form af mindre støv ved skæring.

I løbet af efteråret 2018 vil mange flere i Norden få kendskab til Tyrolits investering i Tyrolution, som har alle supertynde skæreskiver i 3 kvalitetslinjer, Premium, Standard og Basic. Produktionen af disse 73 produkter er blevet forbedret med op til 60%. De nye supertynde skæreskiver kan bruges til stål, rustfrit stål, ikke-jernholdigt og stenbehandling.

"Vi er meget tilfredse med resultaterne af vores" rock tour ". Tyrolit er en pragtfuld 99-årig rockstar, der fejrer 100 år i branchen til næste år. For øjeblikket er vi ved at forberede dette flotte kommende jubilæum, mere om det senere, "siger Eva Skinner, Marketing Manager hos Tyrolit Norden.

TYROLIT-koncernen

TYROLIT er en af verdens førende producenter af slibe-, skære-, diamant værktøjer og maskiner til byggebranchen. Siden 1919 har TYROLIT stået for produkter af højeste kvalitet, innovation og service. Det familieejede selskab fra Tyrol er en del af Swarovski-koncernen og har sit hovedkontor i Schwaz, Østrig. TYROLIT har over 4.300 medarbejdere på 26 produktionsenheder i 11 lande og producerer ca. 80.000 forskellige produkter inden for fire divisioner. I 2017 havde TYROLIT-koncernen en omsætning på 670 millioner euro.


Cookie-indstillinger