Skiveskærere

En skiveskærer, også kendt som en vinkelsliber eller en vinkelskærer, er en elektrisk håndholdt værktøjsmaskine, der bruges til at skære, slibe og polere materialer som metal, sten, fliser og beton. Den er en alsidig maskine, der findes i forskellige størrelser og konfigurationer og bruges i mange forskellige brancher og applikationer. Skiveskærer bruges til at lave store huller i tynde plader.

Leverandører af og viden om Skiveskærere:

PMH Systems A/S

Huginsvej 8
4100 Ringsted
Tlf.: 57 67 20 23
E-mail: info@pmhsys.com

www.pmhsystems.dk

Læs mere omPMH Systems A/S og se den fulde firmaprofi

Ras-Teknik ApS

Urnehovedvej 4
6392 Bolderslev
Tlf.: 41 44 00 25
E-mail: lr@ras-teknik.dk

web

Læs mere omRas-Teknik ApS og se den fulde firmaprofi

Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Læs mere omTyrolit A/S og se den fulde firmaprofi


Mere viden om Skiveskærere:

En skiveskærer består typisk af følgende komponenter:

  1. Motor: Skiveskæreren drives af en elektrisk motor, der genererer kraften og rotationshastigheden til skiveskæringen. Motoren kan være direkte forbundet med en aksel eller via en gearkasse, afhængigt af modellen og dens anvendelse.
  2. Håndtag og betjeningskontroller: Skiveskæreren har et ergonomisk håndtag, der giver en sikker og behagelig greb under brug. Betjeningskontrollerne, såsom en afbryder og eventuelle hastighedsregulatorer, er placeret på håndtaget for nem betjening og styring.
  3. Skiveskæring: Skiveskæreren bruger en roterende skive, der er monteret på akslen og kan variere i størrelse og design afhængigt af den specifikke applikation. Skiven er normalt fremstillet af abrasivt materiale som diamant eller korund og kan være udskiftelig for at imødekomme forskellige skærebehov.
  4. Beskyttelsesskærm: Skiveskæreren er normalt udstyret med en beskyttelsesskærm, der dækker skiven og beskytter brugeren mod flyvende gnister, støv og affald. Denne beskyttelse er afgørende for at minimere risikoen for skader og for at opretholde et sikkert arbejdsmiljø.

Skiveskæreren bruges til at udføre en bred vifte af skæreopgaver. Den kan bruges til at skære igennem metalrør, stålbjælker, fliser, betonplader, stenheller og meget mere. Udskiftelige skiver med forskellige egenskaber kan bruges til at udføre slibning, polering og afslibning af overflader.

På grund af sin kraftige roterende skive og potentiale for høj rotationshastighed, skal skiveskæreren betjenes med forsigtighed og følge sikkerhedsprocedurer. Brug af personligt beskyttelsesudstyr, som beskyttelsesbriller, handsker og høreværn, er vigtigt for at beskytte mod skader og reducere risikoen for eksponering for støv og støj.


Nyheder og Indlæg om Skiveskærere


Seneste om Skiveskærere


Cookie-indstillinger