Skiveskærere

Skiveskærer bruges til at lave store huller i tynde plader

Leverandører af og viden om skiveskærere:


PMH Systems A/S

Huginsvej 8
4100 Ringsted
Tlf.: 57 67 20 23
E-mail: info@pmhsys.com

www.pmhsystems.dk

Kompetencer: Skæremaskiner, skærende værktøj, skæreborde, rulleskærere, symaskiner, lasercuttere, impuls svejsemaskiner, varmluftsvejsere, systationer

Læs mere om PMH Systems A/S


Ras-Teknik ApS

Urnehovedvej 4
6392 Bolderslev
Tlf.: 41 44 00 25
E-mail: lr@ras-teknik.dk

web

Kompetencer: Skæremaskiner, Esab, skærebord, filteranlæg, salg, service, kurser

Læs mere om Ras-Teknik ApS


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


Tyrolit A/S

Herstedøstervej 21, 2.sal
2600 Glostrup
Tlf.: 43 55 74 00
E-mail: order-dk@tyrolit.com

web

Kompetencer: Slibning, slibeværktøj, slibeprodukter, slibeskiver, slibemaskiner, vinkelslibere, båndslibere, poleringsmaskiner, core boreudstyr, dual action sander, gulvstander kværne, håndslibning og superfinishing, fugeskærere, benzinskæresave, præcisionsslibemaskiner, stationære skæremaskiner, ligeslibere, bordsave slibeplader, skæreskiver, boresystemer, vægsave, wiresave

Læs mere om Tyrolit A/S


Tyrolit – Sikrere skæring med Deep Cut Protection
Tyrolit Premium 2 in 1 Deep Cut Protection er en skæreskive med forsænket midterhul til skæring i både stål og rustfrit stål

"Vi arbejder konstant på at øge sikkerheden ved anvendelse af skære- og slibeprodukter. Tyrolit Premium 2 in 1 Deep Cut Protection er et perfekt eksempel på en unik sikkerhedsløsning, som kun vi tilbyder," fortæller Göran Nyberg, Tyrolits nordiske produktchef.

Det forsænkede midterhul giver en langt mere stabil skæring og giver mulighed for planskæring. For at undgå risikoen for, at kransen slides af under dybe skæringer, har Tyrolit udviklet en stålflange, der ligger som beskyttelse over midterhullet og forhindrer, at kransen løsner sig, eller at skiven sprækker – Deep Cut Protection.
"Deep Cut Protection er et must for alle, der arbejder med planskæring. Vi har bemærket, at flere og flere sikkerhedsrepræsentanter på smedeværksteder anbefaler dette produkt til deres medarbejdere. At skiven desuden skærer dybere, holder i længere tid og dermed bliver mere rentabel er et stort plus," siger Göran.

Se filmen, som giver et godt indblik i, hvordan Tyrolit Deep Cut Protection fungerer.

 


Seco øger udvalget af deres skivefræser-program med nye lanceringer og udvidelser
Seco udvider branchens største udvalg af skivefræseskær

Som svar på kundernes efterspørgsel har Seco lanceret 335.14-serien. 335.14-serien består af en række udskiftelige hoveder og skafter i små dimensioner. Yderligere udvides programmet med 335.16-fræseren til T-spor og kassetteversioner af 335.25-fræseren, der omfatter runde skær. Med udskiftelige hårdmetalhoveder i små dimensioner byder 335.14 på en alsidig, præcis fræseprofil, der er tilpasset alle materialer. Fræserne er ideelle til sporfræsning, låseringsspor, profiler med fuld radius og fasning. Driftssikre modularsystemer sikrer lavere omkostningerne. 335.14-produkt-serien fås med en lang række skærehoveder i diametre fra 9,7 til 34,7 mm, og i bredder fra 0,7 til 5,15 mm.

De yderst stabile 335.16-fræsere med 4-skærehjørner klarer krævende T-sporsfræsninger på den mest økonomiske måde. Moderne skærgeometrier reducerer bearbejdningskræfter og støj og giver en optimal standtid. Indvendige kølekanaler fjerner spånerne effektivt og giver en fremragende overfladefinish og en enestående kvalitet af komponenterne. Fræserne fås i diametre fra 25 til 50 mm baseret på T-sporsstandardmål. Det store udvalg af skærgeometrier og -kvaliteter dækker de fleste materialer og bredder fra 11 til 21 mm.

Udvidelsen til 335.25-skivefræsere serien omfatter nu nye kassetter til 16 og 20 mm runde skær. Disse fræsere klarer sig godt i både hel- og halvside operationer og har et stort udvalg af hjørneradier. De udskiftelige kassetter sikrer langvarige, driftssikre fræseresultater. Det store udvalg af skærgeometrier og -kvaliteter giver bedre fræseresultater og øger omkostningseffektiviteten i alle typer materialer. De kan fås i både standard og stor størrelse til ø-16 og ø-20, og fræsediametrene dækker fra 100 til 315 mm.

Få flere oplysninger om 335.14-, 335.16- og 335.25-skivefræserne ved at kontakte en lokal Seco-repræsentant eller besøge www.secotools.com/en/Global/Products/Milling/Disc-milling/