Boligafløb

Boligafløb - Leverandører af boligafløb finder du i listen på denne side. Leder du efter noget andet end boligafløb, så brug søgefeltet under denne boks.

Leverandører af og viden om boligafløb:


ACO NORDIC A/S

aco

Thorsvej 9
4100 Ringsted
Telf.: 57 66 65 00
E-mail: info.aco-nordic@aco.com

web

Kompetencer: Afløbsrender, Afløbsriste, Afløbsrør, Afløbssystemer, Boligafløb, Faldstammer, Fedtudskillere, Forsinkelsesbassiner, Gulvafløb, Højvandslukkere, Industriafløb, Nedsivningsanlæg, Rottespærrer, Rustfrie rør, Rørsystemer, Sandfang, Slidsrender, Stålrør, Udskillere, Vandlåse

Læs mere om ACO NORDIC A/S


PURUS A/S

purus logo

Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Telf.: 46 16 19 19

www.purus.dk

kompetencer: PURUS Line Designgulvafløbsrender, PURUS MultiFlex Gulvafløb til smøremembran, MaxiFlex afløbsskåle, MaxiOne vandlåse, MaxiFlex gulvafløb til Klinker, PURUS afløbsskåle til Vinyl, PURUS Designafløbsrender til Vinyl, JotiFlex drejbare rørbøjninger og reduktioner, Fodbøjninger, P- & S-vandlåse, Afløbsrør & rørkoblinger, Afløbsrenovering, Vakuumventiler, Forkromede kobberrør og fittings, Industri render

Læs mere om PURUS A/S


Unidrain A/S

Ejby Industrivej 40
2600 Glostrup
Tlf.: 39 10 10 10
E-mail: info@unidrain.dk

www.unidrain.dk

Kompetencer: Afløbsriste, gulvafløb, boligafløb, designerafløb, udløbshuse, vandlås, VVS-artikler, afløbsrender, afløbsriste, afløbsskåle, linjeafløb, afløbssystemer, lineære afløb, badeværelsestilbehør

Læs mere om Unidrain A/S


Viega A/S

Banevænget 13
3460 Birkerød
Tlf.: +45 4594 2950
E-mail: info@viega.dk

www.viega.dk

Kompetencer: Afløbsrender, Afløbsteknik, Cisterne- og indbygningsteknik, Loddefittings, Pressfittings, Rørledningsteknik

Læs mere om Viega A/S


Geberit – Installatørvenligt designafløb til 78 luksusboliger
Alle 78 luksusboliger i Frihavns Tårnet i København er nu færdige, og til badeværelserne har man brugt Geberits nye installatørvenlige afløbsrende CleanLine. Designafløbet blev valgt, fordi det er nemt at installere og nemt at holde rent

Håndværkerne har for nylig færdiggjort ombygningen af en tidligere DLG-kornsilo i Nordhavn i København til 78 luksusboliger. Alle materialer er omhyggeligt håndplukket og udvalgt til byggeriet med navnet Frihavns Tårnet, der allerede er blevet tildelt Betonelement-Prisen og Utzon-Statuetten.
 
Hovedentreprenøren HHM A/S har installeret Geberits afløbsrende CleanLine i bygningens i alt 130 badeværelser. HHM A/S valgte CleanLine, fordi det er et installatørvenligt og stilrent designafløb, der er nemt at holde rent.
 
Justeringsmuligheder letter arbejdet
HHM A/S havde i samarbejde med bygherren og arkitekten oprindeligt valgt et andet afløb til badeværelserne i Frihavns Tårnet. Men CleanLine formåede alligevel at fange opmærksomheden på grund af afløbsskinnens gode justeringsmuligheder og nemme installation.
 
”Da vi blev introduceret til CleanLine, fandt vi hurtigt ud af, at det skulle installeres i stedet. Med CleanLine er der gode justeringsmuligheder både i højden og i bredden, og det er et stort plus, at man selv kan stå på byggepladsen og skære skinnen til med en nedstryger. Det har også været vigtigt for os, at vandlåsen er selvrensende,” siger afdelingschef Thomas Winding fra HHM A/S.
 
Alle 78 boliger i den ombyggede silo er for længst solgt, og badeværelserne er specialdesignet med innovative og trendy løsninger fra gulv til loft. Imens de nye ejere kan stå under bruseren og kigge ned på en afløbsskinne i tidløst design, er det især funktionerne under stålskinnen, som HHM A/S har lagt vægt på.
 
”I forhold til andre gulvafløb er vådmembranen fastmonteret i afløbsskålen. Det gør afløbet nemt og sikkert at installere og nedsætter risikoen for lækager. Vådmembranen og justeringsmulighederne sikrer også, at der ikke er så mange forskellige arbejdsgange under installationen. Og så optager CleanLine stort set ikke noget plads,” fortæller Thomas Winding.
 
Stigende interesse blandt etagebyggerier og hoteller
Hvor andre afløbsskåle typisk er i både plastic og jern, er CleanLine i ren plastic. Derfor slipper man for, at de to materialer modarbejder hinanden med kritiske følger for resten af installationerne. Afløbsrendens rustfri stålskinne sørger for, at snavs og sæbe løber direkte ned i afløbet, og i afløbsrørets top er der placeret en lille hårsi, som nemt kan løftes op og skylles ren efter behov.
 
Det er ikke kun HHM A/S, der er begejstrede for CleanLine. Hos Geberit mærker man generelt en stærkt stigende interesse for deres installatørvenlige designafløb:
 
”Tankerne bag CleanLine er, at afløbsrenden skal være let at installere, nem at holde ren og i et eksklusivt design. I begyndelsen var salget primært til private boliger, men nu oplever vi en markant stigning i salget til etagebyggerier og hoteller,” siger produktchef for Geberit, Nils Overgård.
 
Gulvafløbet er for nylig også installeret på alle badeværelser på Hotel Randers. Geberit CleanLine har som et af de første VVS-produkter fået den nye TGA-godkendelse, der er udarbejdet af organisationen ETA Danmark. Den viser, at CleanLine opfylder alle funktionskrav i Bygningsreglementet