Rørbærer

Rørbærer - Når du skal installere rør, får du helt sikkert også brug for rørbærer og rørholdere. En rørbærer kan også fremstilles i PVC

Leverandører af og viden om Rørbærer (Rørophæng):


Dan-Iso A/S

dan-iso

Løgstørvej 146
Haubro
9600 Aars
Telf.: 98 66 40 03
E-mail: mail@dan-iso.dk

www.dan-iso.dk

kompetencer: Rørophæng, CNC-Fræsning i plastik, Blokskum, MontageskumBøjninger, Dobbeltrør, Isocyanat & Polyol, Ophængsskåle, Rørskåle, Skåle med mineraluld, Skåle med skumindlæg, Specieludskæringer, isolerede rørbæringer, Rør isolering, CNC-Fræsning i PUR og plast , Udstillingsmodeller i skum, støbe plugs, Støbning i pur

Læs mere om Dan-Iso A/S


Flamco Danmark

Tonsbakken 16-18
2740 Skovlunde
Tlf.: +45 44 94 02 07
E-mail: info@flamco.dk

www.flamcogroup.com

Kompetencer: Ekspansionsbeholdere, Ventiler, Fittings, Varme og køle teknologi, Indregulering, Snavsudskiller, Varmtvandsbeholder, Vandmålere, Varmemålere, Blandeventiler, Kuglehane, Kugleventiler, Sikkerhedsventiler, Strengreguleringsventiler, Trykregulatorer

Læs mere om Flamco


Lemvigh-Müller A/S

Stationsalleen 40
2730 Herlev
Tlf.: +45 3695 1230
E-mail: lemu@lemu.dk

www.lemu.dk

Kompetencer: Alt i metaller og Stål , Aluminium, Armeringsstål, Befæstelse, Belysning, El-teknik, Kabler, Rustfri stål, Rør, Stål, Værktøj

Læs mere om Lemvigh-Müller A/S


Sanistål

Håndværkervej 14
9000 Aalborg
Tlf.: 96 30 60 00
E-mail: sanistaal@sanistaal.dk

www.sanistaal.com

Kompetencer: Alt i metaller og Stål, Blankt stål, Byggestål, Konstruktionsstål

Læs mere om Sanistål A/S


Sandvik Coromant support til olie- og gasmarkedet indeholder omfattende bearbejdningsløsninger til rørbærere
Valg af værktøjer og højtydende kvaliteter retter sig mod udfordringerne inden for drejning og sporstikning om at levere bedre produktivitet, sikkerhed og sletbearbejdning ved fremstilling af rørbærere

Sandvik Coromants program af løsninger til fremstilling af olie- og gaskomponenter indeholder en række værktøjer og højtydende skærkvaliteter designet til at optimere fremstillingen af rørbærerkomponenterne, der er et væsentligt element i olie- og gasproduktionsbrøndene. Disse løsninger er fuldt kompatible med de stål- og Inconel-materialer der bruges til fremstilling af rørbærere og hjælper med at forbedre produktivitet og sikkerhed ved at rette sig mod centrale bearbejdningsudfordringer som f.eks. lange udhæng, afbrudt spån og vibration.

De højtydende skærkvaliteter GC4325 og GC4315 til indvendig og udvendig drejning har et meget højt slidstyrkeniveau ved bearbejdning af stål, evnen til at modstå høje skæretemperaturer og skærkanter der holder formen i lange indgrebstider. Dermed hjælper de med at løse udfordringen med reduceret værktøjslevetid pga. afbrudt spån, når der bearbejdes krydshuller og over-huller under den indvendige og den udvendige drejning.

Forbedret produktivitet og sikkerhed og bedre overfladefinish kan opnås ved at kombinere højtydende skær med værktøjsholdere fra Sandvik Coromants 'Silent Tools™'-familie af vibrationsdæmpede udborestænger og adaptere. Silent Tools gør det muligt at fastholde store spånvolumener og snævre tolerancer ved at overkomme udfordringerne med lange udhæng og vibration, typisk forbundet med fremstillingen af rørbærere.

Til at leve op til kravene om bearbejdning af dybe spor og afstikning med lange udhæng leverer Sandvik Coromant CoroCut® QD-programmet af skær og holdbare værktøjer med over- og underkøling. Disse værktøjer holder temperaturerne nede, reducerer slid på værktøj, forbedrer stabilitet og sikrer en supereffektiv spånafgang. Producenter af rørbærere kan også vælge det patenterede CoroCut 1-2-fjederfastspændingssystem med skærlejer med rails og hurtigskiftenøgle. CoroCut 1-2, der fås med over- og underkøling, sikrer smidige skærskift, eliminerer behovet for en momentnøgle og garanterer god stabilitet og korrekt fastspændingskraft hver gang.

For producenter af olie- og gaskomponenter, der forsøger at maksimere deres maskinudnyttelsesgrad hjælper det modulære og universelle Coromant Capto® quick change-værktøjskoncept med at reducere opspændingstid og tid til værktøjsskift. Et stort udvalg af forlænger- og reduktionsadaptere understøtter brugen af værktøjer med forskellige længder og designkarakteristikker, uanset maskinkobling, så de samme værktøjer kan bruges over hele maskinværkstedet.


SnapTrap kompakt onepiece rørbærer Parker
Et gennemprøvet system med millioner installeret under nogle af de hårdeste forhold i verden. Snap-Trap®+ er en rørbærer i rustfrit stål, der er designet specifikt med det formål at simplificere installation og reducere vedligehold af dine instrumenteringsrør.

Takket være det unikke "one-piece" design kan du nemt og hurtigt montere Snap-Trap®+ på kabelbakker, beslag og vinkeljern - f.eks. kan 3 rørstykker, som kræver 6 fæstninger, afsluttes på mindre end 2 minutter. 

Udover at minimere kostbar arbejdstid er Snap-Trap®+ meget modstandsdygtig overfor korrosion. En 700 timers salt spray test (iht. ASTM B117) demonstrerer Snap-Trap's overlegenhed i forhold til andre alternativer. Snap-Trap®+ rørbærer fås i to størrelser, som tilsammen dækker spektret af rørstørrelser indenfor instrumentering, hvilket minimerer dine omkostninger på indkøb og lagerføring.

Snap-Trap er designet af en offshore entreprenør, og er gennemprøvet med millioner installeret under nogle af de hårdeste forhold i verden.

Fordele:

• Simpel og hurtig montage

• I overensstemmelse med Norsok standard Z-CR-010

• Kompakt rørbærer i rustfri stål

• Ingen løsdele

• Snap-Trap®+ rørbærer er fæstnet uden brug af traditionelt værktøj

• Ingen brug af bolte for montering af rørbærer på skinne

• Automatisk kompensation for varierende rørdiametre

• Snap- Trap er tilgængelig i 2 størrelser,
        der dækker både metriske og tommerør

• Stabelbar

• Forskellige materialetyper

Kontakt
Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte Field Sales Engineer Jesper Haas på
mobil 2112 2379 eller per e-mail jesper.haas@parker.com