Atex ventiler

Atex godkendte ventiler er ventiler som kan anvendes i områder, hvor der bl.a. kan forefindes letantændelige væsker, væsketåger, gasser og som kan antændes, og derved skabe en eksplosion. Atex ventiler kan derfor forventes at blive leveret med nødvendig dokumentation, der betyder at kravene fra Atex regulativet efterleves. Her på siden findes leverandører af Atex ventiler.

Leverandører af og viden om Atex ventiler:


ProMetal A/S

Industrivej 3A
5500 Middelfart
Tlf.: 6340 4040
E-mail: prometal@prometal.dk

www.prometal.dk

kompetencer: Reguleringsventiler, sikkerhedsventiler, afspærringsventiler, kugleventiler, butterflyventiler, skydeventiler, kontraventiler, aktuatorer, ventillåsesystemer, ventillyddæmpere, bolte og møtrikker, smedegods, støbegods, flanger, valsede ringe, sprængplader, aksler, diske, stålstøbegods, præcisionsstøbegods.

Læs mere om ProMetal A/S


QMT SCIENCE AB

Amerikavägen 6
SE-393 56 Kalmar
Mob +46-70-3694892
Tel +46-480-44 26 51

E-mail: info@qmt3.com

web

Kompetencer: Ventiler, centraler, regulatorer, filtre, klemringsfittings, koblinger, rør og fittings, slanger, flowmetre, trykmålere, gasmålere, klembeslag

Læs mere om QMT SCIENCE AB


Scanflow ApS

Amtsvejen 1 B
6400 Sønderborg
Tlf.: 48 44 94 95
E-mail: scanflow@scanflow.dk

www.scanflow.dk

Kompetencer: Excentersnekkepumper, sliddele til excentersnekkepumper, mekaniske akseltætninger, centrifugalpumper, skruespindelpumper, sidekanalpumper, ventiler, butterflyventiler, sikkerhedsventiler, aktuatorer, Allweiler reservedele, flowmålere

Læs mere om Scanflow ApS


Thybotech ApS

Industrivej 12
8653 Them
Tlf.: 20862640
E-mail: thorben@thybotech.dk

www.thybotech.dk

Kompetencer: Centrifugalpumper, tandhjulspumper, membranpumper, fadpumper, doseringspumper, kemipumper, slangepumper, imnpellerpumper, reparation af pumper, reparation af manuelle ventiler, coating af industripumper, maskinreparationer, reparation af gear, afbalancering, industriventilation, reparation af dampturbiner, laseropretning, Atex laseropretning, laseropretning kile og tandremme, maskin og pumpeservice, mekanisk termografering, termisk sprøjtning og indsmeltning

Læs mere om Thybotech ApS


Watts Nordic AB

Verkstadsgatan 38
S-392 39 Kalmar
Sverige

www.wattsindustries.com

Kontakt adresse:
Godthaabsvej 83
DK-8660 Skanderborg
Tlf.: +45 86 52 00 32
E-mail: wattsnordic@wattswater.com

Socla www.socla.com 

Kompetencer: Ventiler, kontraventiler, butterflyventiler, luft- og el-aktuatorer, kuglehaner, reduktionsventiler, reguleringsventiler, kompensatorer og Tilbagestrømningssikringer, insert ventiler.

Læs mere om Watts Nordic AB


Xpert Hydra ivs

Tlf.: +45 4231 1718
E-mail: mail@xperthydra.dk

www.xperthydra.dk

Kompetencer: ATEX ventiler, Hydraulikanlæg, Hydraulikmotorer, Hydraulikpumper, Hydraulikventiler, Proportinalventiler, Retningsventiler, Stempelpumper, Tandhjulspumper

Læs mere om Xpert Hydra ivs


IMI – VERDENS ENESTE ATEX EGENSIKRE FAIL FREEZE VENTIL PRODUCERET AF IMI PRECISION ENGINEERING




IMI Precision Engineering, verdens førende væske og bevægelses kontrol specialist, tidligere kendt som Norgren, har indført verdens eneste fail freeze proportionalventil, der skal certificeres med ATEX egensikre (IS) til brug i farlige miljøer.

422IS Fail Freeze ventilen er ATEX-akkrediteret til at operere i certificerede områder og kan også styre brændbare gasser i stedet for trykluft, hvilket fjerner behovet for at generere komprimeret luft ved fjerntliggende steder. 422IS regulerer allerede gasforsyningen til nogle af Storbritanniens største byer, og sikrer en sikker og uafbrudt gasforsyning til slutbrugeren, ved en fortsat præcis styring af gas regulatoren, selv i tilfælde af en strømafbrydelse eller signal forstyrrelser. Ved strømsvigt, vil ventilen fortsat regulere på det sidst indstillede udgangstryk, med en høj grad af nøjagtighed.

I stand til at operere inden for temperaturer fra -10ºC til 70ºC, med et forsynings tryk på 4 bar, 422IS Fail Freeze proportionalventil bruger mindre end 0,15 watt energi, ved justering af tryk, samt bruger den ingen strøm når den er indstillet i korrekt position. Både lineariteten og hysteresen skaleres til mindre end 0,5% af den optimale ydelse, derudover har vibrationer og orientering en minimal effekt på ydelsen af ​​422IS.

Stephen Turner, Product Marketing Manager hos IMI Precision Engineering, forklarede: "Behovet for at opretholde styretrykket under uforudsete forhold, er afgørende for mange kemiske og energi applikationer. I mange af disse processer, kan en uventede lukning af en reguleringsventil føre til tab af produkt for brugeren, som et minimum - og kan i nogle tilfælde føre til usikre tilstande, såsom ophobning af gastryk andre steder i systemet. 422IS begrænser nu risikoen for disse hændelser for slutbrugeren, og fjerner risikoen for overtryk, og tillader systemdesignere at styre risikoen ved selve kilden.

"Derudover, eftersom ATEX IS certificeringen fjerner behovet for et pneumatisk system på fjerntliggende steder, har designerne mulighed for at føre gassen direkte fra rørledningen til systemet, som giver en effektiv indledende installation som i sin tur minimerer både driftsudgifterne og serviceomkostningerne i løbet af systemets livstid."

Norgren blev IMI Precision Engineering i 2015, et brand, som består af en portefølje af kvalitets produktmærker, herunder IMI Norgren, IMI Buschjost, IMI FAS, IMI Maxseal og IMI Herion.

For yderligere information, besøg venligst www.imi-precision.com