Push-in fittings

Push-in fittings - grundet en kompakt konstruktion kan push-in fittings monteres der, hvor almindelige fittings ikke er kompakte nok og vil stadig have et godt luftflow gennem systemet. Kan konstrueres i forniklet messing/plast

Leverandører af og viden om push-in fittings:


Parker Hannifin – Væske- og gassystemer reducerer omkostningerne


25.apr 2018


- til diagnosticering, medicinsk behandling og udvikling af nye lægemidler

Bioreaktorer spiller en stadig større rolle inden for det biofarmaceutiske område. Deres rolle inden for udvikling af lægemidler og antistoffer bidrager til ny medicin og udvikling af forbedrede produktionsmuligheder af nye vacciner og behandlinger.

Genanvendelige bioreaktorer fremstillet af stål og engangsbioreaktorer anvendes i et stigende antal applikationer

Genanvendelige bioreaktorer fremstillet af rustfrit stål og engangsbioreaktorer (SUB'er) anvendes i stigende grad inden for forsknings- og fremstillingsprocesser. Deres særlige egenskaber indbefatter minimalt lavt energiforbrug. Disse faktorer gør brugen af bioreaktorer ekstra vigtig inden for forskning og fremstilling af cellekulturer fra pattedyr og insekter.

Under udvikling af deres nye, førende forsynings- og kontroltårn manglede en af verdens førende producenter af bioreaktorer og fermentorer til biofarmaceutisk industri en rør-og fittingløsning, der kunne transportere alle de forskellige gasser. Løsningen skulle samtidig være certificeret til brug af oxygen samt drifts- og omkostningseffektiv.

Sådan finder du en kompatibel løsning, så forsyningstårnet kan fodre bioreaktorerne og transportere alle de forskellige gasser

I tæt samarbejde med eksperter fra Parker Legris var producentens designteam i stand til at teste og udvælge en kompatibel løsning, så forsyningstårnet kunne forsyne bioreaktorerne med de nødvendige gasser og oxygen (inklusiv luft, O2, N2 og cO2).

Ifølge Laurent Orcibal, CleanFit Product Manager hos Parker, var den leverede Parker løsning baseret på en fuldt certificeret serie af CleanFit push-in fittings og rør, der udgjorde det komplette kredsløb til væskestyring. Løsningen gennemgik en komplet kvalificeringsproces, der indbefattede seks måneders test. Resultaterne verificerede fuldt ud, at løsningen var kompatibel med alle de krævede tekniske specifikationer i forhold til renhed, lækagetæthed, sikkerhed og pris.

De eneste alternative slanger eller rør, der kunne opnå en tilsvarende certificering til anvendelse med oxygen, var rustfri stålprodukter, som ikke kun er dyrere, men også mindre fleksible. Parker CleanFit løsningens øvrige fordele inkluderer lettere montering gennem produktionsprocessen (hvilket reducerede monteringstid og omkostninger betydeligt) samt nemmere tilpasning og justeringer gennem hele bioreaktorens levetid.