Parker Hannifin Danmark

Borupvang 9
2750 Ballerup
Tlf.: +45 43560400
E-mail: parker.dk@parker.com

www.parker.dk

Kompetencer: Adsorptionstørrer, Akkumulatorer, Ekspansionsventiler, Elektriske motorer, Flangepakninger, Flowcontrollere, Flowmålere, Frekvensomformere, Gribere, Hydraulikfittings, Hydraulik, Hydraulikfiltre, Hydraulikmotorer, Hydraulikslange, Kraftudtag, Køletørrere, Lineære aktuatorer, Luftbehandling, Luftmotorer, Lynkoblinger, Magnetventiler, Mobilhydraulik, Nitrogengeneratorer, O-ringe, UL godkendte o-ringe, Pakninger, Pneumatik ventiler, Pneumatik cylindre, Proportionalventiler, PTFE tætninger, Regulatorer, Stempeltætninger, Stopventiler, Tandhjulspumper, Trykluftcylindre, Tryklufttørrere, Trykluftventiler, Trykregulatorer, Tætninger

Den globale leder indenfor motion & control teknologier

Parker Hannifin findes på og omkring alt, der bevæger sig. Vi fremstiller avancerede tekniske komponenter og systemer, der anvendes indenfor bevægelse og regulering af væsker og gasarter til en lang række industrier.

Parker – Engineering Your Success

Parker Hannifin samarbejder med sine kunder for at øge deres produktivitet og rentabilitet

Parker Hannifin Danmark er en del af den verdensompændende koncern Parker Hannifin. Med en omsætning på ca. 13 milliarder dollars for finansåret 2015, er Parker i dag verdensførende indenfor motion & control teknologier med præcisionsfremstillede løsninger til en bred vifte af industrier – lige fra den farmaceutiske industri til flyindustrien. Parker Hannifin koncernen blev grundlagt i 1918, og i dag beskæftiger virksomheden omkring 55.000 medarbejdere fordelt på 50 lande. Og som vi har gjort det i årtier, samarbejder vi hver dag med vores kunder for at øge deres produktivitet og rentabilitet. Det er vores virksomhedskultur og vores konstante engagement.