Pex fittings

Af Pex fittings kan nævnes Pex-overgange, samlere, Pex-rør til gulvvarme, Pex-rør til varme og brugsvand, fordelerrør og meget mere. Pex fittings skal være af god kvalitet

Leverandører af og viden om pex fittings:


Uponor – Verdens første sømløse Alu-PEX rør sikrer en korrosionsfri fremtid


03.feb 2020


Uni Pipe PLUS fra Uponor er et nyt 100% sømløst MLC-rør i dimensionerne 16–32 mm.

Nu tager Uponor et spring ind i fremtiden med lanceringen af Uni Pipe PLUS, som er verdens første højkvalitets 5-lags MLC-rør, hvor der indgår et sømløst lag af aluminium.

En helt ny produktionsmetode har skabt dette gennembrud inden for Alu-PEX rørteknologien, som i dag er markedets foretrukne valg ved synlige rørinstallationer.

Flere klare fordele
Uponor Uni Pipe PLUS fås i dimensionerne 16-32 mm og kan anvendes til brugsvand, varme og køleinstallationer.

Fordelene ved det nye rør er bl.a. op til 40% mindre bukkeradius – markant mere stivhed i lige længder – samt mere smidige rør i ruller end forrige generation af MLC.

Uni Pipe PLUS er udviklet, så det passer sammen med S-Press PLUS og S-Press PLUS PPSU-fittings

Fremtiden er korrosionsfri
Uponor har i forvejen Danmarks bredeste sortiment af MLC / Alu-PEX, som er i kraftig stigning, når byggeriet udfører synlige brugsvandsinstallationer. Produkterne fremstilles på topmoderne fabrikker i Tyskland med garanti for højeste kvalitet.

– Som en af verdens førende producenter har Uponor mange års erfaring med plast/metal systemer, siger produktchef Niels Bigum. – Og med Uni Pipe PLUS lanceres nu en helt ekstraordinær nyhed, der vil fremtidssikre MLC-systemet som det oplagte valg til korrosionsfri installationer.

– Det gælder både ved renoveringer og ved nybyggeri og er godt nyt til installatører, boligforeninger og ikke mindst boligejere og forsikringsselskaber. Samtidig sikrer man 100% ren transport af brugsvand helt uden skadelige stoffer som bly, krom og lignende.