Klemringsfittings

Klemringsfittings anvendes til bl.a PEX plastrør og Alupex rør. Klemringsfittings kan eksempelvis bruges til tilslutning af ventiler til kredsløb i varmeanlæg. Klemringsfittings produceres bl.a. i messing og bør naturligvis være i rutsfrit materiale.

Leverandører af og viden om klemringsfittings:


Dansk Ventil & Fitting ApS

Ved Klædebo nr. 9 F
2970 Hørsholm
Tlf: +45 7020 1699
E-mail: davefi@davefi.dk

www.davefi.dk

Kompetencer: Filtre, Gevindfittings, Klemringsfitting, Kontraventiler, Kugleventiler, Lynkoblinger, Nåleventiler, PE slanger, PFA slanger, Reguleringsventiler, Slanger, Højtryks ventiler og fittings

Læs mere om Dansk Ventil & Fitting ApS


QMT SCIENCE AB

Amerikavägen 6
SE-393 56 Kalmar
Mob +46-70-3694892
Tel +46-480-44 26 51

E-mail: info@qmt3.com

web

Kompetencer: Ventiler, centraler, regulatorer, filtre, klemringsfittings, koblinger, rør og fittings, slanger, flowmetre, trykmålere, gasmålere, klembeslag

Læs mere om QMT SCIENCE AB


Swagelok Danmark
Danish Fluid System Technologies A/S

Glentevej 13
6705 Esbjerg Ø
Tlf.: +45 76 12 19 50
E-mail: sales@swagelok.dk

www.swagelok.dk

Kompetencer: Højtryksfittings, trykregulatorer, rustfri fittings, ventiler, regulatorer, filtre, slanger, regulatorer, lynkoblinger, måleinstrumenter, Instrumentrør, tilbehør og værktøj, cylindre, modulare systemer, svejseudstyr, Læksøgnings, smøre- og tætningsmidler

Læs mere om Swagelok Danmark


Mere viden om klemringsfittings:

Klemringsfittings anvendes i VVS- og El-rørsystemer til at slutte to rør eller tyndvæggede rør sammen. I tilfælde, hvor to rør fremstillet af forskellige materialer, der skal samles (mest almindeligt PVC og kobber), vil beslagene også være fremstillet af ét eller flere kompatible materialer egnede til forbindelsen. Klemringsfittings til fastgørelse rør (rør) har normalt tyller i dem.

Klemringsfittings er også udbredt til varmt og koldt vand vandhaner (vandhaner) og toilet afspærringsventiler, klemringsfittings er velegnede til denne applikation, da disse ventiler er normalt placeret i lukkede rum, hvor kobberrør ville være vanskeligt at lodde uden at skabe en brand fare.

Klemringsfittings er branchens standard for kemiske, olie og gas, F & U, Bio-tech, og halvlederindustrien. De anvendes på grund af deres evne til at levere lækagetæt tætning. Disse fittings kan genskabes.

I små størrelser, er klemringsfittings sammensat af et ydre kompression møtrik og en indre klemring eller ferul, der er typisk lavet af messing eller kobber. Ledningstyller variere i form og materiale, men er mest almindeligt i form af en ring med affasede kanter. At arbejde ordentligt, skal fiberhylsteret være orienteret korrekt-regel fiberhylsteret er monteret således, at den længste skrå ansigt fiberhylsteret vender væk fra møtrikken.

Når møtrikken strammes, er rør ringen komprimeret mellem møtrikken og den modtagende indretning, enderne af rør ringen klemmes omkring røret, og den midterste af de ferrule buer væk fra røret, hvilket gør rør ringen effektivt tykkere. Resultatet er, at rør ringen tætner rummet mellem røret, møtrik, og modtage montering, hvorved der dannes en tæt samling.

Større størrelser af klemringsfittings har ikke en enkelt møtrik at komprimere rør ringen men en flange med en ring af bolte, der udfører denne opgave. Boltene skal opstrammes jævnt ned.

Gevindtætninger såsom fælles forbindelse (pipe dope eller gevindtape såsom PTFE tape) er unødvendige på klemringsfittings tråde, da det ikke er den tråd, der forsegler det fælles, men snarere kompression af fiberhylsteret mellem møtrikken og røret. Dog vil en lille mængde af blikkenslagers fedt eller let olie påføres trådene give smøring til at sikre en glat, ensartet stramning af kompressionsmøtrikken.

Det er afgørende at undgå over-møtrikken strammes ellers integriteten af  klemringsfittings vil blive kompromitteret af stor kraft. Hvis møtrikken overspændes rør ringen vil deformere uretmæssigt forårsager fælles at mislykkes. Faktisk overspænding er den mest almindelige årsag til lækager i kompression fittings. En god tommelfingerregel er at stramme møtrikken først med hånden, indtil det er for vanskeligt at fortsætte og stram møtrikken en halv omdrejning til med hjælp af en skruenøgle, det faktiske beløb varierer med størrelsen af den fitting, som en større en kræver mindre stramning. Beslaget derefter testet: Hvis svag gråd observeres det at montere gradvist strammet indtil grædende stopper.

Integriteten af klemringsforskruningen bestemmes af rør ringen, der er let udsat for skader. Således skal sørges for ved håndtering og stramme montering, men hvis fiberhylsteret er beskadiget, er let at udskifte

SSP's produktprogramomfatter foruden klemringsfittings til specielt instrumenteringsrør fra 3 mm til 25 mm i udvendig diameter også rørfittings, slangefittings, rørkoblinger, specialfiltre samt afspærrings-, regulerings- og kontraventiler til instrumentering. Alt er godkendt efter gældende standarder i USA og Europa, eksempelvis ABS, CSA og TÜV.


Qmt-science er leverandør til produktions-, proces og medicinalindustrien med kvalificerede produkter


03.dec 2019


Alle produkter lever op til gældende standarder indenfor renlighed, overflade ruhed og tæthed

Vi tilbyder vores kunder centraler, regulatorer, filtre, ventiler, koblinger, rør og fittings, der understøtter de avancerede proceskrav. 

VI ER DEN SVENSKE DISTRIBUTØR af klemringsfittings fra DK-LOK

Vores speciale er at bygge komponenter og tilpasse disse efter kunden specifikke krav. Vores styrke er vores ekspertise i avanceret fabrikation, skærmet og orbital svejsning, samt vores specialiserede viden, der kommer fra vores gruppe- medlemskab af Qmt-gruppen

Se mere her


Dansk Ventil & Fitting – KlemringsFittings


28.okt 2019


Hvis I har spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte os hos Dansk V & F ApS

Dansk Ventil & Fitting har igennem mere end 30 år været en velrenommeret leverandør af fittings, ventiler, slanger og meget andet til den danske industri, fx. laboratorier og forskningsinstitutioner


Dansk Ventil & Fitting – Miniature M3 Klemringsfittings


13.maj 2019


Miniature Klemrings fittings er perfekte til opgaver med agressive væsker eller gasser, under tryk

Disse plads besparende designs kan anvendes enten med mm eller tomme rør 3 mm eller 1/8”, eller mindre endnu 1/32” rør ( 0,79 mm).

Samlingerne er lækage fri fra vacuum op til 130 bar afhængig af modellen, om det er o-rings tætninger eller klemrings tætninger.

Hvis I har spørgsmål er I meget velkommen til at kontakte os hos Dansk V & F ApS Dansk ventil & Fitting.


Dansk Ventil og Fitting – Rør fittings og Klemrings Fitting Rustfrit stål SS 316


25.feb 2019


Super priser i denne måned 50 % på alle lager varer

Tomme eller MM. - 40 års erfaring!

Dansk Ventil & Fitting har igennem mere end 30 år været en velrenommeret leverandør af fittings, ventiler, slanger og meget andet til den danske industri, fx. laboratorier og forskningsinstitutioner. Du kan læse meget mere om vores produktprogram på vores hjemmeside.

Ny adresse pr. 20.2.2019

Dansk Ventil & Fitting

Dansk V & F Aps

Ved Klædebo nr. 9 F

2970 Hørsholm

      Danmark


Få styr på korrosionen – Parker
og forbedr din sikkerhed og indtjening med de rette instrumenteringsløsninger. Korrosion er hvert år skyld i uheld og koster industrien mange penge. Derfor er ”bekæmpelse” af korrosion et område, som Parker har stor fokus på i forbindelse med udvikling af instrumenteringsprodukter/løsninger, der i sidste ende skal garantere dig en øget sikkerhed samt indtjening.

Vores brede udvalg af instrumenteringsprodukter fås som standard med minimum SS316 stållegering, og omfatter klemrings- og højtryksfittings, højtryksrør og -pumper samt manifolds og ventiler. Ønskes en højere korrosionsklasse tilbyder Parker produkterne som standard 6MO.

Den øgede fokus på korrosion har dog fået brugernes øjne op for fordelene ved andre legeringstyper såsom 6MO, Super Duplex, Inconel, Hastelloy m.m. - stållegeringer der alle har en bedre korrosionsfaktor end SS316.

Parker har løbende fulgt installationer med henholdsvis SS316 og 6MO i barske offshore miljøer, og på de tilsete installationer har 6MO haft en levetid, som var mindst 3 gange længere end SS316. Dette betyder meget for lønsomheden, da liggeperioder grundet service og reparationer reduceres.

I forbindelse med rørsamlinger med klemrings- og skæreringsfittings kan der forekomme korrosion på røret ved den bageste klemring/skærering nede i møtrikken. Den bageste klemring udgør ofte en potentiel risiko for korrosion, da den b.la. er blottet (ubeskyttet). Parker har derfor for mange år siden udviklet hærdningen "Suparcased", der ud over at øge styrken også forbedrer korrosionsfaktoren. F.eks. er de bageste klemringe på alle vores A-Lok fittings "Suparcased" hærdede uanset stållegering.

Parker kan levere de fleste ventiler og manifolds med A-Lok tilslutninger, hvilket reducerer muligheden for korrosion og lækage i dit system.

Kontakt
Hvis du ønsker at høre mere, er du velkommen til at kontakte Field Sales Engineer Jesper Haas på
mobil 2112 2379 eller per e-mail jesper.haas@parker.com