ProLock Sikring – Brandhæmmende riste som alternativ til brandspjæld

Ved etablering af brandskel i bygninger er det almindeligt at anvende brandspjæld, hvis der er behov for udluftning og luftcirkulation. Denne løsning er ikke helt billig, og opgaven kan sagtens løses ved hjælp af brandhæmmende riste.

Disse brand- og ventilationsriste er udviklet til at tillade fri cirkulation af luft i stuetemperatur gennem konstruktionselementer (vægge, døre osv.), og på samme tid at tilbyde effektiv beskyttelse mod flammer, røg og gasser i tilfælde af brand. Når disse riste udsættes for ild, udvider de indbyggede brandhæmmende blade sig under påvirkning af varmen og forhindrer dermed flammer, røg og gasser i at passere igennem risten. Blokeringen sker normalt indenfor 5 minutter, afhængig af varmeeksponeringen. Brandristene er fremstillet af termoplast, og effekten skyldes at bladene er fyldt med Palusol brandhæmmende strips. De leveres i bredder og højder fra 100 til 600 mm i 25 mm-intervaller og i tykkelserne 40, 50 og 60 mm.

LÆS også: FRI – Gambler kommuner med børns helbred og indlæring?
ProLock Sikring – Brandhæmmende riste som alternativ til brandspjæld's Firmaprofil