Klinger – Inline enhed med aseptisk clamp tilslutning til tryk- og temperaturmåling

Enheden velegnet til både tryk- og temperaturmålere, der er forsynet med en clamp tilslutning DN 50,5 iht. DIN 11864-3, model A). Konstruktionen sikrer en overgang fri for døde zoner i målerør fra DN10 til DN32mm, samtidig med de fordele en større membran giver, mulighed for lavere måleområder og mindre temperaturfølsomhed, bibeholdes.

Alle medieberørte overflader på ASEPTconnect er standard bedre end 0,8 um (som option kan 0,4 um leveres), ligesom alle udvendige overflader er poleret til også at have en ruhed bedre end 0,8 um, O-ringstætningen på instrumentsiden er yderligere udformet så der ikke opstår ”huller” mod produktet – en yderligere sikkerhed for høj cleanability.

Tilslutning mellem ASEPTconnect og det øvrige rørsystem er enten en orbital svejsning, eller en clampforbindelse, for begge løsninger gælder det at rørdiametre ifølge DIN 11866 sikrer kompatibilitet med en lang række systemer, der udover DIN design også dækker ISO og tommer diametre.

Enheden er fremstillet helt i rustfrit stål (EN 1.4435, AES 316) og har en delta-ferrit indhold på mindre end 0,5%, hvilket gør ASEPTconnect velegnet til alle processer indenfor produktion af lægemidler og bioteknologi, men opfylder selvfølgelig også kravene indenfor fremstilling af føde- og drikkevarer, samt særlige afsnit indenfor den kemiske industri.

LÆS også: Wexøe – Nyt arm-/displaykasse i lækkert ”tablet-look”
Klinger – Inline enhed med aseptisk clamp tilslutning til tryk- og temperaturmåling's Firmaprofil
Cookie-indstillinger