Omron lancerer nye helhedsløsninger for industrirobotter

Denne nyhed omfatter 49 af branchens førende robotter, som er udviklet af Omron Adept Technologies, Inc. De har alle fået indbygget Omrons produktserie af sensorer, sikkerhedskomponenter og NX/NJ-seriens prisvindende maskinautomatiseringscontrollere, der forenkler implementeringen af robotter i et produktionsmiljø.

Omrons unikke kombination af software- og styringsarkitektur imødekommer de udfordringer til fabriksautomatisering, der opstår under fremstillingen af mange forskelligartede produkter med korte produktlivscyklusser. som kræver hurtige omstillinger af produktionslinjerne. Fælles styringer, integreret softwarearkitektur og udviklingsmiljø opfylder nuværende og fremtidige behov for enkelt procesdesign, fleksibel drift og planlagt vedligeholdelse. Fleksibiliteten og smidigheden i vores løsninger er ideel til brancher som f.eks. levnedsmiddel-, Pharma- og automobilindustrien.

Denne globale lancering demonstrerer Omrons konstante fokus på innovative løsninger, der fremmer produktiviteten gennem integration af robotter, sensor, vision, motion og safety

Vigtigste egenskaber:

Høj hastigheds industrirobotter med stor driftssikkerhed:

Lanceringen af de 3 robotserier (SCARA, Delta, Articulated) bringer både ydeevne med høj hastighed og driftssikkerhed ind i den mekaniske del af Omrons løsning. Alle robotterne kan styres af et fælles integreret udviklingsmiljø, som muliggør en fleksibel anvendelse af robottyper i overensstemmelse med de ønskede applikationsformål.

Muligør en omfattende integration med automationssystemer med styringsprodukter, som f.eks. PLC’er:

Omrons industrirobotløsninger sammenkæder uden problemer alle robotter med det maskinstyringsmiljø, der administreres af Sysmac-automatiseringsplatformen. Denne fremgangsmåde forbedrer den samlede kapacitet i selv de mest krævende produktionslinjer og eliminerer begrænsningerne ved de traditionelle applikationer, hvor der anvendes konventionelle robotter. 

Et integreret softwaremiljø gør design og udvikling nemmere:

Automatiseringskontrolmiljøet “Automation Control Environment” (ACE) indeholder nyttige, applikationsorienterede guider, som minimerer antallet af programmeringskoder betydeligt. Brugerne har adgang til et kraftigt 3D-emuleringsværktøj, der nedbringer den tid, det tager at validere nye, automatiserede processer, væsentligt. Vision styrede applikationer til robotteknologi understøttes fuldt ud af ACE PackXpert til pakkelinjer.

Cookie-indstillinger