Krone Vinduer vinder ordre på 2-cifferet millionbeløb til Stockholmsk prestigeprojekt

Projektet er tegnet af arkitektfirmaet BIG, der igennem mange år har samarbejdet med vinduesproducenten.

I mere end 50 år har vinduesproducenten leveret vinduer og døre til store byggerier herhjemme og i udlandet. Kerneværdierne er altid de samme; Høj kvalitet, unikke løsninger og bedst mulige energiperformance, hvor traditionelt håndværk forenes med moderne produktionsmetoder.

Byggeriet i Stockholm er et lejlighedsbyggeri med eksklusive luksusboliger til den kræsne køber. Byggeriet udføres med træfacader og massive egetræsvinduer i et eftertragtet område i den svenske hovedstad.

Christian Olesen, Krone Vinduer udtaler: “Ordren kom i hus efter et langt parløb med BIG. De kender os fra tidligere projekter og ved vi kan levere det de ønsker uden at gå på kompromis med arkitekturen og de oprindelige ideer med byggeriet. “

Designfrihed en verden uden begrænsninger

Krone Vinduers projektafdeling er bygget op omkring designfrihed for arkitekterne. Et tæt samarbejde mellem vinduesproducenten og tegnestuerne giver arkitekterne mulighed for at føre deres ideer ud i livet.

BIG’s udformning af byggeriet stillede store krav til døre og vinduer. Først og fremmest skulle facaden fremstå så naturlig som muligt, hvorfor fuldstavet egetræ blev valgt som træsort. Et materiale Krone Vinduer har flere års erfaring i. Desuden udføres elementerne i højde op til 2,85 m for at give størst muligt lysindfald i boligerne. For at kunne modstå vindlasten er døre og vinduer fremstillet med meget dybe karme der ligeledes opfylder de massive lydkrav til byggeriet.

Partner hos BIG, Finn Nørkjær uddyber: ” Vi kender Krone Vinduer som en meget seriøs leverandør der er interesseret i at udvikle byggeriet i stedet for at begrænse projektet med standardelementer. I dette byggeri var kravene ekstra store både mht. vinduernes størrelse, materialevalg og krav til brand- og lydsikring. De løste udfordringerne og den tætte dialog under hele forløbet har givet os kompetent sparring – noget vi sætter stor pris på.”

Leverancen til Stockholmsprojektet starter i efteråret og fortsætter 1 år frem og dækker over 6.000m2

Ordren er den næststørste i Krone Vinduers historie og den viser at pilen peger opad for den nordjyske vinduesproducent, som ikke vil afvise at den stigende aktivitet betyder flere ansættelser på fabrikken.

KRONE VINDUER A/S er en 100 % danskejet ordreproducerende vinduesfabrik, som i mere end 60 år har fremstillet vinduer og døre i høj kvalitet. Krone Vinduer har gennem sparring med ledende arkitekter, leveret facadeløsninger til internationale anerkendte og prisbelønnede bygninger. KRONE VINDUER A/S ligger i Nordjylland i Danmark og produkterne forhandles i en række lande og beskæftiger pt. ca. 120 medarbejdere.

Cookie-indstillinger