Brady – Nye holdbare rørmærker, som kan klikkes fast

De nye rørmærker til påklikning kan tilpasses til alle eksisterende standarder og understøtter sikkerhed og effektivitet på fabrikker, idet de kan bruges til tydeligt at opmærke rørs indhold og strømretning, selv under barske forhold.

Ingen klæbemidler
De nye rørmærker, som kan klikkes fast, er ideelle til rør med en diameter på 20 cm og større og kan sættes fast på rør uden et klæbemiddel. Rørmærket sættes fast på en holder af glasfiber, som nemt kan klikkes fast på to stropper. Det gør udskiftning af rørmærker meget nemmere. Systemet til påklikning muliggør også hurtig genpåsættelse efter opdateringer af rørmærkerne. Idet det ikke er nødvendigt at bruge et klæbemiddel, er rørmærker, som kan klikkes fast, mere praktiske til opmærkning af kolde, varme, malede eller fedtede rør.

Holdbare materialer
Bradys rørmærker til påklikning er lavet af rustfrit stål og glasfiber. Disse holdbare materialer forhindrer, at rørmærkerne skaller af, og de skulle gøre industrivirksomheder i stand til at holde rør tydeligt identificerede i lang tid.

Kan udskrives på stedet
Brady kan levere rørmærker til påklikning, som overholder lovkravene, i alle lande og til alle brancher og virksomheder. Nogle rørmærker kan udskrives på selve stedet vha. en Brady-printer med termisk overførsel. Der fås tomme rørmærker til påklikning til virksomheder, der foretrækker at have fleksibiliteten til at udskrive rørmærker på stedet. Brady kan også levere rørmærker med fortrykt design, som kan færdiggøres med specifikke oplysninger i virksomheden. Desuden kan alle former for trykte skræddersyede rørmærker til påklikning også leveres af Brady efter anmodning.