Løwener – Fronius push/pull robotsvejsebrænder i kompaktversion

Det kompakte design og den avancerede teknologi betyder let brænderadgang til emnerne samt endnu højere præcision i svejsepositioneringen. Dynamikken i drivsystemet er tilmed øget til 33 m/s2, hvilket er ti gange bedre i forhold til tidligere generation. Robacta Drive TPS/i er modulopbygget hele vejen igennem for at lette arbejdet med service og vedligeholdelse. Robacta Drive TPS/i er en universalløsning, der muliggør brug af robotunderstøttede svejseprocesser i langt flere applikationer. 

Vælg mellem gaskølet eller vandkølet

Robacta Drive TPS/i kan leveres i såvel gaskølet som vandkølet udførelse. Den lave risiko for interferens og den beskedne vægt betyder, at brænderen også er velegnet til samarbejde med robotter med en belastningsevne på kun 3 kg. Letvægtsbrænderen er udstyret med en stærk og vedligeholdelsesfri trefaset stepmotor, der sikrer en problemfri trådfremføring ved en hastighed på op til 25 m/min. Hastigheden, som holdes konstant af et integreret højpræcisions sensorsystem, bliver overført til svejsetråden af to fremføringsruller. Ved udskiftning af det samlede system er der garanti for en præcision på 0,5 mm i svejsepositioneringen (TPC præcision). 

Modulopbygget og omkostningseffektiv

Hos Fronius har man lagt vægt på at fremstille en omkostningsbesparende løsning, hvorfor man har valgt en konsekvent modulopbygning af brænderen. Brænderens slangepakke og drivsystem er forbundet via en standardkobling med omløbermøtrik. Forbindelsen til svejsestrømkilden er udført via FSC modul (Fronius kvikkoblingsmodul), hvor alle nødvendige medie- og signaltilslutninger er samlet. Skift af hele slangepakken sker derfor let og hurtigt. Som nok en unik fordel ved modulopbygningen kan drivsystemet anvendes på robottyper med eksterne slangepakker og robottyper, hvor slangepakken er ført indvendigt i robotarmen.   

Detaljerne tæller i arbejdsmiljøet

Fronius har tænkt på alt, som letter det daglige arbejde. Som et eksempel herpå kan kontakttrykket indstilles med en stilleskrue uden brug af værktøjer, men via det let aflæselige dot-matrix display, der også indeholder forindstillede taster til trådfremføring og gastest plus en funktionstast, som kan programmeres efter eget valg. 

For mere information kontakt:

Erik E. Jørgensen på mobil nr. 40 643 030 eller eej@loewener.dk

Cookie-indstillinger