Schneider – Nyt wirenødstop sætter nye standarder for sikkerhed til lange transportbånd

- der er en serie af dobbelt-sidet wirenødstop, som er udviklet specifikt til lange tansportbånd med en ekstraordinær rækkevidde på 100 meter til hver side. Det gør det nu nemt hurtigt at stoppe transportbåndet i nødsituationer, da sikkerhedsafbryderen altid er inden for rækkevidde.Det dobbelt-sidet wirenødstop er det det længste på markedet, som er UL NISD-certificeret og fuldt kompitabelt med internationale sikkerhedsstandarder.

Nem installation
Preventa XY2CED er designet specifikt til at være hurtigt og nem at installere og montere ved hjælp af det medfølgende tilbehør. Den korrekte tilspænding er let at finde ved hjælp af tydelige markeringer.

Fakta:
• Op til 100 m på hver side
• Temperaturer fra: -25°C til +70°C
• Sikkerhedsklasse: IP65 og IP66
• Certifikater: CE, UL (NISD), CSA, EAC, CCC
• IEC 60947-5-5, EN/ISO 13850
• Maks PLe sikkerhedsniveau, Cat.4 (EN/ISO 13849-1) – SILCL3 (EN/IEC 62061) ved brug af korrekt kontrolsystem