ITW – Ny metode åbner for langt mere effektiv vindues- og dørmontage

Håndværkerne kan desuden udføre isolering omkring vinduer og døre langt mere sikkert med samme enkle metode hver gang – og uanset hvilke mur-, vindues- eller dørtyper der anvendes.

Det er velkendt, at der i dag findes omtrent ligeså mange metoder til at montere vinduer og døre, som der findes entreprenører og vinduesproducenter. Samtidig er det uanset metoden en stående udfordring at undgå kuldebroer omkring vinduer og døre, når montagen også skal tage hensyn til udvendigt isoleringsarbejde.

Sikker montage i få simple skridt
Derfor lancerer ITW Byg nu fastgørelsesserien Paslode WicoLine som totalløsningen til vindues- og dørmontage. Med Paslode WicoLine kan håndværkeren nemlig bruge samme enkle metode til at montere døre og vinduer samt isolere udvendigt sikkert og effektivt hver gang. Uanset om der bygges nyt eller renoveres på murstens-, beton- eller letbetonfacader, og uanset hvilken type vindue eller dør, der er tale om.
– Paslode WicoLine består af nyudviklede bærende konsoller, tryk- og trækbeslag samt øvrige fastgørelsesløsninger og Insulfast, og den samlede løsning reducerer montagearbejdet til nogle få enkle skridt. Du fastgør konsollerne på væggen, mens tryk- og trækbeslagene fastgøres på selve vinduet eller døren. Derefter kan elementet nemt og hurtigt løftes på plads og fastgøres, forklarer civilingeniør Kasper Hansen Duus fra ITW Byg.
– Blandt fordelene er, at du kan foretage montagen af vindueskonsollerne indefra og på den måde spare stilladsudgifter, ligesom du får en bedre arbejdsproces. Samtidig sikrer beslagene, at vinduet fastholdes i samme position, både når isoleringen skal monteres og efterfølgende, fortsætter han.

Gennemtestet på danske byggepladser
Paslode WicoLine er udviklet af ITW Construction Products, der er blandt verdens førende totalleverandører af fastgørelsesløsninger, i tæt dialog med håndværkere, ingeniører og vinduesproducenter. Alle har de efterlyst smartere, sikrere og mindre tidskrævende måder at få vindues- og dørmontagen til at gå op i en højere enhed med det udvendige isoleringsarbejde ude på byggepladsen.

Paslode WicoLine er gennem længere tid blevet afprøvet på adskillige danske byggepladser med meget positive tilbagemeldinger, fortæller Kasper Hansen Duus:
– Håndværkerne arbejder under vilkår, der kræver, at de konstant kigger efter muligheder for at optimere arbejdsgangene og samtidig overholder høje sikkerheds- og kvalitetskrav. Her bidrager Paslode WicoLine væsentligt til en mere effektiv byggeproces, hvor det desuden bliver lettere at sikre den rette kvalitet i form af korrekt isoleringstykkelse og solid fastgørelse af elementerne, understreger han.

Ud over at være udførligt afprøvet på danske byggepladser bliver Paslode WicoLine produceret samt testet på ITW Constructions Products’ egen fabrik i Aulum. Dermed får håndværkerne ikke kun garanti for dansk kvalitetssikring, men er også sikret hurtig levering over hele landet.

Se mere her

Cookie-indstillinger