Brady – Gå efter nul med udskrivning af sikkerhedsskilte på stedet

Reducer ulykker på arbejdspladsen
Ifølge Eurostat skete der stadig 2,5 millioner ulykker uden dødelig udgang (mindst 4 dages fravær) og 3.515 ulykker med dødelig udgang på arbejdspladser i EU og Storbritannien i 2012. Tallene viser, at der er plads til en forbedring af sikkerheden på arbejdspladser, en reduktion i antallet af ulykker og en reduktion i de medfølgende omkostninger. Spørg dig selv, om et simpelt skilt måske kunne forhindre, at en medarbejder mistede en finger, eller blot medføre, at en ulykke bliver mindre alvorlig, fordi det tilskyndede til at bruge det rigtige beskyttelsesudstyr?

Brug sikkerhedsskilte
Forbud, obligatorisk, advarsel, førstehjælp og evakuering eller skilte om brandfare er afgørende for ethvert Gå efter nul-program, som har til formål at reducere ulykker på arbejdspladsen til et absolut minimum. . Den største fordel ved sikkerhedsskilte er, at de let kan formidle vigtige oplysninger, hvor det er mest påkrævet, for at undgå ulykker. Det kan for eksempel være skilte med sikre arbejdsprocedurer ved siden af en maskine, indholdet af rør på selve rørene eller advarselsskilte ved indgangen til et farligt område.

Effektiv udskrivning på stedet
Bradys sortiment af printere og sikkerhedssoftware giver brugere mulighed for at skabe holdbare standard- og brugertilpassede skilte i mange forskellige former, farver og størrelser. Når der opstår sikkerhedsrisici på arbejdspladsen, kan du blot gå hen til printeren og skabe skilte, der formidler de nødvendige sikkerhedsforanstaltninger til medarbejderne. En lokal printer er et fremragende værktøj til understøttelse af ethvert Gå efter nul-program

LÆS også: VejleTrappen – Skræddersyet software giver billigere trapper
Brady – Gå efter nul med udskrivning af sikkerhedsskilte på stedet's Firmaprofil
Cookie-indstillinger